patryk10015 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 brałem od nich głównie przetwornice do różnych aut , ale z tego co pamiętam to palniki d4s produkuje tylko philips i nie było podrób za bardzo Philips i osram bo takie spotkałem jak szukałem nie wliczając już nic z niższej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak, u mnie co prawda wydawał się luźny ale zastosowałem kołek z kluczyka od b6 i siedzi ciasno już ponad rok W takim razie już wszystko wiem Dzięki Panowie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 panowie przerabiał ktoś temat piór do wycieraczek ? Kupiłem bosche pół roku temu i totalny kibel poprostu nic nie zberaja... potrzebuje cos sprawdzonego ewentualnie ASO chociaż nie moge znaleść numerów w ETCE żeby zobaczyc cene... spodziewam się koło 250zł.. Jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie jak to jest z tym homelink? U mnie w bloku mam 3 bramy i każda z nich otwierana jest innym przyciskiem na pilocie. Jak mogę sprawdzić czy homelink z audi obsługuje te bramy? To się jakoś koduje czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 panowie przerabiał ktoś temat piór do wycieraczek ? Kupiłem bosche pół roku temu i totalny kibel poprostu nic nie zberaja... potrzebuje cos sprawdzonego ewentualnie ASO chociaż nie moge znaleść numerów w ETCE żeby zobaczyc cene... spodziewam się koło 250zł.. Jakieś rady ? 240zł albo 250zł komplet ramion aero + wycieraczki z ASO, kupowałem tamtej zimy Tylko chyba trafiłem na felerny komplet, bo wycieraczki to totalna padaka ... Smugi zostają na szybie, a końcówka wycieraczki od strony pasażera w ogóle nie zbiera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 panowie przerabiał ktoś temat piór do wycieraczek ? Kupiłem bosche pół roku temu i totalny kibel poprostu nic nie zberaja... potrzebuje cos sprawdzonego ewentualnie ASO chociaż nie moge znaleść numerów w ETCE żeby zobaczyc cene... spodziewam się koło 250zł.. Jakieś rady ? 240zł albo 250zł komplet ramion aero + wycieraczki z ASO, kupowałem tamtej zimy Tylko chyba trafiłem na felerny komplet, bo wycieraczki to totalna padaka ... Smugi zostają na szybie, a końcówka wycieraczki od strony pasażera w ogóle nie zbiera ... no to jakiś bezsens... ktoś testował jeszcze jakieś inne rozwiązania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To musi być na pewno jakiś felerny komplet, ja swój kupiłem 2 lata temu, co prawda na allegro za 120zł a nie w ASO, ale też oryginał ze wszystkimi znakami i numerami i do tej pory sprawuje się bez zarzutu . Więc ja polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie orientuje sie ktos, albo moze ktos juz robil - czy da sie przelozyc grzanie z foteli nalesnikow do sportow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 nie bardzo, w sportach są wysuwane podudzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie ile może kosztować pomalowanie zderzaka przedniego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 350-450 we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Talib13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) . Edytowane 28 Lutego 2017 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sedan ma zamek, avant nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 biggman - dzieki. Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 nie bardzo, w sportach są wysuwane podudziaPrzecież one nie grzeje tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ale moze jakis inny ksztal mają maty przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) nie bardzo, w sportach są wysuwane podudziaPrzecież one nie grzeje tak mi się wydaje Grzeją, tam jest taka mała mata. Wiem bo rozbierał już kilka foteli maty nie będą pasować między naleśnikami a sportami Edytowane 6 Stycznia 2016 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) biggman - dzieki. Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos. Już próbowałem nawiercić tą małą śrubkę i wykręcać ją wykrętakiem i nic cały czas się obrabia, z kolei blendy całej też nie mogę wyjąc ponieważ jakaś fajtłapa w serwisie dokręciła ramkę od tablicy za mocno lub śruba się zapiekła z jednej strony i także nie idzie jej odkręcić a tym samym zdjąć ramki i wyciągnąć blendy, która bez zdjęcia ramki od tablicy nie wyjdzie i trochę w kropce jestem przysłowiowej czarnej d... myślałem aby spróbować urwać nitonakrętkę, w którą wkręca się wkręta od ramki tablicy ale ta pogoda teraz nie sprzyja takiej robocie i jeżdżę z wyciągniętą tapicerką z klapy. jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Talib13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi