Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 trzeba umieć pić Kurfa mało wypilem w sumie:kwasny: nie wiem co mi jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
aleksbend Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Panowie orientujecie się może gdzie w vagu mogę sprawdzić w blokach pomiarowych działanie przycisków manetki tempomatu ? Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4
barrowiec1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Panowie orientujecie się może gdzie w vagu mogę sprawdzić w blokach pomiarowych działanie przycisków manetki tempomatu ?Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4 zdaje się w że w 16 steering wheel
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 trzeba umieć pić Kurfa mało wypilem w sumie:kwasny: nie wiem co mi jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 starzejesz się przyjacielu
daniels Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Audi A4 75900.00 PLN. - otoMoto.pl
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 trzeba umieć pić Kurfa mało wypilem w sumie:kwasny: nie wiem co mi jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 starzejesz się przyjacielu Chyba to nie to:decayed: Słabszy dzień mi się trafił chyba:kwasny: Ten DTM klubowy jest:slina: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój baniak:facepalm:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 trzeba umieć pić Kurfa mało wypilem w sumie:kwasny: nie wiem co mi jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 starzejesz się przyjacielu Chyba to nie to:decayed: Słabszy dzień mi się trafił chyba:kwasny: Ten DTM klubowy jest:slina: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Tak - Arek w końcu ją sprzedaje
aleksbend Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 panowie... zainstalowałem tempomat w steering wheel wybrałem kanał bodajże 004 i manetka wychodzi na to, że jest poprawnie zainstalowana bo reguje na ruchy manetką, jedynie ostatnie pole co bym nie zrobił manetką jest nie aktywne... abs przekodowałem usunąłem błędy i nic nie wyświetla na fis'ie. W blokach jeszcze sprawdziłem czujniki sprzegla i hamulca i działa poprawnie. Ale jest problem bo dalej nie działa tempomat ;/ mimo, że wszystko wydaje się zakodowane w silniku również ;/ a i jeszcze jedno nie chce zniknąć mi kontrolka Air Bag'u pomimo, że przejechałem kilka km autem da rade wykasować tak aby ta kontrolka się nie paliła, prówbowałem wejść w vagu do poduszek Aur Bag ale wywaliło mi ostrzeżenie i wyszedłem..
andr3i Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 grzana szybka juz u mnie w domu braciak mowi ze odprysk ma moze max 1mm glebokosci wszytsko ladne piekne
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 A nie mogles np jakiegos kamyka zaliczyc i do ubezpieczalni po nowa? taka z grzaniem
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 panowie... zainstalowałem tempomat w steering wheel wybrałem kanał bodajże 004 i manetka wychodzi na to, że jest poprawnie zainstalowana bo reguje na ruchy manetką, jedynie ostatnie pole co bym nie zrobił manetką jest nie aktywne... abs przekodowałem usunąłem błędy i nic nie wyświetla na fis'ie. W blokach jeszcze sprawdziłem czujniki sprzegla i hamulca i działa poprawnie. Ale jest problem bo dalej nie działa tempomat ;/ mimo, że wszystko wydaje się zakodowane w silniku również ;/a i jeszcze jedno nie chce zniknąć mi kontrolka Air Bag'u pomimo, że przejechałem kilka km autem da rade wykasować tak aby ta kontrolka się nie paliła, prówbowałem wejść w vagu do poduszek Aur Bag ale wywaliło mi ostrzeżenie i wyszedłem.. Do poduszek użyj nowszego interfejsu (VCDS). Jeśli chodzi o tempomat - jaki sterownik kolumny kierowniczej założyłeś i jak go zakodowałeś. Jaki login wbiłeś w silniku aby uruchomić tempomat.
andr3i Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 A nie mogles np jakiegos kamyka zaliczyc i do ubezpieczalni po nowa? taka z grzaniem ta szyba grzana w pl jest narazie a wiesz jakie sa problemy w uk z zlatwianiem claimow nawet jesli chodzi o szybki potem gowno ciagnie sie 3 lata za toba i niby mowia ze nie wplywa to na premium ale wiadomo jak jest naprawde
aleksbend Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 panowie... zainstalowałem tempomat w steering wheel wybrałem kanał bodajże 004 i manetka wychodzi na to, że jest poprawnie zainstalowana bo reguje na ruchy manetką, jedynie ostatnie pole co bym nie zrobił manetką jest nie aktywne... abs przekodowałem usunąłem błędy i nic nie wyświetla na fis'ie. W blokach jeszcze sprawdziłem czujniki sprzegla i hamulca i działa poprawnie. Ale jest problem bo dalej nie działa tempomat ;/ mimo, że wszystko wydaje się zakodowane w silniku również ;/a i jeszcze jedno nie chce zniknąć mi kontrolka Air Bag'u pomimo, że przejechałem kilka km autem da rade wykasować tak aby ta kontrolka się nie paliła, prówbowałem wejść w vagu do poduszek Aur Bag ale wywaliło mi ostrzeżenie i wyszedłem.. Do poduszek użyj nowszego interfejsu (VCDS). Jeśli chodzi o tempomat - jaki sterownik kolumny kierowniczej założyłeś i jak go zakodowałeś. Jaki login wbiłeś w silniku aby uruchomić tempomat. sterownik z końcówką L . Wszedłem do steering wheel i przekodowałem bo sterownik miał kodowanie 00042 a zakodowałem na 00041 bo mam sedana u siebie. i w ENGINE wklepałem login 11463 i wcześniej przyuczyłem w steering wheel VIN kanał 81 i wklepałem 00111
deal Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 ma ktos zolte zarowki w halogenach ??co polecacie
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 ma ktos zolte zarowki w halogenach ??co polecacie nikt nie ma, każdy ma obklejone halogeny żółtą folią
Rekomendowane odpowiedzi