RicS3 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Panowie jeśli lusterka boczne ze szkłami mają wtyczkę 10pin to znaczy, że szkło jest grzane i jest pod fotochrom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Grzanie, składanie, fotochrom. Tak mi się zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dokładnie tak jak kolega wyżej pisze Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 to rafi jeśli ty lukales moje lusterka to one sa pod fotochrom i el składanie bo chyba 10 pin maja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Tak . 10 pin Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Kto u nas handluje zawieszeniami MS ?? Potrzebuje komplet górnych na 2 strony do a4 b6 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Kto u nas handluje zawieszeniami MS ?? Potrzebuje komplet górnych na 2 strony do a4 b6 1.8t Kiedyś Wandej, a teraz to chyba nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Panowie czy silniczki szyb pod składane lustra można mieszać? W sensie mam np prawy z literką G a lewy F albo H? Czy obydwa muszą mieć tą samą literkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8? a to nie jest to samo? Panowie ile złotówek plus/minus wyskoczy na opłaty rejestracyjne pacjenta z DE - Audi A4 b6 2.4 2002r? 18.6 % kcyzy +: przegląd 150 zł tłumaczenia ok 150 zł ubezpieczenie OC ok 1000 zł koszta w wydziale komunikacji ok 250 zł Najgorsza jest ta wysoka akcyza za auto z silnikiem pow. 2 litrów. Jeśli cena na umowie będzie za niska to wezmą z eurotaxu. Panowie czy silniczki szyb pod składane lustra można mieszać? W sensie mam np prawy z literką G a lewy F albo H? Czy obydwa muszą mieć tą samą literkę? Nie jest tak że tylko F obsługują składane lustra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8? W sportbacku? Ewentualnie mniej na głowę dla wyższych osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8?a to nie jest to samo?Panowie ile złotówek plus/minus wyskoczy na opłaty rejestracyjne pacjenta z DE - Audi A4 b6 2.4 2002r?18.6 % kcyzy +:przegląd 150 zł tłumaczenia ok 150 zł ubezpieczenie OC ok 1000 zł koszta w wydziale komunikacji ok 250 zł Najgorsza jest ta wysoka akcyza za auto z silnikiem pow. 2 litrów. Jeśli cena na umowie będzie za niska to wezmą z eurotaxu. Panowie czy silniczki szyb pod składane lustra można mieszać? W sensie mam np prawy z literką G a lewy F albo H? Czy obydwa muszą mieć tą samą literkę?Nie jest tak że tylko F obsługują składane lustra?Nie właśnie, w temacie odnośnie luster jest napisane jakie obsługują ale nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8?Nad głową napewno bo tak dziwnie sufit jest wyprofilowany i nie wiem czy każdy ale Mirona sportback był tylko 4 osobowy Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np. Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota. Edytowane 1 Października 2016 przez afroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np. Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota. Tylko że tak się składa że moduły od kkam działają nawet na zwykłych silniczkach szyb, tylko lustra muszą być składane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota. Tylko że tak się składa że moduły od kkam działają nawet na zwykłych silniczkach szyb, tylko lustra muszą być składane Mylisz się. Emulacja modułu high była w opcji. Tak mi to kkam kiedyś tłumaczył kiedy miałem problem z jednym modułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mylisz się. Emulacja modułu high była w opcji. Tak mi to kkam kiedyś tłumaczył kiedy miałem problem z jednym modułem. Moduł w odpowiedniej opcji może emulować silniczek z wersji high. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dokładnie to samo napisałem. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Audi jest zayebiste, ale tylko jako nowe, lub od ludzi takich jak my, którzy dbają o każdą pierdołę, myją, czyszczą etc......kupić tak dopieszczony jest nierealne Ja kupilem A4 i tez w pierwszym roku wałek, pompki....później po kolei wahacze itd. Dlatego nie ma aut bez awaryjnych. Da się kupić dopieszczone auto, tylko zazwyczaj cena dość zaporowa. Gdy sprzedawałem swoją A3 8L każdy się spinał, że cena jak za S3 itd, a znalazł się szybko klient, który jeździ nią bezawaryjnie do dziś i jest mega zadowolony. A to, że auto jest znane z forum itd nie znaczy, że jest w 100% igiełka, bo na zdjęciach wszystko wygląda pięknie. W twoją byłą A4 wpakowałem już ponad 5k pln w samą mechanikę aby było wszystko na tip top. Jakbyś chciał wrócić do B6 to możemy coś pomyśleć Edytowane 1 Października 2016 przez chudy92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi