bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wszędzie maty ?? Jezu harcore Mi wystarczy naprawa jednego ogzewania w jednym fotelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wszędzie maty ?? Jezu harcore Mi wystarczy naprawa jednego ogzewania w jednym fotelu Jak człowiek zabaluje i trafi na tylną kanapę to tam też musi się czuć komfortowo :whistling :Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Hahahaha no tak w avancie by się przydal bagaznik podgrzewany Edytowane 2 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hahahaha no tak w avancie by się przydal bagaznik podgrzewany no i co jeszcze, żeby kierownica loda robiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kierowniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kierowniczka fajna sprawa, polecam! tylko ludzie dziwnie patrzą jak pasażerke dostrzegają w ostatniej chwili :polew: Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chyba widze przez okno b8 na 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chyba widze przez okno b8 na 15 Chyba Ty masz coś z głową nie tak. Po co tyle tych postów walisz o niczym? B8 ma tarcze 314mm najmniejsza i 15' nie wchodzi Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A da się pisać o niczym? Ogólnie w nadkolach miejsca od pyty i balon przeogromniasty . Mogę nie pisać jak przeszkadza Ci to w czymś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chyba widze przez okno b8 na 15 Chyba Ty masz coś z głową nie tak. Po co tyle tych postów walisz o niczym? B8 ma tarcze 314mm najmniejsza i 15' nie wchodziTapnięte z SGS5 doj**ał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Od dziś obiecuję pisać same mądre rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Od dziś obiecuję pisać same mądre rzeczy Ty mądre rzeczy??.... O bo ebne.. Buhahahah Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 a jesli chodzi o rozbieranie foteli i wkładanie mat to wiem ze nigdy wiecej nie bede tego robił...wole zapłacić Wujkowi z jaskini ... Palce tydzień mnie bolały ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Nom mnie też z tydzień po jednej sztuce . A tak z zupełnie innej beczki, dużo jest zabawy z wymianą tunela ? Czy jak to się tam nazywa ten plastik od recznego do radia. I czy można wsadzić coś z kubkami? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nom mnie też z tydzień po jednej sztuce . A tak z zupełnie innej beczki, dużo jest zabawy z wymianą tunela ? Czy jak to się tam nazywa ten plastik od recznego do radia. I czy można wsadzić coś z kubkami? max 1h roboty a jak chcesz z kubkami to szukaj z usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cieżko dostać USA ? I jakie widełki kosztowe mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) albo wkład do podłokietnika ci zostaję szukać wkład idzie wychaczyć za 50, a tunel był ostatnio wklejany w aukcjach allegro/ebay.za 300 jak dobrze pamiętam Edytowane 2 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tunel mam poniszczony strasznie więc poszukam . Dziex . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 poszedł http://allegro.pl/tunel-srodkowy-audi-a4-b6-b7-czarny-soul-2din-usa-i4801110728.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi