moskal Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a kogo dzisiaj obtrąbiłem w Pruszkowie na światłach ??? czarna/granatowa B5 w sedanie numery WPR 05428 ,ramki klubowe na pokładzie , leciałem granatową hondą accord . pozdrawiam
Nosfer Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Dzisiaj w Pruszkowie, pokazałem środkowy palec i wyzwałem od najgorszych tatkojebców jakiegoś kierowcę Hondy, bo strąbił Granatowo-czarne Audi na WPR Pozdro dla kolegi w Audi i kierowcy Hondy _________________________________________________ Kto mnie mijał prz MAKRO w sobotę ? Zielone B5 - stałem z Policją i Golfem 4 // po stłuczce
Reggi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Tak myślałem że to Ty byłeś A Kiankę łyknąłem na ekspresówce przed Ciecierzynem Weź sobie tego Aerodecka oznakuj jakoś, albo zmień na A4kie Pozdro No moje auto to wyglądało jak po rajdzie safari..full błota Następną furkę oznakuję odpowiednio Miałem Ci mrygnąc długimi..ale chwilę wcześniej pociskałem Tira i autobus na jeden raz..i jak wróciłem na swój kawałek asfaltu to dopiero zobaczyłem Cię kątem oka Pozdro zwierzu
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to w koncu ty czy nie ty ???? Mnie byś nie poznał ?
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Mnie byś nie poznał ? w sumie słabo widziałem kierowce a nie wiem jak teraz po tej siłowni wyglądasz :gwizdanie: auto znajomo wygladało
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Mnie byś nie poznał ? w sumie słabo widziałem kierowce a nie wiem jak teraz po tej siłowni wyglądasz :gwizdanie: auto znajomo wygladało Ja mam teraz zderzak na drutach
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja mam teraz zderzak na drutach ty druciarzu :polew: tamto auto było chyba cale
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dzis kolo 15.30 skrzyzowanie na Slocine ( dzielnica Rzeszowa ) grzes1150 jeszcze w B5 RZE....
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Dzisiaj przed Rogalottim - Granatowy Avant Lxx xxxx z ramkami klubowymi
moro99 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 No kto jak kto ale zeby zielony robil off topica - nieladnie. A ja pozdrawiam Granatowe B5 sedan tablice WD czesto stojacena Siennej
Przemots Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Warszawa ulica Narbutta na parkingu Politechniki Warszawskiej godzina 22 zaparkowane B5 avant granatowe na LRY.pozdrawiam to ja :> a co ty tam kolego robiłeś, czyżbyś się tam edukował? Na wydziale SIMR się edukuje.pozdrawiam przed chwilą na tym samym parkingu, B5 avant polifcie na WGR z ramkami [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 01:15_________________________________________________janjazda edukuje się na wydziale SIMR.pozdrawiam
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 No kto jak kto ale zeby zielony robil off topica - nieladnie. Stajesz się nudny.
janjazda Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 [/size]_________________________________________________janjazda edukuje się na wydziale SIMR.pozdrawiam ja na Wip'ie
grzes1150 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dzis kolo 15.30 skrzyzowanie na Slocine ( dzielnica Rzeszowa ) grzes1150 jeszcze w B5 RZE.... Co ma znaczyć jeszcze Nie oddam jej dopóki się nie rozleci
spetsnaz Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pozdrowienia dla kierowcy jasnego (chyba białego) sedana B7 SCZ XXXX spotkanego jakąś godzinkę temu na Niepodległości w W-wie.
Skyliner89 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzisiaj widziałem Audi TT z czarnym dachem, która pędziła przez Zakopiankę kolo 15:00 w stronę Krk... pewnie to nie Nowak_zg .
M@rcus Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pozdrowienia dla Poźka widzianego dzisiaj w Nieporęcie ok. 14:30.
Peres Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dzisiaj w piotrkowie na ulicy Armii Krajowej widziana B5 1.8T niebieska z ramkami klubowymi EP 35xxx prowadziła kobieta, z boku chłop..... puściłem kilka razy długimi i nic
letallec Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dzisiaj w okolicach 8:00 na dzwigowej, granatowy Avant B6 z ramkami. Kto to?
Rekomendowane odpowiedzi