Opublikowano 22 Września 201510 l Pany przy wymianie zacisku z tylu, po zlozeniu wszystkiego odpowietrzacie sam tyl czy calosc trzeba?
Opublikowano 22 Września 201510 l Pany przy wymianie zacisku z tylu, po zlozeniu wszystkiego odpowietrzacie sam tyl czy calosc trzeba? Zaciskasz węże odkręcasz zaciski. Przykręcasz drugi. Poluzowujesz odpowietrznik. Jak zacznie lecieć płyn dokręcasz i jedziesz Możesz browar wypić w międzyczasie
Opublikowano 22 Września 201510 l Nie powinno sie zaciskac wezy z tego co mi mechanik opowiadal Można ,przecież to tylko guma ze zbrojeniem z płótna
Opublikowano 22 Września 201510 l Czasami zbrojenie jest stalowe i po zacisnieciu juz nie ta przepustowosc. I tu ja mialem kiedys z tym problem.
Opublikowano 22 Września 201510 l Panowie znajomy składa s-line B6 i potrzebuje lotkę do avanta i listwy dolne w drzwi. Jak by ktoś miał na sprzedaż to poproszę info na PW.
Opublikowano 22 Września 201510 l Koledze siadł silnik szyb kierowcy w b6 anglik po przekladce. Były jakiej zmiany w kostkach /sterownikach? Jakaś adaptacja jest wymagana przy wymianie silnika ze sterownikiem?
Opublikowano 22 Września 201510 l siemka. Panowie moze ktos doradzi. Q z 1.9TDI AVF podejdzie do b7 brd?
Opublikowano 22 Września 201510 l Mam grzana kanape z oparciem recaro . Chetnie sie podmienie na zwykla za pare zl. Zainteresowani na pw
Opublikowano 23 Września 201510 l Powiedzcie mi, przy wymianie MCE w B6 z "E" na "F", po przepięciu wszystkiego i zamontowaniu modułu, jedynie trzeba zrobić kodowanie: MCE 09 ---> Adaptation 10 ---> Kanał 081: Aby rozpocząć proces Numer identyfikacyjny pojazdu (VIN) zapisać 46992 jako nową wartość" czy coś jeszcze?
Opublikowano 23 Września 201510 l warto wymienić głośnik centralny na bose? duża różnica?Po co skoro jest ten sam...
Opublikowano 23 Września 201510 l W warsztacie jest inny nr czyli nie jest ten sam Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Września 201510 l Powiedzcie mi, przy wymianie MCE w B6 z "E" na "F", po przepięciu wszystkiego i zamontowaniu modułu, jedynie trzeba zrobić kodowanie: MCE 09 ---> Adaptation 10 ---> Kanał 081: Aby rozpocząć proces Numer identyfikacyjny pojazdu (VIN) zapisać 46992 jako nową wartość" czy coś jeszcze? absolutnie nic więcej
Opublikowano 23 Września 201510 l Powiedzcie mi, przy wymianie MCE w B6 z "E" na "F", po przepięciu wszystkiego i zamontowaniu modułu, jedynie trzeba zrobić kodowanie: MCE 09 ---> Adaptation 10 ---> Kanał 081: Aby rozpocząć proces Numer identyfikacyjny pojazdu (VIN) zapisać 46992 jako nową wartość" czy coś jeszcze? absolutnie nic więcejDzięki Karol [emoji14]Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Września 201510 l Pany.. Potrzebuje podnosnika szyby lewy przod od kierowcy, a4 b7, W ori podnosniku plątała się i skrzypiała linka, założyłem jakiś zamiennik, po ok 8 mies szyba wpadła w drzwi, pękł plastk, ach te zamienniki, co poradzicie ? nowy ori to 533 zł, iśc w ori używke ? ma ktoś może ?: