dariuszqw Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Andrzejku przyznaj się że Cię ALT w multitroniku objechło tak się Twoja zaczerwieniła aż olej ze skrzyni puściła Pozdro dobry wypad! podeśle Ci zdjęcie co Cię holowało abyś pamiętał Auto stworzone do pracy więc holowało Dobry wypad ale mógłby być krótszy i bez takich przygód Co prawda to prawda Ważne że auto u czornego i jestem w oczekiwaniu jak to będzie latało a i zmień ten opis bo na dzień dzisiejszy w komorze silnika jest olejak i tak będzie jeszcze do końca tyg, więc się jeszcze nie podniecaj
jedrekx Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Pany, jaki dać dystans? koła ORI Audi 19x8,5 cala, et 48
xsebo1 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Moj alt po liqui moly 10w40 MoS 2 oducza się olejolubnosci
Wandej Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 10mm mordo będzie wszystko ale nie wiem czy są takie z kołnierzem
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Od 11 się zaczynają Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 10mm mordo będzie wszystko ale nie wiem czy są takie z kołnierzem Z kołnierzem minimum 12 mmnaciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Ja mam 11 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Chyba ze masz alu ma 66.6 naciepane z GT-I9195
jedrekx Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 10mm mordo będzie wszystko ale nie wiem czy są takie z kołnierzem 10 mm wystarczy? i jaką dać oponę żeby jako-taki naciąg był? 225/35/19 będzie si? czy 215?
Wandej Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Zależy co nazywasz naciągiem U mnie było z przodu 225/35 na 8,5 i po prostu było równo z felgą. naciąg minimum myślę 215
jedrekx Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 dobra, będę myślał jutro wpadają stalówki, a nowe koło założę dopiero na nowy sezon, bo trzeba je lekko dopieścić
jaccov6 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) to wygląda na dokładkę od B7 Przygotowania są bo do was drutem jechac nie mozna. Auto stoi u lakiernika..bedzie nowy lakier na calym aucie, a ja bawie sie w detale.Idziesz w mat czy to tylko baza ? on stoi na lakierni ?w tych warunkach to będziesz mieć raczej sporo wtrąceń... Folii do odcięcia lakieru się nie klei, ziarno się robi. Papier obowiązkowoNic folia nie było odcinane[emoji6] w tych miejscach szedł podkład. W tym pomieszczeniu oczywiscie nie odbywalo sie malowanie. Nie jest to szopa u janka dzbanka.Auto juz pomalowane. Szpiegowskie foty. Edytowane 5 Października 2015 przez jaccov6
matibati2 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 10mm mordo będzie wszystko ale nie wiem czy są takie z kołnierzem Sa. Jedrex pokaz kolo.
bongod Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Są jeśli średnica otworu felgi jest większa niż w samochodzie . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Edyta Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) To juz mi sie pokazało jak jechałem do Ciebie wiec na pewno nie ma mowy żeby cos wyszlo podczas montażu. A przeciez jeździliśmy i bylo wszystko ok. A co do montażu polecam wszystkim naprawde kkam sie super na tym zna. Lustereczka chodzą super pozdrawiam i dziękuję Jednak byłeś, no i super, musze zajechać oblukać ;-) i na kawę :-D Edytowane 6 Października 2015 przez Edyta
Karol89 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 To juz mi sie pokazało jak jechałem do Ciebie wiec na pewno nie ma mowy żeby cos wyszlo podczas montażu. A przeciez jeździliśmy i bylo wszystko ok. A co do montażu polecam wszystkim naprawde kkam sie super na tym zna. Lustereczka chodzą super pozdrawiam i dziękuję Jednak byłeś, no i super, musze zajechać oblukać ;-) i na kawę :-D obowiązkowo zapraszam :)
jedrekx Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 10mm mordo będzie wszystko ale nie wiem czy są takie z kołnierzem Sa.Jedrex pokaz kolo. nic takiego, BBS Speedline z A6
matibati2 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Są jeśli średnica otworu felgi jest większa niż w samochodzie . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Nie zartuj. Mam 10mm hr i sa z kolnierzem i otworem centrujacym takim samym. Widzialem tez 8mm z kolnierzem hr tylko pod mietka z ta sama srednica.
bongod Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) To nie wiem ile musiał by mieć kołnierz długości na piaście :)chyba że się go skraca. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2015 przez bongod
jozek726 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Zderzak s4 avant bez PDC na sprzedaż na szybko za 799 jak co PW
Rekomendowane odpowiedzi