Dev Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 qurrrrr.... nie wierzę trzeba pamietac ze fryce walcza do konca MATKO BOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZOM NIE WIERZĘ
FPek Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ale b6tki podrożeją Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Skyliner89 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Mówiłem, że wygrają i WYGRALI
Gość Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Mam szwagra Niemca - super Chłop ale żałuję że nie widziałem Jego miny
Zymek1989 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Cieszę się, że dożyłem zwycięstwa Wspaniale !!
Blachu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Koniec końców i tak pewnie nie będzie awansu
shakal Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Brawo Polska . Szkoda, że nie ma w piłce tak, że jak wygrasz z mistrzem to zostajesz mistrzem do pierwszej przegranej
GILI Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Gratulacje dla zawodników i trenera!!! Mdli mnie jak patrzę na pomarszczone z zachwytu twarze działaczy...taki wynik jest złotą kroplówką,dla tych hien polskiego sportu.specjaliści Edytowane 12 Października 2014 przez GILI
akjam Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Miałem to szczęście i bylem na meczu! qr** yego mać! Było zayebiście! Atmosfera mega nie do opisania! Po drugiej bramce znalazłem się z 4 rzędy niżej... Wszyscy cieszyli się jak dzieci!
shakal Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Miałem to szczęście i bylem na meczu! qr** yego mać! Było zayebiście! Atmosfera mega nie do opisania! Po drugiej bramce znalazłem się z 4 rzędy niżej... Wszyscy cieszyli się jak dzieci! Zazdroszczę też chciałbym być na takim meczu, jak chyba każdy kto nie był
wypsiu Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Koniec końców i tak pewnie nie będzie awansu Pewnie lepiej niech od razu zrezygnują z brania udziału w eliminacjach... W BE media oszalały TV ,radio ,gazety Polacy pokonali 2:0 mistrzów świata....
Blachu Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Koniec końców i tak pewnie nie będzie awansu Pewnie lepiej niech od razu zrezygnują z brania udziału w eliminacjach... W BE media oszalały TV ,radio ,gazety Polacy pokonali 2:0 mistrzów świata.... Niech grają dalej, zobaczymy co będzie Lada dzień Szkocja będzie rywalem... Wczoraj mieliśmy masę szczęścia, chyba z ostatnich 10 lat się skumulowało
Rekomendowane odpowiedzi