RicS3 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył. A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE?
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi? 2 małe spinki i 7 dużych
biggman Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem
RicS3 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem Aha czyli jakimś drutem to trzeba przeciągnąć?
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem Aha czyli jakimś drutem to trzeba przeciągnąć?Jakim drutem?Trzeba rozebrac lewy słupek i ładnie ułożyć kable [emoji6] Edytowane 26 Lutego 2016 przez pajda
KoJ@K Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Spróbuj tak dłużej pojeździć to będzie trzeszczalo. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka No jakos do tej pory nie czeszczy.
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany jakiego HIDa polecacie? Kumpel do passata B5FL szuka
Fish3r Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam Panowie. Szybkie pytanko; czy rns-e ledowy obsługuje muzykę w formacie flac?
RicS3 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem Aha czyli jakimś drutem to trzeba przeciągnąć?Jakim drutem?Trzeba rozebrac lewy słupek i ładnie ułożyć kable [emoji6] a jak w podsufitce go puścić do lewego słupka? pytam teoretycznie bo praktycznie jutro to ogarnę.
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam Panowie. Szybkie pytanko; czy rns-e ledowy obsługuje muzykę w formacie flac? Nie obsługuje bezstratnych formatów.
Maciek02 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Chłopaki pomocy... wsadziłem do klczyka z b7 nowy czysty transpnder i próbowałem go zakodować kluczyk jak i transponder, moduł komfortu ładnie przyjął kluczyk. Gorzej z immo bo wsadziłem go do stacyjki przekręciłem zapłon, kontrolka immo zaczęła migać no i auta oczywiście nie odpaliłem, włożyłem prawidłowy kluczyk i nie umiałem wejść w immo licznika... okazało się że nie umiem w ogóle odpalić auta zadnym kluczykiem a jak wsadze stary dobry kluczyk to immo na liczniku gasnie ale i tak lipa. Robiłem wg tej procedury: pokazały mi się takie błędy: 17978 engine start blocked by immobilize4r 00778 steering angle sensor g85 00474 : control module for immobilizer 00955 key 1 kluczyk 1 to właśnie ten z b7 z nowym immo w srodku ja mysle ze to bedzie wina kabla ze nie moge tego zrobic ale czy to normalne, że po wsadzeniu kluczyka z nowym immo dzieja się takie rzeczy? Pomóżcie bo nie umiem audiczki odpalić PIN oczywiscie mam.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem Aha czyli jakimś drutem to trzeba przeciągnąć?Jakim drutem?Trzeba rozebrac lewy słupek i ładnie ułożyć kable [emoji6] a jak w podsufitce go puścić do lewego słupka? pytam teoretycznie bo praktycznie jutro to ogarnę.Przeciągnąć trzeba i nie trzeba drutu bo to jest krótki odcinek, wiec na pewno dasz rade
Someonik Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Cześć. Warto kupować coś takiego :http://olx.pl/oferta/amortyzatory-gwintowane-audi-a4-b6-CID5-IDdHmEj.html#a12880f6d8
RicS3 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany, a tych spinek to ile na jedne drzwi wychodzi?Podobno po 5 ale w tym są 2 rodzaje tych spinek...tak mi koleś w sklepie tłumaczył.A jeszcze mam pytanie do osób które montowały fotochrom wewnętrzny, jak najlepiej przepuścić kable od lustra do MCE? tak jak oryginał lewym słupkiem Aha czyli jakimś drutem to trzeba przeciągnąć?Jakim drutem?Trzeba rozebrac lewy słupek i ładnie ułożyć kable [emoji6] a jak w podsufitce go puścić do lewego słupka? pytam teoretycznie bo praktycznie jutro to ogarnę.Przeciągnąć trzeba i nie trzeba drutu bo to jest krótki odcinek, wiec na pewno dasz radedzięki za pomoc
rafi10612 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Panowie poratuje ktos numerem spinki do plecow fotela ?tych gornych
bjoern Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Cześć. Warto kupować coś takiego : http://olx.pl/oferta/amortyzatory-gwintowane-audi-a4-b6-CID5-IDdHmEj.html#a12880f6d8 nie, bez osłon jeździł i wygląda, że nie będę się w ogóle chciały kręcić
Maciek0502 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Mam zwykłe lampy. I mam pytanie: czy sprężyna która jest poniżej soczewki mijania powinna być na czy pod metalową blaszką? Natapane z P8
kupczak90 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany jakiego HIDa polecacie? Kumpel do passata B5FL szuka Ostatnio ojcu w takim samym Passacie montowałem wersję HID SLIM coś takiego http://allegro.pl/zestaw-ksenon-h7-xenon-hid-ultra-slim-ac-digital-i5303428734.html przetwornice fajnie się zmieściły w środku lampy, z zewnątrz wszystko wygląda jak ori
dydek1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Pany jaką końcówke nr mial climatron 2 din pod grzne stołki by byly juz materiały poprawione? Edytowane 27 Lutego 2016 przez dydek1
Rekomendowane odpowiedzi