Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Miszcze co bedzie jak na jakiś czas podłączenie zwykle lampy w miejsce xenonów?

Będzie wszystko hulało i jak to sie ma do samopoziomu?

Wysłane z Ipka

samopoziom złapie błędy, bo silniczki w zwykłych lampach są inaczej sterowane niż te w xenonach. Wrzuć lampy, odłącz wtyczkę od sterownika samopoziomu na ten czas, co potrzebujesz i problem rozwiązany :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok dzięki :wink:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Koledzy jakiej grubości taśma dwustronna powinna być do podklejenia lotki w sedanie?

Opublikowano

Panowie może ktoś sprawdzić mi po vin jaką osłonę drążka mam kupić?8E0419831B KOYO czy 8E0419831 ZF, mój vin WAUZZZ8E12A205872

Da radę to ktoś podpowiedzieć po vin?
Opublikowano

Panowie może ktoś sprawdzić mi po vin jaką osłonę drążka mam kupić?8E0419831B KOYO czy 8E0419831 ZF, mój vin WAUZZZ8E12A205872

Da radę to ktoś podpowiedzieć po vin?

Na 99% ZF bo magle Koyo nie były montowane w B6, dopiero w B7

Opublikowano

Podziękował serdecznie kolego :hi:

Opublikowano

Czy ktoś z Was mógłby podrzucić foto gdzie dokładnie jest głośniczek tył pdc w sedanie? Podobno koło subwoofera gdzieś ale za chiny nie mogę znaleźć tego miejsca....

Opublikowano

Od gory looknij - od srodka a nie od bagaznika

Opublikowano

Od gory looknij - od srodka a nie od bagaznika

Nic mi to nie da bo go nie zobaczę:D dopiero montuje pdc w audi i szukam poprostu gdzie może być jego miejsce:)
Opublikowano

Gdyby wszyscy byli takimi leniami to nie bylo by zadnego tematu w warsztacie :facepalm:

Podnies tylna polke - tam masz gotowe otwory i dopasuj sobie przykladajac glosniczek

Opublikowano (edytowane)

Tutaj masz foto.Głośniczek jest zaraz za przewodami do suba.

zs7m4yvx.jpg

Edytowane przez rs dziadek
Opublikowano

Pany malował ktoś grill górny i dolny w czarny połysk i ma to w czarnym aucie? :decayed: Zastanawiam się dip czy pistolet ^_^

Opublikowano
jesteś zwycięzcą
Albo czytać nie potrafi

Typowe polaczkowe podejscie - kolega pyta o pochodzenie foteli - z jakiego auta a tu zaraz .... :facepalm:

przygladnijcie sie uwaznie jeszcze raz - Ty takze :angry: i zwroc uwage ze sprzedajacy spawa rame, osadza na niej fotele z innego pojazdu celem przerobki na busa

Moze chce sobie zamontowac do busa takie ew przerobic vana 3 osobowego na 6 osobowego

:hi:

Opublikowano (edytowane)
jesteś zwycięzcą

Zapytałem z jakiego samochodu sa fotele a nie do jakiego pasuje ta ławka. W aukcji pisze do jakich busów pasuje chodzi o szerokość całkowita. Jest to ławka robiona -stelaż spawany z profili zamkniętych a nie orginalna ławka z busów fabrycznych. Do tego stelaży przykręca sie fotele z samochodów osobowych (np z passata ) . Stąd moje pytanie skąd pochodzą fotele z jakiego samochodu osobowego (dawcy)

Zapytałem tu bo może ktoś wie poznaje. Przepatrzyłem na allegro nie znalazłem identycznych.

Teraz już wszytko jasne ?

Edytowane przez kris-krzysztof
Opublikowano

Krzychu - ja do swojego z Galaxy zapodalem - fajny rozmiar i z regulacja

Na dodatek takie cos dorwalem - przykladowo

http://allegro.pl/ford-galaxy-fotel-tyl-fotelik-dla-dziecka-welur-i5043635581.html

Ty odrazu wiedziałeś o co mi chodzi. Zamówiłem z Passata b6 . z Galaxy bo ten co pokazujesz jest na szybki montaż/demontaż ?

Opublikowano

Pany malował ktoś grill górny i dolny w czarny połysk i ma to w czarnym aucie? :decayed: Zastanawiam się dip czy pistolet ^_^

dip-a w połysku raczej nie ma

Opublikowano

Krzychu - ja do swojego z Galaxy zapodalem - fajny rozmiar i z regulacja

Na dodatek takie cos dorwalem - przykladowo

http://allegro.pl/ford-galaxy-fotel-tyl-fotelik-dla-dziecka-welur-i5043635581.html

Ty odrazu wiedziałeś o co mi chodzi. Zamówiłem z Passata b6 . z Galaxy bo ten co pokazujesz jest na szybki montaż/demontaż ?

Tak, dokladnie szybki montaż/demontaż - uchwyty takze mialem w zestawie