Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, potrzebuję pilnie kogoś z opolskiego z kabelkiem co ogarnie licznik z b7 bez żadnego problemu. Ktoś coś?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Maciek02

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U siebie w bix-ie wymienialem i troszke sie pomeczylem a z montazem to chwilunia

Ten bialy kolek ma na sobie podkladke metalowa taka osadcza czy jak to nazwac co by nie wylatalo i to z tym troszke zabawy

Opublikowano

Panowie mam problem z lakierem zaczął mi schodzić bezbarwny lakier na aucie wiece jaka możę być przyczyna? auto nie było bite ani malowane w tym miejscu do tego wypłowiał mi dach... Kolor LY3C czerwony/malinowy z tego co czytalem to ten typ tak ma podobno a jakie jest wasze zdanie? opłaca się malować całe auto od nowa czy lepiej okleic dipem?

Wada lakieru i ekokodzy czyli lakier wodno rozcieczalny. Na przełomie 2001 do 2003 jeśli ktoś ma lakier nie metalizowany prędzej czy po niej ma ten problem. U mnie było to samo w tej chwil jest na całym aucie nowy lakier. mam ten sam lakier jaj coś ly3c 8d681fdf1767ff3c9dbed19303f1e9af.jpg

naciepane z GT-I9195

Nie zgodze sie. Mialem audi z 2004 roku tez czerwien LY3J i tez musialem malowac blotniki bo klar zszedl. Wczoraj przyjechala do mnie b72005r z tym samym kolorem i zderzak blotnik i drzwi placki bez klaru. Da rade cos z tym zrobic zeby klar tylko polozyc czy trzeba malowac cale elementy?
Pisałem że plus minus nie ważne z jakiego roku ważne ze nie metalizowany lakier. Ale ogólnie w tych latach stosowali lakiery takie a nie inne i pod wpływem słońca się odparzal i tak się dzieje porostu i tyle.

naciepane z GT-I9195

Potwierdzam, lakier ly3c amulet rot. Klar schodzi z dachu i maski, tam gdzie słońce pada. Na myjniach z aktywną pianą płatami

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie czy do foteli w wersji sport manualnych z el ledzwi podejdą wysuwane schowki?

Podejdą, ale muszą byc pod fotele manualne. Te z foteli pod pełną elektrykę nie podejdą.

Opublikowano

Jak cos to tez to gdzies mam, ze zwyklej lampy i z bixow chyba tez powinno byc. Tylko nie wiem czy tak latwo Ci pojdzie z wymiana tego, no i czy w ogole da rade bez rozklejki lampy ?!

Wczoraj sie temu przyglądałem i myślę ze jak zdemontuje soczewkę to bez problemu :))

JAK BY KTOŚ COŚ TAKIEGO MIAŁ PROSZE O INFO dziękuje za pomoc:)

Opublikowano

Panowie czy do foteli w wersji sport manualnych z el ledzwi podejdą wysuwane schowki?

Podejdą, ale muszą byc pod fotele manualne. Te z foteli pod pełną elektrykę nie podejdą.
Dzięki za szybką odpowiedz, jeszcze tylko pytanie jak rozróżnić te pod elektryke od tych od manuala?
Opublikowano

Michał A4 , mogę się mylić ale ja mam teraz a 6 c6 fotele full elektryka wcześniej sporty manualne tu i tu miałem schowki a pytając gdzie nie podejdę to w fotelach tylko z pamięcią!

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Panowie, potrzebuję pilnie kogoś z opolskiego z kabelkiem co ogarnie licznik z b7 bez żadnego problemu. Ktoś coś?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Z kablem problemu nie ma ale co dalej .....hmmmmmmm

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Schowki pod pełną elektrykę są szersze z tego co się orientuję.wizualnie może być trudno rozróżnić,porostu dopytaj sprzedającego.

Opublikowano

Siema.

Pamowie potrzebuję 1szt felgi 18" "łopaty" o nr. 8E0 601 025 AK

Felga musi być w bdb stanie i w ori lakierze. Znajomy przeszlifował swoją i nie chce malować, woli kupić używkę.

Jakby ktoś coś, to proszę o PW.

Miłego....:-)

Opublikowano

Panowie, czy jak nie wyjme z kluczyka B7 pastylki, a wloze do srodka swoja, to czy beda sie jakos "gryzly" czy odpale normalnie i normalnie bedzie sluzylo ??

Opublikowano

Panowie, czy jak nie wyjme z kluczyka B7 pastylki, a wloze do srodka swoja, to czy beda sie jakos "gryzly" czy odpale normalnie i normalnie bedzie sluzylo ??

Smialo, normalnie odpalisz.

Opublikowano

Dzwonie ojciec to sie odbiera. :D

Opublikowano

Dzwonie ojciec to sie odbiera. :D

Choojnie mam w robo, szef przylecial i musze udawać że pracuje :)

Opublikowano

Panowie czy w b6 lewe nadkole wychodziło plastikowe czy tak tak jak reszta z jakimś wygłuszeniem jakby szmacianym? Bo myślałem że mam wsadzony zamiennik i chciałem kupić ori ale wszędzie są tylko zwykłe plastikowe, ew może ktoś ma numer ori tak żeby kupić z tym wygłuszeniem?

Opublikowano

Ja mam filc

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie mam taki problem. Montuje u siebie grzana kierownice. Moduł R zamontowany taśma 14 pin z B7. Kierownica zamontowana. Moduł zaadaptować. Tempomat i multi działa. A kierownica nie grzeje. Kodowanie grzanej kierownicy tez było.

Sprawfzalismy z kolega i z taśmy wychodzi napięcie 12 V. Kierownica raczej też ok bo przejście jest.

I teraz jak tylko podłącze kierownice to napięcie na taśmie spada do 0.

Próbowaliśmy podłączyć wkład grzany pod taśmę. I gdy tylko kolega dotykał przewodami do pinow w wkładzie to napięcie z 12 V spada do 0ee042d2fa067f531a74fa8fafa1af67f.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie czy w b6 lewe nadkole wychodziło plastikowe czy tak tak jak reszta z jakimś wygłuszeniem jakby szmacianym? Bo myślałem że mam wsadzony zamiennik i chciałem kupić ori ale wszędzie są tylko zwykłe plastikowe, ew może ktoś ma numer ori tak żeby kupić z tym wygłuszeniem?

Przednie byly szmaciane jak i z tworzywa. Ja miałem wlasnie z tworzywa i zmienialem na szmaciane, kupowałem nowe.

Opublikowano

Witam

Panowie intercoler o wymiarach 550x140x65 wystarczy do 1.9TDI, turbo BRD i programu w okolicach 200KM?

Opublikowano

Styyyknie. :)

Pany lusterka zewn/stelaże z A6 C6 pasują do naszych parchów w całości, czy tylko Szkła i podświetlane blendy z nich przełoże do siebie?