Banan Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Panowie, zakupiłem sobie licznik boost i chciałem go wpakować w kratkę nawiewu, ale mam mały problem ze spasowaniem. Ktoś pomoże?http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/843/2kpy.jpg Zmień auto na Kamaza może sie tam zmieści ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Labiel haha dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bedzie ktos z kompem bo potzebuje zakodowac kluczyk. Bo probowalem ale zadne inne metody u mnie nie dzialaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Skubi Bart'S bedzie pewnie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Barts bedzie tak rozchwytywany ze moge sie nie dopchac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 to raczej oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Luzik - wszystko ogarniemy. Skończyliśmy grzebać przy webasto Miśka w Touranie..... więc powoli się zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 czyli są szanse , że będzie punktualnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 czyli są szanse , że będzie punktualnie:decayed: właśnie chciałem to napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 o której się zbieramy ? 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 dzięki za spota Panowie, sorry, że tak krótko ale niestety musiałem...Grzesiu dzięki za pomoc:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Również Dziękuję za spota i również Przepraszam ze tak krótko ale niestety praca ;( pozdrawiam Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 i ja dziękuję bardzo za spota chyba 25 aut było to dobry wynik Niestandardowy dzięki jeszcze raz za użyczenie płynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Także dziękuje za spota, miło było Was poznać, myślę że jeszcze nie raz na nim zagoszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 i ja dziękuję bardzo za spotachyba 25 aut było to dobry wynik Niestandardowy dzięki jeszcze raz za użyczenie płynu dzięki za spota. polecam się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzieki za spota i miło było poznać Medzik dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Również dzięki może częściej teraz będzie taka frekfencja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi