Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jeśli lusterka boczne ze szkłami mają wtyczkę 10pin to znaczy, że szkło jest grzane i jest pod fotochrom?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie czy silniczki szyb pod składane lustra można mieszać? W sensie mam np prawy z literką G a lewy F albo H? Czy obydwa muszą mieć tą samą literkę?

Siema ryjce....czy w A5 jest duzo mniej miejsca z tylu niż w A4B8?

a to nie jest to samo?

Panowie ile złotówek plus/minus wyskoczy na opłaty rejestracyjne pacjenta z DE - Audi A4 b6 2.4 2002r?

18.6 % kcyzy +:

przegląd 150 zł

tłumaczenia ok 150 zł

ubezpieczenie OC ok 1000 zł

koszta w wydziale komunikacji ok 250 zł

Najgorsza jest ta wysoka akcyza za auto z silnikiem pow. 2 litrów. Jeśli cena na umowie będzie za niska to wezmą z eurotaxu.

Panowie czy silniczki szyb pod składane lustra można mieszać? W sensie mam np prawy z literką G a lewy F albo H? Czy obydwa muszą mieć tą samą literkę?

Nie jest tak że tylko F obsługują składane lustra?

W sportbacku? Ewentualnie mniej na głowę dla wyższych osób...

a to nie jest to samo?

Panowie ile złotówek plus/minus wyskoczy na opłaty rejestracyjne pacjenta z DE - Audi A4 b6 2.4 2002r?

18.6 % kcyzy +:

przegląd 150 zł

tłumaczenia ok 150 zł

ubezpieczenie OC ok 1000 zł

koszta w wydziale komunikacji ok 250 zł

Najgorsza jest ta wysoka akcyza za auto z silnikiem pow. 2 litrów. Jeśli cena na umowie będzie za niska to wezmą z eurotaxu.

Nie jest tak że tylko F obsługują składane lustra?
Nie właśnie, w temacie odnośnie luster jest napisane jakie obsługują ale nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np.

Nad głową napewno bo tak dziwnie sufit jest wyprofilowany i nie wiem czy każdy ale Mirona sportback był tylko 4 osobowy

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np.

Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota.

Edytowane przez afroo.

nie wiem czy można mieszać literki. Na jednej stronie G a na drugiej F np.

Można. Sam mam dwa różne moduły i działa wszystko cacy wraz ze składaniem z pilota.

Potwierdzam :decayed:

Tylko że tak się składa że moduły od kkam działają nawet na zwykłych silniczkach szyb, tylko lustra muszą być składane

Tylko że tak się składa że moduły od kkam działają nawet na zwykłych silniczkach szyb, tylko lustra muszą być składane

Mylisz się. Emulacja modułu high była w opcji. Tak mi to kkam kiedyś tłumaczył kiedy miałem problem z jednym modułem.

Mylisz się. Emulacja modułu high była w opcji. Tak mi to kkam kiedyś tłumaczył kiedy miałem problem z jednym modułem.

Moduł w odpowiedniej opcji może emulować silniczek z wersji high.

Audi jest zayebiste, ale tylko jako nowe, lub od ludzi takich jak my, którzy dbają o każdą pierdołę, myją, czyszczą etc......kupić tak dopieszczony jest nierealne

Ja kupilem A4 i tez w pierwszym roku wałek, pompki....później po kolei wahacze itd. Dlatego nie ma aut bez awaryjnych.

Da się kupić dopieszczone auto, tylko zazwyczaj cena dość zaporowa.

Gdy sprzedawałem swoją A3 8L każdy się spinał, że cena jak za S3 itd, a znalazł się szybko klient, który jeździ nią bezawaryjnie do dziś i jest mega zadowolony.

A to, że auto jest znane z forum itd nie znaczy, że jest w 100% igiełka, bo na zdjęciach wszystko wygląda pięknie. :wink:

W twoją byłą A4 wpakowałem już ponad 5k pln w samą mechanikę aby było wszystko na tip top.

Jakbyś chciał wrócić do B6 to możemy coś pomyśleć :naughty:

Edytowane przez chudy92