Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam ramki manual 7n6 szczotkowane Alu a najlepiej zamienię z automat

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

7653a055e0fc3227412f4ccac887c74e.jpg

Jak rozpolowic te czesc kluczyka zeby wyciagnac immo? Nie chce to za uja sie rozszczepic

Opublikowano

Powinno łatwo pójść więc może ktoś kiedyś na klej to złapał :eusathink:

Opublikowano

ostatnio

wyciągalem, musisz

podważać obok grotu, tylko łap sprężynke :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

klucz w 100% dziewica :naughty: nie chce za nic to zejść. Błona nie do przebicia :kox:

Opublikowano

Ujowe narzedzia masz :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Ujowe narzedzia masz :grin: :grin: :grin:

nie masz pojęcia ile K i H posłałem przy rozbieraniu jego auta... nikt przede mną tam nie zaglądał, a biedny Maciek stał i patrzył słuchał :grin:

Opublikowano

pany który madry mi tera powie: nieszczesne oswietlenie tablicy w b7..... kiedys sie sfajczyla razowka i juz nic nie swieci , teraz tak wiazka sprawdzona od przodu do konca przejscie jest i na masie i na plusie , sprawdzone przejscie od mce do listwy jest ok i na masie i na plusie , podpowiadaliscie mi ze moze w mce sie cos ujaralo , zdobyłem na podmianke taki sam mce sprawny podłączylem .....no ni ch.... a i co jeszcze na wyjsciu powinno sie pokazac normalnie 12 v a jest jakis 1,5 na obydwu mce tak samo wtf? gdzie szukac no zwarcia nie ma bo miernik by pokazał

Opublikowano

Gdzie to mierzyles?

Zmierz napięcie zaraz przy mce a pozniej zmierz tam gdzie styki gdzie wkladasz zarowke czy tez leda?

Opublikowano

Wyciągnąłem pastylkę immo z pilota b6 ale w dwóch cześciach byla zalana klejem i nie szlo inaczej. Mozna gdzies dostac taka pastylke gotowa do zakodowania?

Opublikowano

Gdzie to mierzyles?

Zmierz napięcie zaraz przy mce a pozniej zmierz tam gdzie styki gdzie wkladasz zarowke czy tez leda?

przy mce mierzyłem

Opublikowano (edytowane)

Kurcze super weekend... właśnie wyjeżdżając z ośrodka szkoleniowego urwałem i zgiąłem w harmonijkę wydech oraz uszkodziłem zderzak... :facepalm:
:kox:

Asz te auta na glebie :P

Edytowane przez Ra4al
Opublikowano

Panowie nie ma ktos do sprzedania jakis ladnych foteli w pół skórze + speed do 1000zl ??

Opublikowano

Gdzie to mierzyles?

przy mce mierzyłem
Wyciagnie kostki zostaw tylko główne zasilanie i zmierz co wychodzi na wyjsciu co ma isc do oswietlenia tablicy
Opublikowano

robiłem na wszystkie sposoby i na dwóch róznych mce na wyjsciu jest ok 1,5 v

Opublikowano

BEZ "obciążenia" nie pokaże Ci prawidłowego napięcia.

MCE próbuje instalację wysyłając impulsy, jeśli wykryje przerwę lub zwarcie odłącza obwód i zgłasza to na FIS.

ŻEBY to poprawnie sprawdzić, musisz razem z miernikiem połączyć równolegle żarówkę, o mocy 5W

Wysłane z mojego iPada...

Opublikowano

czyli jeszcze raz wiazka z listwa do sprawdzenia , rozumie że jesli MCE wykryje zwarcie to napięcia nie poda , na vagu pokazuje ze jest zwarcie do plusa 33-00 jakos tak ,sprawdzilem miernikiem na syg dzwiekowy ,zawarcia na masie i na plusie nie wykrywa , led mi sie przepalił i od tej pory nie ma nic nigdzie no chyba że gdzieś w listwe oswietlenia woda podeszła i przez to takie cyrki

Opublikowano

pany z czego da się najtaniej dorwać kierę z poduchą ze ściętym dołem?

Opublikowano (edytowane)

pany z czego da się najtaniej dorwać kierę z poduchą ze ściętym dołem?

Z byle czego. Na alle jest osobnik który oferuje przeróbkę kiery na taką ze ściętym dołem + pogrubienie + obszycie - 850 zeta sobie życzy. Kiera może być nawet zwykła z b6, chyba że chcesz mieć multi 3. raminną to b7.

http://allegro.pl/kierownica-audi-a3-a4-a5-a6-modyfikacja-obszycie-i5920808732.html

Edytowane przez C4NC3R