kaju Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 wyświetla komuś FIS polskie litery? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bartekzks Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam panowie ma ktoś nr wtyczek od blend z podświetleniem lusterek z A6 C6 jak tu u kolegi na aukcji : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/346242-lusterka-15-pin-fotochrom-a6c6-led/ ( lub może ktoś ma na odsprzedanie dwie ?? ) Pozdrawiam
turzol Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam panowie ma ktoś nr wtyczek od blend z podświetleniem lusterek z A6 C6 jak tu u kolegi na aukcji : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/346242-lusterka-15-pin-fotochrom-a6c6-led/ ( lub może ktoś ma na odsprzedanie dwie ?? ) Pozdrawiam Mam coś takiego. Jestem teraz w UK, ale w połowie lutego uderz jakbyś nie znalazł do tego czasu.
bjoern Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 pany dwa pytania1: czy jak pojeżdżę trochę z odpiętym map sensorem to się może coś uszkodzić?2: czy jest sens zmieniać termostat jak już się cieplej zrobiło i znów auto się szybko nagrzewa? Nie zdążyłem wymienić przed mrozami więc myślę czy to zostawić na początek przyszłej zimy?
Ra4al Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 1: czy jak pojeżdżę trochę z odpiętym map sensorem to się może coś uszkodzić? Mam prywatne wrażenie że z odpiętym MAP nie pojeździsz w aucie doładowanym wcale, bo zaraz wywali Ci checka i wejdzie w tryb awaryjny
bjoern Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 auto jeździ i błędu nie wywala, ale nie ma mocy, czekam aż ziomek mi wspawa flanszę pod map sensor, która dzisiaj przyszła dopiero
Ra4al Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziwne że check nie świeci, no ale tryb awaryjny jak widać wchodzi. Raczej nie powinno się nic złego stać, no ale znów z drugiej strony jaka to satysfakcja z jeżdżenia takim ospałym samochodem.
franciszek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Kaju jak tam wiązka . Edytowane 27 Stycznia 2016 przez franciszek
Maciek0502 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Posiada ktoś może na handel wtyczkę z kawałkiem wiązki do lusterka wstecznego fotochrom?do mnie to już nie napiszesz, bo Ci wiązke od razu wcisne mam posiada ktoś schemat wtyczki silniczka tylnej wycieraczki ? Zakupiłem i podłączyłem nowy ( ori używka z forum ) silniczek i nie działa Wyczytałem gdzieś o jakiejś płytce czy układzie że może sie spalić, jest też możliwe że manetka " poszła " ? Przy włączonej wycieraczce pokazuje we wszystkich 3 jedna wartość Jakieś propozycje rozwiązania ? rozpiszę Ci za małą godzinke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju, jak jest z tym zasilaniem na silnik wycieraczki tył? Natapane z P8
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 po pracy rozpiszę, bo nie ogarnąłem się wczoraj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maciek0502 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ok. Też mnie to ciekawi bo jeżdżę z odłączoną... Natapane z P8
radio22 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam ogarnia ktoś montaż + kodowanie kierownicy multi B7 do B6 woj: Zachodniopomorskie lub Pomorskie Jeśli jest ktoś z okolicy to proszę o kontakt na pw
maramass Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wiem że to nie jest odpowiednie miejce ,ale szukam osoby ktora pomogła by mi przy montażu PDC tył audi a4 b6 avant mam wszystkie czesci poza kostką do głośnika . Zderzak z czujnikami zaĺożony. Jestem z Mińska Maz. Oczywiście odpłatnie. Jeśli ktoś ma czas w weekend okolice Mińska lub w tygodniu okolice Dęblina proszę o kontak na PW
Przemots Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wiem że to nie jest odpowiednie miejce ,ale szukam osoby ktora pomogła by mi przy montażu PDC tył audi a4 b6 avant mam wszystkie czesci poza kostką do głośnika . Zderzak z czujnikami zaĺożony. Jestem z Mińska Maz. Oczywiście odpłatnie. Jeśli ktoś ma czas w weekend okolice Mińska lub w tygodniu okolice Dęblina proszę o kontak na PW Okolice Celestynowa masz rezacza, który ogarnie Tobie to bez problemu => domin79
bjoern Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dziwne że check nie świeci, no ale tryb awaryjny jak widać wchodzi. Raczej nie powinno się nic złego stać, no ale znów z drugiej strony jaka to satysfakcja z jeżdżenia takim ospałym samochodem. a Check Engine miałby się świecić? Bo się świeci już i tak przez brak kata przy sofcie to ogarnę no satysfakcja znikoma, ale da się dojechać gdzieś jak trzeba, ważne, że nic nie zaszkodzi
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ok. Też mnie to ciekawi bo jeżdżę z odłączoną... Natapane z P8 PIN1 - masa PIN2 - MCE kostka 23-pinowa PIN2 PIN3 - MCE kostka 23-pinowa PIN1 PIN4 - bezpiecznik 36 Witam ogarnia ktoś montaż + kodowanie kierownicy multi B7 do B6 woj: Zachodniopomorskie lub Pomorskie Jeśli jest ktoś z okolicy to proszę o kontakt na pw gdybyś był bliżej mnie... Witam wiem że to nie jest odpowiednie miejce ,ale szukam osoby ktora pomogła by mi przy montażu PDC tył audi a4 b6 avant mam wszystkie czesci poza kostką do głośnika . Zderzak z czujnikami zaĺożony. Jestem z Mińska Maz. Oczywiście odpłatnie. Jeśli ktoś ma czas w weekend okolice Mińska lub w tygodniu okolice Dęblina proszę o kontak na PW Ty też... kosteczkę mam, jakby coś zgłoś się na PW Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk pany, jak coś to wyrezałem na szybko wiązeczki do zegarków radiowych, długość wystarczy, żeby umieścić go za licznikiem ktoś potrzebuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maciek0502 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kaju, a na trzech pinach powinno być zasilanie po kluczyku? Natapane z P8
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kaju, a na trzech pinach powinno być zasilanie po kluczyku? Natapane z P8 całkiem możliwe, podejrzewam, że w przypadku ruchu manetki znika na którymś pinie prąd w zależności od funkcji i inny pin powoduje ruch. ale to tylko moje spekulacje, nie wiem jak sygnały z mce idąWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ja biore Twój wygaszacz ekranu przekaże Anetce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KewsonND Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Koledzy mam 2 problemy i 1 pytanie mam silnik 1.8T 163km a4 b61. Mam problem ze wskaźnikiem temp. w środku ja latam po mieście to raz skacze na 90 raz do 0 i tak w kółko natomiast jak wskaźnik spadnie do 0 to ogrzewanie działa elegancko wiec chyba nie termostat co myślicie?2. Jak mam włączony nawiew to w środku(w kokpicie) na środku tak jak by ciągle coś tam się przestawiało co chwile jest dźwięk jak by się otwierała i zamykała jakaś komora i przy tym słychać ze nawiew wieje raz z większą mocą raz z mniejszą3. Ktoś ma na sprzedaż felgi od s line mogą być 17" lub 18" dodaje foto http://www.directupload.net/file/d/4248/ecrl3mar_jpg.htm
Rekomendowane odpowiedzi