KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 No przeciez Ci mowilem, ze za stówke to biere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Chyba tez mam jeszcze moduł pod tempomat do B6 jakby ktoś chciał Na PW mogę się dogadać, ale to dopiero w piątek późnym wieczorem bym sprawdził czy wala mi się jeszcze w garażu Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Chyba tez mam jeszcze moduł pod tempomat do B6 jakby ktoś chciał Na PW mogę się dogadać, ale to dopiero w piątek późnym wieczorem bym sprawdził czy wala mi się jeszcze w garażu Wysłane z jabłka a ja jutro Twój samopoziom puszczamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Chyba tez mam jeszcze moduł pod tempomat do B6 jakby ktoś chciał Na PW mogę się dogadać, ale to dopiero w piątek późnym wieczorem bym sprawdził czy wala mi się jeszcze w garażu Wysłane z jabłka a ja jutro Twój samopoziom puszczamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Majster! Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wymieniał ktoś z Was chrom na airbag-u z b8 czy tam c6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiemon Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Koledzy możecie podrzucić link do tematu z wymianą oświetlenia w b6 na led? Mam problem ze znalezieniem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W stylizacji szukaj. A co to za filozofia z tym ledem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Panowie pomocy wycieraczki zmieniły cykl tak że kończą w pionie zamiast w poziomie. Co to może być? Wycieraczki nie zwalniają więc wykluczam zatarcie. Na forum A3 wyczytałem że może to być przekaźnik. Jeśli to przekaźnik to który? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) u nas wycieraczki idą z MCE więc albo to albo styk parkowania w silniku wycieraczek Edytowane 12 Lutego 2016 przez Bart_poznan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czyli jakas adaptacja tam jest? Bo już chciałem przestawić na sworzniach ramiona Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 nie ma adaptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na sworzniach jednak nie przestawie bo by jechały w maskę. Może silniczek da się jakoś obrócić o 90 stopni . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nowy silniczek chyba bedzie potrzebny. Ale jeszcze niech ktoś to potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie, kiedy planujecie zakładać letnie buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja poczekam troszkę jeszcze Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Taka szybka przymiarka lata http://zapodaj.net/4c840da658916.jpg.html http://zapodaj.net/b908d7d07a29b.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 nie za bardzo wystaję jakie parametry felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Przymiarka na szybko, jutro będzie wszystko spasowane i zrobiony lekki negatyw z tyłu. 19" 8.5 i 9.5 et nie pamiętam ale tył na zdjęciu siedzi z dystansem 25mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Bongod do rozebrania silnik wycieraczek i wyczyszczenia styki w silniku takie blaszki co chodzą po ślimaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jakimś kontaktem czy coś podobnego? Łatwo silniczek rozebrać? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi