Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 czyli spasuje to do mnie ale przód wyżej pójdzie przez różnicę wagi między 3.0 a 1.8T ? duża to będzie różnica ?
pajda Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Miszka ja mam amory bv jak bys chciał
miszka Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Ale żeby nie było [emoji41]
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem jak śmietana w kobiorze. Kiedyś był dobry w pompach pogadamy na katowickich
Wandej Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 czyli spasuje to do mnie ale przód wyżej pójdzie przez różnicę wagi między 3.0 a 1.8T ? duża to będzie różnica ? Masz multi więc dużej róznicy nie będzie Skrzynia cięższa sporo jest
Roboform550 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Cześć wszystkim... mam zapytanie do estetów... Skompletowałem zestaw hamulcowy s4 345/300 i rodzi się pytanie...na jaki kolor malować aby to dobrze wyglądało? Auto niebieskie a zaciski? Oklepany czerwony? Oczojebny Zółty? Czy pod kolor budy niebieski?
nitroo Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Niebieski się zleje. Obstawiam czerwony.
kaju Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? trzeba troche porzeźbić Pany czy mogę wrzucić zawias tj amory i sprężyny 1BV z 3.0 q do 1.8T ośka ?przód wyżej stanie, a tył nie podejdzieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju Ty już lepiej nie pij tego ruskiego spirytusu albo zmień alkohol na lżejszy bo ci coś w głowie nie trybi [emoji39][emoji12][emoji41] Sprężyny w Q z tyłu jak wiadomo są wąskie , więc do ośki podejdą jak najbardziej , za to w drugą stronę już lipa i tylko same amorki można wykożystać. no dobra. ostatniego polewam i odpuszczam na dzisiaj aha ja nie pije szprajta - tylko bimbaj [emoji7][emoji7][emoji7]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miki18m Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Hej potrzebuje kostkę lampy przod 10 pin do xenona bo moja sie polamala. Ktos cos?
kaju Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Hej potrzebuje kostkę lampy przod 10 pin do xenona bo moja sie polamala. Ktos cos?poszukam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miki18m Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Najlepiej z kawałkiem wiązki bo bixy zakładam a kable króciutkie
mrogal Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu! ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza
greg2505 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu! ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza na czerwonym też jest taka opcja ?
slimaczek89rz Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu! ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza Kaju, co mi trzeba?
kaju Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Najlepiej z kawałkiem wiązki bo bixy zakładam a kable króciutkie przypomnij mi jutro bo poza domem jednak jestem do jutra Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu!ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza ja Ciebie tesz koham :* Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu!ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza na czerwonym też jest taka opcja ? przewietrzania? tak, działa tak samo jak i na kolorze Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu!ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza Kaju, co mi trzeba? jak przewietrzanie to panel menu/navi między fotele i moja wiązka. jeśli to co na zdjęciu - cztery wentyle, sterownik od kontroli ciśnienia no i cały osprzęt ofkors Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szczuraz Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? kajak do apelu!ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza Ty nie uwierzysz... Zszedłem do auta i mam to samo. [emoji15] [emoji2] BTW. W poniedziałek wyślę Ci paczkę zwrotna z podziękowaniem. Moja od ciebie dalej leży u teściów. Nie miałem kiedy odebrać. [emoji52] Wysłane przez Tapatalk
grzes283 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Kaju, a duzo z montazem jest zabawy? Mam na mysli podlaczenie panelu i aktywacje przewietrzania....daj mi na PW jak mozesz cene za wiazke
Fr0styyy. Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Kaju, a duzo z montazem jest zabawy? Mam na mysli podlaczenie panelu i aktywacje przewietrzania....daj mi na PW jak mozesz cene za wiazke Ja też chcę!
rafi10612 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Trzeba tunel wyciagnac zeby do licznika kable podlaczyc. Potem Vag i hula:)
Rekomendowane odpowiedzi