Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie o takich myślałem, choć cena za nie jest zaporowa. o ile z rs4b5 można kupic za ok1.5k o tyle na te potrzeba przynajmniej 2.5k.

Znalazłem ostatnio czarne za 2k, ale jakoś średnio mi to na oryginał wygląda......są zbyt nowe, więc może po jakiejś regeneracji. Kilka aukcji dalej i OEMy kosztuja powyżej 4k, także zbyt duża różnica.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja swoje kupiłem od znajomego z forum po znajomości :decayed: Najpierw miał je w ori srebrze, następnie przemalował na black, a później trafiły do mnie, felgi oczywiście ori - no po za lakierem czarnym :P A u niego ostatecznie 20" zawitało w B6 :kox:

Opublikowano

No ja swoje kupiłem od znajomego z forum po znajomości :decayed: Najpierw miał je w ori srebrze, następnie przemalował na black, a później trafiły do mnie, felgi oczywiście ori - no po za lakierem czarnym [emoji14] A u niego ostatecznie 20" zawitało w B6 :kox:

Nie widzę tych fot u Ciebie ani na kompie ani na fonie

naciepane z tapatalka

Opublikowano (edytowane)

No ja swoje kupiłem od znajomego z forum po znajomości :decayed: Najpierw miał je w ori srebrze, następnie przemalował na black, a później trafiły do mnie, felgi oczywiście ori - no po za lakierem czarnym [emoji14] A u niego ostatecznie 20" zawitało w B6 :kox:

naciepane z tapatalka

Na dole tej strony są, link niżej. Tylko uprzedzam, że koza zrobiła się na nich spora (zawias 1BE) i ogólnie na żywo robią dopiero robotę, bo fotograf ze mnie lipny :P Ale już springi eibach sportline dotarły więc niedługo siądzie kilka cm niżej.

Kolega Miszka w swoim temacie ma sporo ciekawych fot z tą felgą w srebrym kolorze oraz fajnie obniżonej b6 i cieszy to oko na prawdę :naughty:

Choć IMO felgi z RS6 C6 najbardziej mi podchodzą, ale to kwestia gustu :wink:

link: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/201484-a4-b6-awx-moja-czarna-bestia-18-skora-xenon-bixy-z-led-rs6/page-8

No i czarne auto z czarnymi felgami, nie każdemu to odpowiada - ja się do tego przekonałem tak naprawdę po założeniu felg na auto :)

Edytowane przez Blachu
Opublikowano

Pany gdzie znajdę pod maską + po stacyjce.

Opublikowano

naciepane z tapatalka

Na dole tej strony są, link niżej. Tylko uprzedzam, że koza zrobiła się na nich spora (zawias 1BE) i ogólnie na żywo robią dopiero robotę, bo fotograf ze mnie lipny [emoji14] Ale już springi eibach sportline dotarły więc niedługo siądzie kilka cm niżej.

Kolega Miszka w swoim temacie ma sporo ciekawych fot z tą felgą w srebrym kolorze oraz fajnie obniżonej b6 i cieszy to oko na prawdę :naughty:

Choć IMO felgi z RS6 C6 najbardziej mi podchodzą, ale to kwestia gustu :wink:

link: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/201484-a4-b6-awx-moja-czarna-bestia-18-skora-xenon-bixy-z-led-rs6/page-8

No i czarne auto z czarnymi felgami, nie każdemu to odpowiada - ja się do tego przekonałem tak naprawdę po założeniu felg na auto :)

Jeśli juz to rs6 jakos mi rowniez bardziej podchodza. Jakie ET wtedy wchodzi w gre? Czy bylo tylko jedno w ori?

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Panowie szukam klapki schowka z klamka pod zamek . Stan igla . Oraz instalacji pod AIR BAG OFF. Ma ktos ?:)

Opublikowano

Pany gdzie znajdę pod maską + po stacyjce.

jak masz spryski szyb podgrzewane to tam jest po stacyjce.

Opublikowano

Thx , akurat mam podgrzewane, ale już kabel mam w kabinie także temat opanowany.

Opublikowano

83a2cfaffe20c0ba91f000f99071db18.jpg

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]

Opublikowano

Dobre i śmieszne :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany jaki bedzie najlepszy wybór 18tek do b6tki? Jaki wzor polecacie? Et? Poki co chodzi mi po glowie rotor. Pacjent ma kolor srebrny LY7W

naciepane z tapatalka

Te ;)

ea41eeca562494b570781d25b5c93fcc.jpg

Mam na sprzedaż ;)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie obszywał ktoś z was boczki w audi? Bo sam tył w skórze pod elektrykę mogę mieć a przednie bym obszył.

Opublikowano

W b5 kozunia mi obszywal. Zerknij w warsztacie. Przeróbka bloczków z anglika na Europę.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wesołych Panowie :hi::wink: