audia4s4 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No może zdąrze wrócic do 16marca ,ale nie obiecuje jakby co to napisze czy przjade :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Musashi jestes zadowolony z tego Twojego lakiernika?? Miales napisac co i jak. porazka jest wlasnie na poprawce, tak wiec gosc jest skreslony z listy godnych polecenia. mam jeszcze drugiego na oku podobniez bdb. widzialem auto przez niego malowane. jednak nie moje, wiec trudno mi za niego dawac glowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 podaj namiar to podajde i pogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No i pech 16 mnie nie będzie będe w pracy gnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 My do Poznania nie będziemy leciec na bank, niestety... Tak długie trasy nie wchodzą już w rachubę... Udanego spota! :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 i moje spotowanie też stanęło pod znakiem zapytania do zrobienia mam coś w przednim zawiasie, sprzęgło i ten zasrany aktuator od turbo do wyregulowania - nie wiem czy ogarnę wszystko w tym tygodniu bo mam dużo pracy a nie chcę puszczać się w trasę na tym sprzęgle i ze strachem, czy w zawiasie nic nie pierdyknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Wniosek - robimy spota w Kaliszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 a co w zawiasku nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 za chwilę śmigam do znajomka na warsztat, niech ogląda przy okazji oceni sprzęgło fachowym okiem (mogę się mylić) i może sprawdzi mi stukanie w napędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dzieki koledzy za ostatnie zaproszenie na spota ale nie dalem rady nie czesto bywam w polsce a jak juz jeestem to nadrabiam zaleglosci i nie zawsze dam rade. teraz tez juz jestem na wygnanu i wracam dopiero pod koniec czerwca. moze w lipcu bedzie jakis spocik to chetnie wpadne ale wtedy na 100%.zycze milej zabawy i udanych spotow no i super pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 mnie na bank nie będzie 16 marca-jestem w Tbg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Iverson ty 220km/h wyciągłes to juz max był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 max wiecej się chyba nie dało na zegarze mam skalę do 220km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 najprosciej patrzec na obroty. sprawdzic obroty przy np 110km/h i pozniej porownac przy max. mozna policzyc proporcja.nawet dokladniej niz predkosciomierzem mozna max oszacowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ewentualnie można spojrzeć na klimatronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 w sumie mam pomysl na precyzyjny pomiar predkosci. co prawda nie bezplatny.. trzeba rozeznac teren i smignac z Vmax przed fotoradarem albo suszarka :gwizdanie: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Lepiej chyba skorzystac z navi... :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Marzec 2008, 23:01 _________________________________________________Chociaż navi nie wystawi druczku do oprawienia w ramkę na ścianie (np. 217/50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no wlasnie a tu stosowny certyfikat osiagow wraz z przyznana "nagroda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=74392 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi