Frimuś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mam to samo, kompletnie sie nie potrafie odnalezc ?! :/ tamto bylo proste, czyste i przejrzyste, no i przy tym latwe w obsludze...+1Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 +1Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Fr0styyy. napisał: Panowie jakiś pomysł dlaczego auto od dłuższego czasu pali jak smok? Ja na baku robię po 600-700km jadąc krajówkami na których w ogóle nie ma ruchu praktycznie nie przekraczając 90km/h.. Tez ostatnio mam takie wrażenie , ze auto pochłania paliwo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 2 godziny temu, rrrudy25 napisał: +1 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 5 godzin temu, Fr0styyy. napisał: Panowie jakiś pomysł dlaczego auto od dłuższego czasu pali jak smok? Ja na baku robię po 600-700km jadąc krajówkami na których w ogóle nie ma ruchu praktycznie nie przekraczając 90km/h.. Mróz robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Spokojnie, nie dyskutuje na temat zmian tylko zadałem proste pytanie. Od wczoraj po południa Tapatalk już działa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Koledzy jaki luz na przegubach wewnętrznych jest dopuszczalny? Mam problem z drganiami na budzie w trakcie przyspieszania w okolicy 120-140km/h i tak samo w trakcie schodzenia z prędkości w tych w/w wartościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie zerknijcie na film poniżej , nie wiem już co może się dziać z tym wspomaganiem zmieniłem dziś pompę i dalej to samo , dodatkowo po ok 40 km wywalił mi płyn ze zbiornika i wspomagania wogóle nie było. Ech dobra zmiana............. nie mogę wogóle się połapać w tym naszym forumie teraz Edytowane 14 Stycznia 2017 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Panowie mam prośbę. Moglibyście posłać swój głos na zdjęcie domu mojej siostry. Dzisiaj i jutro poproszę. Poproście też swoich znajomych jeśli da radę. Dzięki! http://swiecsie.wp.pl/swiec-sie/one,2,303,736,moj-swiateczny-dom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 5 godzin temu, MichałA4 napisał: Panowie zerknijcie na film poniżej , nie wiem już co może się dziać z tym wspomaganiem zmieniłem dziś pompę i dalej to samo , dodatkowo po ok 40 km wywalił mi płyn ze zbiornika i wspomagania wogóle nie było. Według mnie, tak jak już wcześniej pisałem, to wina zbiorniczka/sitka. Sprawdziłeś to? Płyn masz napowietrzony i pompa się odzywa. Miałem kiedyś podobnie, sitko niby ładnie na miejscu siedziało, ale gdy się je docisnęło w jednym miejscu na krawędzi wkrętakiem, to w zbiorniczku robił się spokój. Wymiana zbiorniczka rozwiązała problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie płaczcie z tym forum. Według mnie wyglada lepiej i obsługa jest bardzo prosta.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wg. mnie też lepiej wygląda. Tylko nadal coś muli;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 jakie polecicie wyjmaki/wkrętaki do wtyczek audi/vw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 10 godzin temu, staniek napisał: Według mnie, tak jak już wcześniej pisałem, to wina zbiorniczka/sitka. Sprawdziłeś to? Płyn masz napowietrzony i pompa się odzywa. Miałem kiedyś podobnie, sitko niby ładnie na miejscu siedziało, ale gdy się je docisnęło w jednym miejscu na krawędzi wkrętakiem, to w zbiorniczku robił się spokój. Wymiana zbiorniczka rozwiązała problem. Nie mam nic do stracenia najwyżej kilka zł, zbiorniczek już zamówiłem tak że zobaczymy co się stanie po jego wymianie, wczoraj to sitko macałem i siedzi ciasno nie porusza się , gdy odpowietrzę układ w zbiorniku trochę mniej chlapie niż na filmie, wygląda to tak jakby się przelewało delikatnie z okolicy sitka do drugiej komory zbiornika, ale po przejechaniu kilku km znów bryzga i wspomaganie znika i się zacina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 18 minut temu, mlodziak22 napisał: jakie polecicie wyjmaki/wkrętaki do wtyczek audi/vw? podłączam się pod pytanie. tyle że potrzebuję do pinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wykonuje ktoś na klubie wiązki do grzanych siedzien do b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wykonuje ktoś na klubie wiązki do grzanych siedzien do b7?Pisz do kolegi "kaju "naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mróz robi robotęU mnie nie ma ani zimy ani mrozu, 10c na plusie to nie zima. Jadąc z Polski do Niemiec nie przekraczając 120-130 mam spalanie 9.5, jadąc 160 na tempomacie mam spalanie 10+, coś jest po prostu nie tak, bo wiem że kiedyś palił duuuuzo mniej Sent from my SM-G925F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No to faktycznie masz cos nie chalo z tym spalaniem Mi tez pali dyche ale go klepie po miejscu Trasa ok 7 (160-170)Vag nic nie pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 13 minut temu, Fr0styyy. napisał: U mnie nie ma ani zimy ani mrozu, 10c na plusie to nie zima. Jadąc z Polski do Niemiec nie przekraczając 120-130 mam spalanie 9.5, jadąc 160 na tempomacie mam spalanie 10+, coś jest po prostu nie tak, bo wiem że kiedyś palił duuuuzo mniej Sent from my SM-G925F using Tapatalk Musisz więc zrobić logi bo bez przyczyny spalanie nie wzrasta. A 9,5litra przy 120-130km/h to trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi