staniek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 W tej chwili chciałem się tylko zorientowac czy taka operacja jest możliwa i w miarę nieskomplikowana, narazie rezał nie będę. Chyba, że komplecik foteli, który mi się spodobał stanieje jeszcze jakieś 5stówek Dzięki za info
secio84 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Rezanko dzisiejsze zakończone :-) naciepane z GT-I9195
biggman Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) coś mało przycisków na tym panelu ale fakt ładne Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez biggman
amaradaar Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 no i czemu lustra się nie składaja
secio84 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Z tyłu szyby nie potrzebne a składane lusterka hm również naciepane z GT-I9195
Fish3r Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 To są przyciski z B6/B7 czy z innego modelu?
secio84 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 To są przyciski z B6/B7 czy z innego modelu?B8 naciepane z GT-I9195 A5 też ma takie naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ratujcie:D po odpaleniu klimy przez jakąś minutę wali z nawiewów niemiłosiernie, jakbym nie otwierał szyb to pewnie by to się źle skończyło dla tapicerki wewnątrz Ktoś gdzieś pisał o czyszczeniu parownika preparatem wurth. Teraz pytanie czy to coś da i gdzie to w ogóle jest u nas w audi?
feniks Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Masz cały temat o smrodzie, ja u siebie tylko ozon co rok + nowy filtr i smrodu nie ma http://a4-klub.pl/index.php?/topic/24729-odgrzybianie-klimatyzacji-a4-b6-b7/page-23
aleksbend Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pany pomóżcie...w jaki kolor pomalować tą dokładkę ala s4? W kolor szary takie jak wychodziły progi nie malowane? A może kolor srebrny mat ? A może inny kolor? Pomóżcie bo wiem że się na tym znacie do czarnego sedana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Artuditu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 a jak już mowa o klimie,to gdzie znajduja się odpływy/odpływ od parownika w B6.po całym dniu jazdy na klimie pod autem ani kropelki.Klima chłodzi całkiem dobrze,ale po właczeniu jest spory podmuch wilgoci i na chwilke szyba paruje.wlazłem pod spoód ale nic nie widze na wysokości parownika.Ktos cos?
matibati2 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pany pomóżcie...w jaki kolor pomalować tą dokładkę ala s4? W kolor szary takie jak wychodziły progi nie malowane? A może kolor srebrny mat ? A może inny kolor? Pomóżcie bo wiem że się na tym znacie do czarnego sedana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja bym pomalowal w czarny mat.
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 a jak już mowa o klimie,to gdzie znajduja się odpływy/odpływ od parownika w B6.po całym dniu jazdy na klimie pod autem ani kropelki.Klima chłodzi całkiem dobrze,ale po właczeniu jest spory podmuch wilgoci i na chwilke szyba paruje.wlazłem pod spoód ale nic nie widze na wysokości parownika.Ktos cos? Ty w ogóle wiesz co to parownik? Bo parownik to chłodnica. A pewnie Ci chodzi o osuszacz
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 a jak już mowa o klimie,to gdzie znajduja się odpływy/odpływ od parownika w B6.po całym dniu jazdy na klimie pod autem ani kropelki.Klima chłodzi całkiem dobrze,ale po właczeniu jest spory podmuch wilgoci i na chwilke szyba paruje.wlazłem pod spoód ale nic nie widze na wysokości parownika.Ktos cos? Ty w ogóle wiesz co to parownik? Bo parownik to chłodnica. A pewnie Ci chodzi o osuszacz Też nie Chodzi mu o skraplacz.
xsebo1 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dobrze jest wysuszyć parownik co jakiś czas: tryb Eco, obieg zamknięty, moc max, temp Hi i uciekamy z auta na 15 minut. Polecają tak zrobić przed i po użyciu środków do samodzielnego czyszczenia klimy
Artuditu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 chodzi mi raczej o parownik czyli to co jest wewnątrz auta pod schowkiem,wydaje mi się ze powinien być z niego odpływ ale może się myle.wyciągałem schowek i dostałem się tam ,umyłem tez go wg sugestii z tematów o klimie.
aleksbend Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pany pomóżcie...w jaki kolor pomalować tą dokładkę ala s4? W kolor szary takie jak wychodziły progi nie malowane? A może kolor srebrny mat ? A może inny kolor? Pomóżcie bo wiem że się na tym znacie do czarnego sedana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja bym pomalowal w czarny mat.Czarny mat odpada bo dokladka wogule nie będzie się odznaczac ... To jak Pany?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 może coś w tym stylu jak do czarnego sedana
Rekomendowane odpowiedzi