junior555 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś może dostęp do takiego zestawu w lepszej cenie? Czy to dobra cena ? http://allegro.pl/oryg-zestaw-ramiona-piora-aero-audi-a4-b6-01-05r-i5815828635.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 dobra cena zważywszy na fakt ,że dziś za same pióra trzeba dać koło 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ostatnio ktoś tu wklejał same pióra , ma ktos ta aukcje gdzies zapisana? Bo chyba sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jak ktoś ma etkę i by mógł mi sprawdzić jaki ma numer ta osłona co jest na ręcznym to będę wdzięczny ,chodzi o tą plastikową dużą a nie nakładkę na ręczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś zdj mocowania pdc w zderzaku? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Orientujecie się czy można jakoś ustawić PDC tylne albo rns-e żeby po wbiciu wstecznego jak załącza się PDC wyciszał muzykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Podobno się nie da Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Orientujecie się czy można jakoś ustawić PDC tylne albo rns-e żeby po wbiciu wstecznego jak załącza się PDC wyciszał muzykę? Ciekawa sprawa, nie słyszałem o takiej możliwości, ale skoro przy BT rozłącza radio/muzykę, to być może i w przypadku PDC jest taka możliwość, także też jestem chętny, jakby ktoś ogarnął takie ustawienia. Panowie potrzebuje kompresorek do auta. Miałem zwykłego marketowego za 50 zł i szit jakich mało. Co sądzicie o oem audi/vw. Nowe kosztują około 100 zł na allegro, więc kasa do przejścia, ale czy sprawdzi się do kół samochodowych?....... koła od traktora nie będę nim pompował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Panowie przyszły mi spinki do osłony silnika dobrze się domyślam że te białe podkładki to do mocowania do tej blachy? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Orientujecie się czy można jakoś ustawić PDC tylne albo rns-e żeby po wbiciu wstecznego jak załącza się PDC wyciszał muzykę? Ciekawa sprawa, nie słyszałem o takiej możliwości, ale skoro przy BT rozłącza radio/muzykę, to być może i w przypadku PDC jest taka możliwość, także też jestem chętny, jakby ktoś ogarnął takie ustawienia. Panowie potrzebuje kompresorek do auta. Miałem zwykłego marketowego za 50 zł i szit jakich mało. Co sądzicie o oem audi/vw. Nowe kosztują około 100 zł na allegro, więc kasa do przejścia, ale czy sprawdzi się do kół samochodowych?....... koła od traktora nie będę nim pompował To chcesz w przypadku kapcia na drodze dopompowac czy do ogólnego użytku? Bo te OEM pod zapalniczke tylko kilka min mogą pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Raczej do dopompowywania. Ale skoro piszesz, że tylko kilka minut mogą pracować to chyba bezsensu. Nie wiem, ile zajęło by dopompowanie np. 1 atmosfery.... Nie miałem nigdy z tym styczności. Niby na kazdej stacji paliw są kompresory, ale wiecznie zepsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ten OEM nie jest najgorszy, sam go kiedyś używałem wracając z Chorwacji i dawał radę. Koło na pewno nim napompujesz, nawet w miarę szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Pany orientuje sie ktos czym i jak najlepiej/najtaniej byloby wyslac wydech podwojny 1.8T ? A moze ktoś jezdzi po takiej trasie Lublin-Katowice i mialby jak to przewiezc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Podobno się nie da Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka pracuje nad tym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak to jest z tymi wycieraczkami do B6? Są jakieś adaptery aby zastosować pióra w normalnej cenie a nie płacić kosmiczne kwoty za coś co nie jest tego warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Podobno się nie da Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka pracuje nad tym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na jakim etapie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Raczej do dopompowywania. Ale skoro piszesz, że tylko kilka minut mogą pracować to chyba bezsensu. Nie wiem, ile zajęło by dopompowanie np. 1 atmosfery.... Nie miałem nigdy z tym styczności. Niby na kazdej stacji paliw są kompresory, ale wiecznie zepsute. Grzechu ten kompresor fabryczny daje radę,miałem okazje we święta go testować i spokojnie nabił 2,5bara od zera faktem jest że on się grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czyli warto kupić. Dzięki Panowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Da się odłączyć klapkę sterującą siłą nawiewu? Wkurza mnie to już jak muszę gasić i włączać samochód, bo klapy się zamykają jak używam spryskiwaczy... Klimatronik zero błędów ofc. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 u mnie jak włączę wycieraczki to na chwilę mocniej cilmatronic wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi