Wandej Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wandej Ty c**ju!!! Teraz Ci jebne riposte nad ripostami...2.5tdi:bag: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Miszka od sline to od 1BE czy 1bv? Zastanawiam się nad kupnem tego ale sam już jestem w kropce... Mam 1BE i powiem że komfort jest ok, mogło by być nawet trochę twardsze i myślę właśnie nad tym gwintem fk ak street.. Wybiera to nierówności podobnie jak seria 1BE? Naciapane z Zetki Troche bardziej twardszy od 1bv montowanego w B7 , mam porównanie bo nie raz z kumplem do pracy jeżdzę. Co do wybierania dziur, to różnie ale jak to na nisko budżetowym gwińcie szału nie ma. Jest w miarę sztywno, nie buja i nie skacze. Dodam że na tyle nadal mam gwint KONI, więc nie jest to pełny setup FK + do tego stabilizatory rs4 na przodzie i z tyłu. Ale na kompletnym gwińcie KONI , jeszcze przed wylaniem przednich amorów było jakoś lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięki za pomoc :-) a teraz trochę śmiechu :-P Sfrustrowany dziadek [emoji14]olew: Przyjmuje Pan księdza po kolędzie?: Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięki za pomoc :-) a teraz trochę śmiechu :-P Sfrustrowany dziadek [emoji14]olew: Przyjmuje Pan księdza po kolędzie?: Naciapane z Zetki to u mnie w Ostrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To dziadek pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kajak co za ludzie tam u Ciebie mieszkają [emoji14]olew: ale przynajmniej szczerzy Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kaju jak Ty koło Ostrowa mieszkasz :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kaju jak Ty koło Ostrowa mieszkasz :grin: :grin: łojeju 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witka rezacze Taka sytuacja: nabyłem drogą zakupu ESP, kubek i wizytownik w chromie, ale nie podświetlane. Mój komplet jest w pakiecie światło i teraz pytanie, czy można przełożyć ode mnie podświetlenie P&P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witka rezacze Taka sytuacja: nabyłem drogą zakupu ESP, kubek i wizytownik w chromie, ale nie podświetlane. Mój komplet jest w pakiecie światło i teraz pytanie, czy można przełożyć ode mnie podświetlenie P&P? Bez problemu przełożysz plastiki które podświetlają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Super. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b7-tunel-srodkowy-i5008058534.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a żeby tak jeszcze było w czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a żeby był w twiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a żeby był w czerni i pod menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ARNI..... odpisz na pw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 masz dobre zniżki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 masz dobre zniżki ? to mam zamiar negocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 kaju dzięki za ogarnięcie PDC miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi