Maciek02 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Panowie, potrzebuję pilnie kogoś z opolskiego z kabelkiem co ogarnie licznik z b7 bez żadnego problemu. Ktoś coś? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Października 2016 przez Maciek02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 U siebie w bix-ie wymienialem i troszke sie pomeczylem a z montazem to chwilunia Ten bialy kolek ma na sobie podkladke metalowa taka osadcza czy jak to nazwac co by nie wylatalo i to z tym troszke zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Panowie mam problem z lakierem zaczął mi schodzić bezbarwny lakier na aucie wiece jaka możę być przyczyna? auto nie było bite ani malowane w tym miejscu do tego wypłowiał mi dach... Kolor LY3C czerwony/malinowy z tego co czytalem to ten typ tak ma podobno a jakie jest wasze zdanie? opłaca się malować całe auto od nowa czy lepiej okleic dipem?Wada lakieru i ekokodzy czyli lakier wodno rozcieczalny. Na przełomie 2001 do 2003 jeśli ktoś ma lakier nie metalizowany prędzej czy po niej ma ten problem. U mnie było to samo w tej chwil jest na całym aucie nowy lakier. mam ten sam lakier jaj coś ly3c naciepane z GT-I9195 Nie zgodze sie. Mialem audi z 2004 roku tez czerwien LY3J i tez musialem malowac blotniki bo klar zszedl. Wczoraj przyjechala do mnie b72005r z tym samym kolorem i zderzak blotnik i drzwi placki bez klaru. Da rade cos z tym zrobic zeby klar tylko polozyc czy trzeba malowac cale elementy?Pisałem że plus minus nie ważne z jakiego roku ważne ze nie metalizowany lakier. Ale ogólnie w tych latach stosowali lakiery takie a nie inne i pod wpływem słońca się odparzal i tak się dzieje porostu i tyle. naciepane z GT-I9195 Potwierdzam, lakier ly3c amulet rot. Klar schodzi z dachu i maski, tam gdzie słońce pada. Na myjniach z aktywną pianą płatami Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Panowie czy do foteli w wersji sport manualnych z el ledzwi podejdą wysuwane schowki? Podejdą, ale muszą byc pod fotele manualne. Te z foteli pod pełną elektrykę nie podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex121 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak cos to tez to gdzies mam, ze zwyklej lampy i z bixow chyba tez powinno byc. Tylko nie wiem czy tak latwo Ci pojdzie z wymiana tego, no i czy w ogole da rade bez rozklejki lampy ?! Wczoraj sie temu przyglądałem i myślę ze jak zdemontuje soczewkę to bez problemu ) JAK BY KTOŚ COŚ TAKIEGO MIAŁ PROSZE O INFO dziękuje za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Radek takie mam http://imgur.com/a/rgGSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie czy do foteli w wersji sport manualnych z el ledzwi podejdą wysuwane schowki?Podejdą, ale muszą byc pod fotele manualne. Te z foteli pod pełną elektrykę nie podejdą.Dzięki za szybką odpowiedz, jeszcze tylko pytanie jak rozróżnić te pod elektryke od tych od manuala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Michał A4 , mogę się mylić ale ja mam teraz a 6 c6 fotele full elektryka wcześniej sporty manualne tu i tu miałem schowki a pytając gdzie nie podejdę to w fotelach tylko z pamięcią! Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Panowie, potrzebuję pilnie kogoś z opolskiego z kabelkiem co ogarnie licznik z b7 bez żadnego problemu. Ktoś coś? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Z kablem problemu nie ma ale co dalej .....hmmmmmmmWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Schowki pod pełną elektrykę są szersze z tego co się orientuję.wizualnie może być trudno rozróżnić,porostu dopytaj sprzedającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Siema. Pamowie potrzebuję 1szt felgi 18" "łopaty" o nr. 8E0 601 025 AK Felga musi być w bdb stanie i w ori lakierze. Znajomy przeszlifował swoją i nie chce malować, woli kupić używkę. Jakby ktoś coś, to proszę o PW. Miłego....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie, czy jak nie wyjme z kluczyka B7 pastylki, a wloze do srodka swoja, to czy beda sie jakos "gryzly" czy odpale normalnie i normalnie bedzie sluzylo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie, czy jak nie wyjme z kluczyka B7 pastylki, a wloze do srodka swoja, to czy beda sie jakos "gryzly" czy odpale normalnie i normalnie bedzie sluzylo ?? Smialo, normalnie odpalisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dzwonie ojciec to sie odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dzwonie ojciec to sie odbiera. Choojnie mam w robo, szef przylecial i musze udawać że pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie czy w b6 lewe nadkole wychodziło plastikowe czy tak tak jak reszta z jakimś wygłuszeniem jakby szmacianym? Bo myślałem że mam wsadzony zamiennik i chciałem kupić ori ale wszędzie są tylko zwykłe plastikowe, ew może ktoś ma numer ori tak żeby kupić z tym wygłuszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ja mam filc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie mam taki problem. Montuje u siebie grzana kierownice. Moduł R zamontowany taśma 14 pin z B7. Kierownica zamontowana. Moduł zaadaptować. Tempomat i multi działa. A kierownica nie grzeje. Kodowanie grzanej kierownicy tez było. Sprawfzalismy z kolega i z taśmy wychodzi napięcie 12 V. Kierownica raczej też ok bo przejście jest. I teraz jak tylko podłącze kierownice to napięcie na taśmie spada do 0. Próbowaliśmy podłączyć wkład grzany pod taśmę. I gdy tylko kolega dotykał przewodami do pinow w wkładzie to napięcie z 12 V spada do 0 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie czy w b6 lewe nadkole wychodziło plastikowe czy tak tak jak reszta z jakimś wygłuszeniem jakby szmacianym? Bo myślałem że mam wsadzony zamiennik i chciałem kupić ori ale wszędzie są tylko zwykłe plastikowe, ew może ktoś ma numer ori tak żeby kupić z tym wygłuszeniem? Przednie byly szmaciane jak i z tworzywa. Ja miałem wlasnie z tworzywa i zmienialem na szmaciane, kupowałem nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam Panowie intercoler o wymiarach 550x140x65 wystarczy do 1.9TDI, turbo BRD i programu w okolicach 200KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Styyyknie. Pany lusterka zewn/stelaże z A6 C6 pasują do naszych parchów w całości, czy tylko Szkła i podświetlane blendy z nich przełoże do siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi