cichy1989 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja byłem ładnych parę lat temu powiem tylko tyle że bardzo fajnie tam jest i zdecydowanie warto się wybrać. Jeśli jedziesz do jakiejś prywatnej kwatery zadbaj żeby była w miarę blisko kąpieliska bo potem trza przez pół miasta walić z leżakami itp jeśli chodzi o hotele to są skupione raczej blisko centrum i kąpieliska.
soolek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 A ja po kilku latach tułaczki po świecie jadę pozwiedzać Polskie morze -> Międzyzdroje i okolice.
dzejk Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Wakacje dookoła Morza Bałtyckiego docelowo Norwegia i przejazd przez nią całą. Głównym punktem wycieczki będzie Nordcap :kox:
jarko Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja byłem ładnych parę lat temu powiem tylko tyle że bardzo fajnie tam jest i zdecydowanie warto się wybrać. Jeśli jedziesz do jakiejś prywatnej kwatery zadbaj żeby była w miarę blisko kąpieliska bo potem trza przez pół miasta walić z leżakami itp jeśli chodzi o hotele to są skupione raczej blisko centrum i kąpieliska. Dzięki kolego Jedziemy w 10 osób, bierzemy cały dom Jak coś to sie zawsze jakiś kierowca znajdzie
gurban6 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie chce zakładać nowego wątku więc tutaj zapytam :> Nie mam pojęcia gdzie wybrać się w te wakacje z biura podróży może ktoś zaliczył jakieś zaj..te miejsce i je poleci? Może ktoś był w Egipcie? bylem w egipcie i nigdy wiecej tam nie pojade . chamstwo jakich malo i syf w porownaniu np do tunezji oczywscie wszysrko w pakecie all inclusive Mój kolega z pracy był w Egipcie(wrócił w piatek i opowiadał).Tak jak kolega napisał wielki syf Za te pieniądze lepiej zostać u nas.
StoRK Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja wróciłem wczoraj z Włoch. Fajne miasta do zwiedzania, fajne widoki, drogi fajne szczególnie te górskie . Mi osobiście najbardziej podobałą sie GALLERIA FERRARI w Maranello i bardzo polecam!
mojeA4 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Nie będę zakładał nowego tematu. Koledzy chcemy polecieć do Egiptu w tym roku. Polecicie jakieś biuro podróży? Żeby nie splajtowało jak będziemy wypoczywać, ostatnio znowu dużo się słyszy. Nie wyobrażam sobie tych problemów jakie spotykają ludzi na upragnionych wakacjach... Może jest możliwość sprawdzenia biura, jakbym znalazł ciekawą ofertę. Jak na stronach patrzyłem to można znaleźć do 2tys zł za osobę na tydzień all inclusive. Zapewne nie jeden już był w Egipcie, dokąd jechać na te wycieczki dodatkowo płatne, co warto zwiedzić? Padło na Egipt, bo moja żona chce, więc nie ma wyjścia...
arko72 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Festival Le Jardin - Hurghada - Egipt ? hotel - ECCO Holiday byłem osobiscie all inclusiv z last minute , cene miałem kosmos , polecam wszystko git obsługa i żarcie i pobyt i wycieczka do kairu i na rafe -nurkowanie super i widoki i wogóle , nie daj sie namówic na wypad do luxoru pod żadnym pozorem tam jest jak w piecu temperaturki rzędu 50-60 stopni szczerze polecam powodzonka:hi:
dzik Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 kilka dni nad morze nasze na pole namiotowe na przyczepkę do kumpla by odpocząć, pogrillować i sie zresetować )
cocoo24 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 co chcecie wiedziec o chorwacji???? byłem już tam z 15 razy, ost raz w maju tego roku - chetnie odpowiem na pytania zwiazane z tym krajem. osobiście polecam kraje europejskie, turcja mi nie podeszła, dlatego niepali mi się do egiptu czy tunezji. Moze w tym roku zachacze jeszcze o włochy, autem, ma ktośą jakies info odnośnie spania tam itd? ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- jak tam wyglada z apartamentami do wynajęcia?
pala Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 A ja jutro na spontanie wyruszam nad morze, w sumie to do pracy na weekend, ale zostaję sobie na parę dni. Jak ktoś alurat jest w Gdyni albo okolicach to zapraszam na: https://www.facebook.com/events/220685444710520/ https://www.facebook.com/events/387637807921047/ We wrześniu planuję na dziko uderzyć na Chorwację, ale boję się czy moja niunia da sobie radę na takim dystansie ;(
Kamyk Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Moze w tym roku zachacze jeszcze o włochy, autem, ma ktośą jakies info odnośnie spania tam itd? jak tam wyglada z apartamentami do wynajęcia? wlochy sa fajne, ale na pewno nie sa tanie nie sposob tam podrozowac inaczej niz autostradami, bo to naprawde olbrzymi kraj do tego jet koszmarnie drogie paliwo - za diesla w maju placilem 1,73 euro trudno tez znalezc tanie noclegi, wlosi nie posiadaja hoteli siewiocyh w stylu formula 1 czy etap, na zasadzie kimnac sie jedna noc i rano jechac dalej niemniej jednak: to piekny kraj sliczne widoki wspaniala architektura doskonale wino i posilki wiec jak nie byles a planujesz, to zrob to, choc pamietaj o temperaturach - w zeszlym roku w lipcu we Florencji bylo 42 stopnie dlatego ja pojechalem do Toskanii w maju 2012 jakbys mial pytania, wal smialo
cocoo24 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a jak sprawa spania, powiedzmy 5-6 nocy, da rade bez problemu załatwić na miejscu bez rezerwacji?? jaki koszt mniej wiecej spania, za osobe czy za apartament?
musti Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Władysławowo na początku sierpnia jak co roku
sokal Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Władysławowo na początku sierpnia jak co roku W drugim tygodniu sierpnia też się tam wybieram
Kamyk Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a jak sprawa spania, powiedzmy 5-6 nocy, da rade bez problemu załatwić na miejscu bez rezerwacji??jaki koszt mniej wiecej spania, za osobe czy za apartament? nie ryzykowałbym w życiu w szczycie sezonu włochy są zatłoczone, chociaż nie wiem gdzie się wybierasz ja przy rezerwowaniu korzystałem z booking.com i kiedyś tam z hostel.com, chyba osobiście radziłbym z mapą w ręku wszystko poplanować, posprawdzać odległości między miastami, bo wiesz, to poważna sprawa (zależy jeszcze od składu który się wybiera, ja byłem tylko z młodą, także dorośli więcej zniosą w korkach/podróży) koszt spania - nie zdarzyło mi się żebym za pokój zapłacił mniej niż 55 euro wycieczkę miałem typowo objazdową, czyli Florencja-Cortona-Siena-Pisa-La Spezia, no i na końcu dwie noce w Mediolanie chciałbyś coś więcej, wal śmiało
cocoo24 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 hmm, my dajemy w 4 osoby i chyba pojedziemy w ciemno DO chorwacji jeździłem często w ciemno i zawsze sie coś znalazło, a te włochy to od strony adriatyku wiec powinno być podobnie jak w chorwacji, pożyjemy zobaczymy
cacek89 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 koledzy a mozecie polecic jakies pewne i niedrogie biuro podrozy? moze byc gdzies z lodzi jesli nie to online:wink:
sokal Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Teraz to już co do żadnego biura nie można mieć pewności
Rekomendowane odpowiedzi