franciszek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Do Siego Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wszystkiego dobrego w nowym roku panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie leci ciepłe powietrze z nawiewow, WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 albo nagrzewnica albo klapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Na kacu i zapomniał silnika uruchomić. [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Na kacu i zapomniał silnika uruchomić. [emoji23]He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 a mogły klapki przymarznąć ? Bo wziąłem od 16 do 28 tak z 2 razy i wszystko wróciło do normy , bo auto stało na dworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Panowie malował ktoś plastidip-em furę? Zastanawiam się nad zmianą koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 I zapewne przymarzły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No bo przymrozilo było -12 i pewnie dlatego ale aż się przestraszyłem; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak najszybciej mróz mógł złapać klapki i nie chodzą. Jak pochodzi silnik to puści a wtedy pobawić się trochę ustawieniami klapek. Tak w ramach rozruszania. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No bo przymrozilo było -12 i pewnie dlatego ale aż się przestraszyłem; ) Jak masz USA to pozmieniaj wartości adaptacji klimatronica na Europe/Reszte świata bo na rynkach USA/Japonia wprowadzone są kodowania na tamtejszy klimat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No bo przymrozilo było -12 i pewnie dlatego ale aż się przestraszyłem; ) Jak masz USA to pozmieniaj wartości adaptacji klimatronica na Europe/Reszte świata bo na rynkach USA/Japonia wprowadzone są kodowania na tamtejszy klimat . A czym to się różni wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No bo przymrozilo było -12 i pewnie dlatego ale aż się przestraszyłem; ) Jak masz USA to pozmieniaj wartości adaptacji klimatronica na Europe/Reszte świata bo na rynkach USA/Japonia wprowadzone są kodowania na tamtejszy klimat . A czym to się różni wiesz ? W kilku kanałach masz kodowanie na USA/Japan np brak nawiewu na szybe, inny rozklad temperatur i wiele wiecej http://www.bigpumpersblog.de/08---klima----heizungselektronik.php generalnie kanały od 10-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ok , dzięki przetłumacze sobie to bo niemieckiego nie znam w ząb. A najlepiej nie ustawić wszystkiego na auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Ok , dzięki przetłumacze sobie to bo niemieckiego nie znam w ząb. A najlepiej nie ustawić wszystkiego na auto ? Po Polsku też mam https://drive.google.com/file/d/0B0TFcr-1fDDCaC1RU2lWUmJ0XzQ/view Edytowane 1 Stycznia 2016 przez turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ok , dzięki przetłumacze sobie to bo niemieckiego nie znam w ząb. A najlepiej nie ustawić wszystkiego na auto ? Po Polsku też mam https://drive.google.com/file/d/0B0TFcr-1fDDCaC1RU2lWUmJ0XzQ/view No proszę , elegancko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 józek po sylwestrze norma ja chcialem dzisiaj odpalic b7 kluczykiem od b6 i za h... nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 józek po sylwestrze norma ja chcialem dzisiaj odpalic b7 kluczykiem od b6 i za h... nie dało rady [emoji23] [emoji23] Profesor [emoji106] [emoji16] Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 józek po sylwestrze norma ja chcialem dzisiaj odpalic b7 kluczykiem od b6 i za h... nie dało rady haha no tak to nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi