grzes283 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, czy emblemat OOOO na klapę bagażnika avant A4B6 ma jakis numer seryjny? Nie chcę się bawić w jakieś podróby, z których chrom zejdzie po miesiącu, mam używkę, ale jakoś taśma nie bardzo współpracuje z emblematem......potrza nowego chyba zapodać
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, czy emblemat OOOO na klapę bagażnika avant A4B6 ma jakis numer seryjny? Nie chcę się bawić w jakieś podróby, z których chrom zejdzie po miesiącu, mam używkę, ale jakoś taśma nie bardzo współpracuje z emblematem......potrza nowego chyba zapodać Ma, będę w garażu to walne Ci foto z numerem bo kupowałem nowy oryginal Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
andr3i Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) siema zas przyszedl ten czas kiedy trzeba sie przygotowac do przegladu Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez andr3i
grzes283 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Panowie, czy emblemat OOOO na klapę bagażnika avant A4B6 ma jakis numer seryjny? Nie chcę się bawić w jakieś podróby, z których chrom zejdzie po miesiącu, mam używkę, ale jakoś taśma nie bardzo współpracuje z emblematem......potrza nowego chyba zapodać Ma, będę w garażu to walne Ci foto z numerem bo kupowałem nowy oryginalWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka super, dzięki...
Bart-S Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A no bywa Bartku, trzeba było jej nie demontować Instalacja gazowa była źle dobrana - objawy jak przy uszkodzeniu skrzyni. Po jej usunięciu auto w końcu zaczęło jeździć... Z tej decyzji akurat jestem zadowolony
Frimuś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 siema zas przyszedl ten czas kiedy trzeba sie przygotowac do przegladu Ty tak poważnie
Kamel34 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 U mnie też nie ma problemu na przeglądzie :-P
BeyerBrown Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A pan diagnosta na przeglądzie powie: "zawieszenie bez uwag, jeszcze tylko rzucę okiem na katalizator..."
bongod Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To tak gdzieś sprawdzają? szoczek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bartekzks Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To tak gdzieś sprawdzają? szoczek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Dokładnie hahaha , jak zobaczyłem tą "konstrukcje " kolegi padłem
tomekhxc Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ja mam szmatką owinięty dp , diagnoście sie podobało
bongod Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja mam pustą puche i nic jakoś to nie przeszkadza przy 250 kunia --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
secio84 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zacznie przeszkadzać jak zaczną sprawdzać normy spalania obowiązkowo. Każdy będzie szukał katalizatora naciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie wiem czy w starych samochodach będzie to obowiązywać. Jedyny ratunek będzie w tych o podwyższonym przepływie, wtedy będzie niezły interes ktoś miał . Dobrze ze na LPG mi dobrze wychodzi pomiar . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
secio84 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Będzie w każdym aucie musiało to być spełnione naciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A masz jakiś cynk czy coś? Bo może bym sprowadzać już zaczął --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
secio84 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Znajomego diagnosty mam i gadał ze ma wejść ustawa ale kiedy nie wiem. naciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No ja o tej ustawie słyszałem już za poprzedniego rządu więc kto wie jak coś będziesz wiedział dawaj cynka --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
roni07 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Pany potrzebuje porady, chce zmienic ryj na sline i pytanie, halogeny są inne czy pasują ze zwykłego zderzaka ?
Rekomendowane odpowiedzi