Maciek0502 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Ludzie, jak jest z zabezpieczeniem drzwi z tyłu przed otwarciem przez dzieci? Czy ten mechanizm "na kluczyk" jest integralną częścią zamka czy jest jakoś dokładany? Z jednej strony go nie mam....
vblpl Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Pany, jest gdzieś na forum temat, w którym opisano montaż ori alarmu? Czy za dużo z tym zabawy i lepiej sprawdzi się jakaś inna opcja, jak chociażby np. przepięcie pinów we wtyczce vagowskiej?
greg2505 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Ludzie, jak jest z zabezpieczeniem drzwi z tyłu przed otwarciem przez dzieci? Czy ten mechanizm "na kluczyk" jest integralną częścią zamka czy jest jakoś dokładany? Z jednej strony go nie mam.... powiem ci ,że niespotkałem się z brakiem tej blokady,powinna być z obu stron,może coś było kombinowane i ktoś coś urwał,możesz wkeić foto drzwi bez blokady
biggman Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Pany, jest gdzieś na forum temat, w którym opisano montaż ori alarmu? Czy za dużo z tym zabawy i lepiej sprawdzi się jakaś inna opcja, jak chociażby np. przepięcie pinów we wtyczce vagowskiej? Na forum ze względów bezpieczeństwa nie ma takich informacji, ale dołożyć jak najbardziej się da
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Pany, jest gdzieś na forum temat, w którym opisano montaż ori alarmu? Czy za dużo z tym zabawy i lepiej sprawdzi się jakaś inna opcja, jak chociażby np. przepięcie pinów we wtyczce vagowskiej? osobiście preferuję ukryty przełącznik od wtyczki diagnostycznej, miejsce to już tylko i wyłącznie Twoja wyobraźnia
vblpl Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Ale chodzi mi o oryginał. Ktoś montował? Oryginalny, to chyba panowie "szybka rączka" mają obcykany
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Ale chodzi mi o oryginał. Ktoś montował? Oryginalny, to chyba panowie "szybka rączka" mają obcykany i tak wyłączenie immo odbywa się przez złącze diagnostyczne
WIŚNIA Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wiecie czyja to furka? nabazgrane z Tapatalka
mlodziak22 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) podpowie ktoś jak dostać się do przewodu olejowego powrotnego od turbiny?? chciałbym go wymienić,tylko nie bardzo wiem w jaki sposób odkręcić go od silnika. Edytowane 29 Lipca 2015 przez mlodziak22
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie powinna spływać ta woda co mi stoi pod aku?
mrogal Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie powinna spływać ta woda co mi stoi pod aku? do dolu odplywem jeden jest od pompa a drugi gdzies po akku pewnie
Maciek0502 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 RicS3, pod podporą aku, a także na w pobliżu nadkoli powinny być otwory do odprowadzania wody. może liśćmi się zapchały?
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) RicS3, pod podporą aku, a także na w pobliżu nadkoli powinny być otwory do odprowadzania wody. może liśćmi się zapchały?Podpora mówisz o tym plastikowym czymś na zdjęciu?Edit. Już po wszystkim, wystarczyło włożyć palec w dwa otwory i zeszło wszystko cacy Edytowane 29 Lipca 2015 przez RicS3
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otwory lubię to!
nitroo Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otwory lubię to! Taki stary, a taki głupi
matibati2 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Kaju, rezales albo moze orientujesz sie jak podlaczyc mrugajace swiatlo stop w systemie ABL?
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Tak, przy MCE z B7, nie robiłem tego, ale wiem, że to jest, uderz do H4mm3R, wiem, że to ma bankowo u siebie Chociaż nie wiem, czy samo MCE z B7 starczy, nie orientowałem się z tym nawet szczerze mówiąc, ale dopytać hammerka można
feniks Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Wreszcie prawą stronę podłączyłem, nie obyło się bez strat, jedna spinka wpadła gdzieś w karoserię
matibati2 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Aa jakims osobnym modulem lub potencjometrem nie daloby rady? Wiem ze sa gotowce do kupienia pod srodkowe swiatlo stop, ale czy pod pozostale tez da rade je wplesc i czy beda synchronicznie dzialac?
Rekomendowane odpowiedzi