turzol Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie potrzebna pomoc. Ruda mi zaczyna zżerać krawędź nad szybą czołową(odprysk od kamienia) Najlepiej to zrobić jak sie szybę wywali, która i tak jest do wymiany, swoje już przejechała, odpryski itp. Co byście polecili za szybę? Jest do b6/b7 szyba solaryczna. Mam fotochrom b6 i wolałbym pozostać przy tej opcji i nie bawić śię w swap szyby i modłów z b7 pod czujnik deszczu... I gdzie w kuj-pom polecacie oddać auto do zaprawienia, polakierowania tej nieszczęsnej krawędzi... Bierz solaryczna z Sekurit albo Pilkington koszt ok 800plnWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Armi Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja nikogo nie namawiam. Tylko wypowiedzialem sie ze u mnie chinczki balaganu nie zrobily. W jednym i drugim mam ori przetwornice. Od roku używam teraz takich zarnikow i wszystko jest ok. Prime to nie jest "chińczyk" za 10zł z allegro Moim zdaniem warto napisać co z czym się zestawia jak ktoś już testował i rzeczywiście działa. Ja teraz będę kupował chyba vertexy d1s bo już kilka osób pisało, że z czułymi przetwornicami dają radę ale jeśli mówisz, że prime bangla z ori przetwornicami to może warto sprawdzić. Kurde i 4800k D1S są
feniks Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Z której strony są czujniki samopoziomujące? Bez kanału łatwo się dostać? (Właśnie mi na desce zaświeciło błędem) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Też tak kojarzę. Na lewarku dasz radę. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bartekzks Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 dokładnie lewa strona , na lewarku już jest dostęp do nich
feniks Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Oki, dzięki, wpierw vagiem sprawdzę o który się rozchodzi. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 a żarniki d4s to jakie możecie polecić?
feniks Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Przejechałem przez dość koślawe tory i błąd zniknął Pewnie vag nigdzie błędu nie zapisał. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Bielun22 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 a żarniki d4s to jakie możecie polecić?Dołączam się do pytania.
Animal Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja też mam Philipsy od Gwertego już ponad 2 lata i śmigają aż miło
bongod Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Chyba też sobie u niego sprawię na zimę Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) To w bixach macie takie zarniki - d4s ? A czy przetwornice w xenoe i w bi sa te same? Edytowane 4 Września 2015 przez KoJ@K
marcin9680 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) D4S maja zarniki pewnie dlatego , ze maja Bixy po przerobce u Gwertego na soczewke z B8 , ktore duzo lepiej swieca od tych ori D1S montowanych w B6-tkach. Ja tez sobie takie Bixy od niego sprawilem + przetwornice Koito I nie zaluje wydanej kasy :-) Edytowane 4 Września 2015 przez marcin9680
xsebo1 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Mam zwykłe lampy w b6, jaki jest koszt takiej przeróbki?
Szakall69 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie apropo lamp mam pytanie : mam bi ksenon i jedna mi zaczela ostatnio sporo parowac. Slyszalem ze moza ja wyciagnac i wymienic jakas uszczeleke nad kierunkowskazem. szukalem na forum i glosy byly rozne odnosci czy lampa jest hermetyczna czy nie . Moze mi ktos napisac ( albo podac link do tematu) jak z tym faktycznie jest i jak sobie z tym poradzic? Bede wdzieczny za wszelka pomoc Pozdrawiam
mlodziak22 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie apropo lamp mam pytanie : mam bi ksenon i jedna mi zaczela ostatnio sporo parowac. Slyszalem ze moza ja wyciagnac i wymienic jakas uszczeleke nad kierunkowskazem. szukalem na forum i glosy byly rozne odnosci czy lampa jest hermetyczna czy nie . Moze mi ktos napisac ( albo podac link do tematu) jak z tym faktycznie jest i jak sobie z tym poradzic? Bede wdzieczny za wszelka pomoc Pozdrawiam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/159337-[ALL-B6]-Parowanie-Bi-Xenon
Bielun22 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Ja mam Philipsy od Gwertego. Ja też mam Philipsy od Gwertego już ponad 2 lata i śmigają aż miło tylko ze Grzesiu ma 4300 w wiekszosci a ja chce coś jasniejszego typu 4800- 5000. ale ceny ori zarników zabijają macie jakieś foto jak swieci to 4300?
Rekomendowane odpowiedzi