Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Mam to samo, kompletnie sie nie potrafie odnalezc ?! :/ tamto bylo proste, czyste i przejrzyste, no i przy tym latwe w obsludze...

+1

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

1 godzinę temu, Fr0styyy. napisał:

Panowie jakiś pomysł dlaczego auto od dłuższego czasu pali jak smok?

Ja na baku robię po 600-700km jadąc krajówkami na których w ogóle nie ma ruchu praktycznie nie przekraczając 90km/h..

Tez ostatnio mam takie wrażenie , ze auto pochłania paliwo ...

5 godzin temu, Fr0styyy. napisał:

Panowie jakiś pomysł dlaczego auto od dłuższego czasu pali jak smok?

Ja na baku robię po 600-700km jadąc krajówkami na których w ogóle nie ma ruchu praktycznie nie przekraczając 90km/h..

Mróz robi robotę

Spokojnie, nie dyskutuje na temat zmian tylko zadałem proste pytanie. 

Od wczoraj po południa Tapatalk już działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Koledzy jaki luz na przegubach wewnętrznych jest dopuszczalny? Mam problem z drganiami na budzie w trakcie przyspieszania w okolicy 120-140km/h i tak samo w trakcie schodzenia z prędkości w tych w/w wartościach.

Panowie zerknijcie na film poniżej , nie wiem już co może się dziać z tym wspomaganiem zmieniłem dziś pompę i dalej to samo , dodatkowo po ok 40 km wywalił mi płyn ze zbiornika i wspomagania wogóle nie było.

Ech dobra zmiana............. nie mogę wogóle się połapać w tym naszym forumie teraz:kwasny:

Edytowane przez MichałA4

Panowie mam prośbę. Moglibyście posłać swój głos na zdjęcie domu mojej siostry. Dzisiaj i jutro poproszę. Poproście też swoich znajomych jeśli da radę. Dzięki!

http://swiecsie.wp.pl/swiec-sie/one,2,303,736,moj-swiateczny-dom.html

5 godzin temu, MichałA4 napisał:

Panowie zerknijcie na film poniżej , nie wiem już co może się dziać z tym wspomaganiem zmieniłem dziś pompę i dalej to samo , dodatkowo po ok 40 km wywalił mi płyn ze zbiornika i wspomagania wogóle nie było.

Według mnie, tak jak już wcześniej pisałem, to wina zbiorniczka/sitka. Sprawdziłeś to?

Płyn masz napowietrzony i pompa się odzywa.

Miałem kiedyś podobnie, sitko niby ładnie na miejscu siedziało, ale gdy się je docisnęło w jednym miejscu na krawędzi wkrętakiem, to w zbiorniczku robił się spokój. Wymiana zbiorniczka rozwiązała problem.

Nie płaczcie z tym forum. Według mnie wyglada lepiej i obsługa jest bardzo prosta.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

10 godzin temu, staniek napisał:

Według mnie, tak jak już wcześniej pisałem, to wina zbiorniczka/sitka. Sprawdziłeś to?

Płyn masz napowietrzony i pompa się odzywa.

Miałem kiedyś podobnie, sitko niby ładnie na miejscu siedziało, ale gdy się je docisnęło w jednym miejscu na krawędzi wkrętakiem, to w zbiorniczku robił się spokój. Wymiana zbiorniczka rozwiązała problem.

Nie mam nic do stracenia najwyżej kilka zł, zbiorniczek już zamówiłem tak że zobaczymy co się stanie po jego wymianie, wczoraj to sitko macałem i siedzi ciasno nie porusza się , gdy odpowietrzę układ w zbiorniku trochę mniej chlapie niż na filmie, wygląda to tak jakby się przelewało delikatnie z okolicy sitka do drugiej komory zbiornika, ale po przejechaniu kilku km znów bryzga i wspomaganie znika i się zacina.

Mróz robi robotę

U mnie nie ma ani zimy ani mrozu, 10c na plusie to nie zima. Jadąc z Polski do Niemiec nie przekraczając 120-130 mam spalanie 9.5, jadąc 160 na tempomacie mam spalanie 10+, coś jest po prostu nie tak, bo wiem że kiedyś palił duuuuzo mniej

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

No to faktycznie masz cos nie chalo z tym spalaniem
Mi tez pali dyche ale go klepie po miejscu
Trasa ok 7 (160-170)
Vag nic nie pokazuje?

13 minut temu, Fr0styyy. napisał:

U mnie nie ma ani zimy ani mrozu, 10c na plusie to nie zima. Jadąc z Polski do Niemiec nie przekraczając 120-130 mam spalanie 9.5, jadąc 160 na tempomacie mam spalanie 10+, coś jest po prostu nie tak, bo wiem że kiedyś palił duuuuzo mniej

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Musisz więc zrobić logi bo bez przyczyny spalanie nie wzrasta. A  9,5litra przy 120-130km/h to trochę za dużo