turzol Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Wtryski wzorowo, ale odczyt przepływki jakis dziwny. Na wolnych obrotach zadane 850?
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Wtryski wzorowo, ale odczyt przepływki jakis dziwny. Na wolnych obrotach zadane 850? No właśnie też mnie to dziwi że nie mieści sie w skali A EGR ? Max 19.9 procent pokazuje , nawet przy butowaniu 3000-4000rpm
staniek Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki. A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej? Ta bez zamka to raczej od avanta jest (i dużo łatwiej taką kupic). A zamka tak jak piszesz można po prostu nie zakładac, ale jeśli nie masz składanej tylnej kanapy to lepiej nie kombinowac
dawid7737 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki. A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej? Ta bez zamka to raczej od avanta jest (i dużo łatwiej taką kupic). A zamka tak jak piszesz można po prostu nie zakładac, ale jeśli nie masz składanej tylnej kanapy to lepiej nie kombinowac Kanapa jest składana także w razie czego zawsze moge dojść do bagażnika tylko czy o podjedzie bezproblemu i jak już pytam może ktoś ma w dobrej cenie potrzebna na już najlepiej
greg2505 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 ja miałem z zamkiem i taką kupiłem ,nie jest regułą że sedan z zamkiem ,a avant bez ,i tu i tu były różne montowane Wtryski wzorowo, ale odczyt przepływki jakis dziwny. Na wolnych obrotach zadane 850? No właśnie też mnie to dziwi że nie mieści sie w skaliA EGR ? Max 19.9 procent pokazuje , nawet przy butowaniu 3000-4000rpm wskazania przepływki jak przy odpiętym egr
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 ja miałem z zamkiem i taką kupiłem ,nie jest regułą że sedan z zamkiem ,a avant bez ,i tu i tu były różne montowane Wtryski wzorowo, ale odczyt przepływki jakis dziwny. Na wolnych obrotach zadane 850?No właśnie też mnie to dziwi że nie mieści sie w skaliA EGR ? Max 19.9 procent pokazuje , nawet przy butowaniu 3000-4000rpm wskazania przepływki jak przy odpiętym egr EGR wymieniony na nowy jakieś 2 lata temu. Bo ten co był wcześniej lał niemiłosiernie. Żadnych zaślepek nie zakładałem
greg2505 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 ja miałem z zamkiem i taką kupiłem ,nie jest regułą że sedan z zamkiem ,a avant bez ,i tu i tu były różne montowane Wtryski wzorowo, ale odczyt przepływki jakis dziwny. Na wolnych obrotach zadane 850?No właśnie też mnie to dziwi że nie mieści sie w skaliA EGR ? Max 19.9 procent pokazuje , nawet przy butowaniu 3000-4000rpm wskazania przepływki jak przy odpiętym egr EGR wymieniony na nowy jakieś 2 lata temu. Bo ten co był wcześniej lał niemiłosiernie. Żadnych zaślepek nie zakładałem poruszaj wtyką przepływki ,nieraz lubi niełączyć,albo odłącz i podłącz
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Pany ale to coś z kompem.Przeplywka przy zaslepionym egr ma mieć około 500 i ma, tylko komp z jakiegoś powodu żąda 850 a powinien 250.
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 poruszaj wtyką przepływki ,nieraz lubi niełączyć,albo odłącz i podłącz Próbowałem i nic to nie daje , wartość 850 sie nie zmienia Pany ale to coś z kompem.Przeplywka przy zaslepionym egr ma mieć około 500 i ma, tylko komp z jakiegoś powodu żąda 850 a powinien 250. A jest jakiś sposób żeby sprawdzić vagiem czy EGR jest wyłączony programowo?
niestandardowy Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) No pewnie. Bs grupa 003 Edytowane 9 Października 2015 przez niestandardowy
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 No pewnie. Bs grupa 13 Dzisiaj już późno jutro sprawdzę To 13 czy 003
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Zrób normalne logi może coś wyjdzie w praniu, bo coś grzebane musiało być.
aleksbend Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki. A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej? Ta bez zamka to raczej od avanta jest (i dużo łatwiej taką kupic). A zamka tak jak piszesz można po prostu nie zakładac, ale jeśli nie masz składanej tylnej kanapy to lepiej nie kombinowac radzę uważać , bo od avanta i sedana jest inna długość przynbajmniej ja się z tym spotkałem... raczej szedłbym tropem ze jak masz zamek to szukaj z zamkiem...
kaju Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki.A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej? Ta bez zamka to raczej od avanta jest (i dużo łatwiej taką kupic). A zamka tak jak piszesz można po prostu nie zakładac, ale jeśli nie masz składanej tylnej kanapy to lepiej nie kombinowac radzę uważać , bo od avanta i sedana jest inna długość przynbajmniej ja się z tym spotkałem... raczej szedłbym tropem ze jak masz zamek to szukaj z zamkiem... nierealne. miałem wszystkie trzy w rękach: sedan avant i cabrio - wszystkie trzy te same... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
staniek Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Ja w avancie By6 mam od sedana A6 C6 z zamkiem, pasuje i według ETKi jest taka sama jak w sedanie A4 B7. edit: kaju był szybsiejszy i potwierdził to czego byłem prawie pewny Edytowane 9 Października 2015 przez staniek
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Jeszcze jedno pytanie: rura dolotowa która idzie do turbiny od dołu w krztałcie S musi sztywno siedzieć , czy może mieć luzy. Bo gdy wyciągałem turbo do czyszczenia to siedziała w miarę sztywno ale jak wszystko wyczyściłem to teraz tam lata jak na starej kur... majty. Tzn ten skobel ją trzyma ale i tak są luzy. Czy to może być przyczyną dymienia na biało. Przed czyszczeniem turbawki nie kopciło a teraz zaczęło i tylko to przychodzi mi do głowy. Ale ktoś poszedł w biel
niestandardowy Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Miszka 003. edytowalem bo sie zagapilem zapodaj 003 sciagnij wezyk z egr-a i patrz czy ssie-puszcza-ssie-puszcza
jozek726 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Jak ściągnąć ta listwę z tylnego zderzaka ?
kaju Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Jak ściągnąć ta listwę z tylnego zderzaka ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi