Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, czy emblemat OOOO na klapę bagażnika avant A4B6 ma jakis numer seryjny? Nie chcę się bawić w jakieś podróby, z których chrom zejdzie po miesiącu, mam używkę, ale jakoś taśma nie bardzo współpracuje z emblematem......potrza nowego chyba zapodać :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, czy emblemat OOOO na klapę bagażnika avant A4B6 ma jakis numer seryjny? Nie chcę się bawić w jakieś podróby, z których chrom zejdzie po miesiącu, mam używkę, ale jakoś taśma nie bardzo współpracuje z emblematem......potrza nowego chyba zapodać :wink:

Ma, będę w garażu to walne Ci foto z numerem bo kupowałem nowy oryginal

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

:hi: siema

zas przyszedl ten czas kiedy trzeba sie przygotowac do przegladu :grin::grin::grin:

1g2CG1O.jpg

Edytowane przez andr3i
Opublikowano

Ma, będę w garażu to walne Ci foto z numerem bo kupowałem nowy oryginal

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

super, dzięki...

Opublikowano

A no bywa Bartku, trzeba było jej nie demontować :)

Instalacja gazowa była źle dobrana - objawy jak przy uszkodzeniu skrzyni. Po jej usunięciu auto w końcu zaczęło jeździć... Z tej decyzji akurat jestem zadowolony ;)

Opublikowano

:hi: siema

zas przyszedl ten czas kiedy trzeba sie przygotowac do przegladu :grin::grin::grin:

1g2CG1O.jpg

Ty tak poważnie :kox:

Opublikowano

U mnie też nie ma problemu na przeglądzie :-P

Opublikowano

A pan diagnosta na przeglądzie powie: "zawieszenie bez uwag, jeszcze tylko rzucę okiem na katalizator..." :decayed:

Opublikowano

To tak gdzieś sprawdzają? :D szoczek :)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

To tak gdzieś sprawdzają? :D szoczek :)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Dokładnie hahaha , jak zobaczyłem tą "konstrukcje " kolegi padłem :grin:

Opublikowano

ja mam szmatką owinięty dp , diagnoście sie podobało :decayed:

Opublikowano

Ja mam pustą puche i nic jakoś to nie przeszkadza przy 250 kunia ;)

Opublikowano

Zacznie przeszkadzać jak zaczną sprawdzać normy spalania obowiązkowo. Każdy będzie szukał katalizatora

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Nie wiem czy w starych samochodach będzie to obowiązywać. Jedyny ratunek będzie w tych o podwyższonym przepływie, wtedy będzie niezły interes ktoś miał :). Dobrze ze na LPG mi dobrze wychodzi pomiar ;).

Opublikowano

Będzie w każdym aucie musiało to być spełnione

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

A masz jakiś cynk czy coś? Bo może bym sprowadzać już zaczął :)

Opublikowano

Znajomego diagnosty mam i gadał ze ma wejść ustawa ale kiedy nie wiem.

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

No ja o tej ustawie słyszałem już za poprzedniego rządu więc kto wie ;) jak coś będziesz wiedział dawaj cynka :)

Opublikowano

Spoko

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Pany potrzebuje porady, chce zmienic ryj na sline i pytanie, halogeny są inne czy pasują ze zwykłego zderzaka ?