KoJ@K Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) "duzo jasniejszy" - tzn chodzi Ci o barwe/kolor swiatla, czy ze mocniej swieca w porownaniu do tamtych? Macie te 5500K ? Braliscie z jakiegos sprawdzonego zrodla ? w jakich soczewkach macie je zalozone? B8 ? Moglibyscie pstryknac fotke, jak wyglada linia odciecia na scianie? "duzo jasniejszy" - tzn chodzi Ci o barwe/kolor swiatla, czy ze mocniej swieca w porownaniu do tamtych? Macie te 5500K ? Braliscie z jakiegos sprawdzonego zrodla ? Edytowane 20 Stycznia 2017 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja miałem (na B8), po robocie poszukam fotki. Wytrzymały mi niecałe 2 lata, wrzucę później też login gościa z alle z ori żarnikami (pamiętam tylko że był z Zielonej Góry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Okej, dziekoweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Okej, dziekoweczka A czy te żarniki występują pod przetwornice d4s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dnia 18.01.2017 o 18:21, mlodziak22 napisał: hej, i wg was można dać za tą b7??? 35k troche sporo i nie sądze ,że ktoś tyle położy. https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b7-s-line-quattro-2007-170-km-CID5-IDjKcOX.html#29b1c7f03d Gdyby był 1.8 T to bym się zastanawiał jeśli stan igła. Nie wiem jakie wyposażanie itp , ale w dieslu bym nie brał Na forum ktoś sprzedawał B7 za 35 i wyglądała na o wiele lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja mam w dziale sprzedam bpw na wypasie trochę taniej niż ta z olx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Na razie nie planuje przesiadki i jak już to tylko benzyna. Problem tylko czy B7 czy B8, ale to najwcześniej za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Panowie zna ktoś jakiś patent jak mam odkrecic sruby zabezpieczające ori z audi a4 b7? Sruby sa okragle z zewnątrz a w srodku każdy komplet ma inny wzorek i nie mam takiej nasadki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Podjedz do wulkanizatora jakiegos wiekszego lub spawanko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 "duzo jasniejszy" - tzn chodzi Ci o barwe/kolor swiatla, czy ze mocniej swieca w porownaniu do tamtych? Macie te 5500K ? Braliscie z jakiegos sprawdzonego zrodla ? [emoji6] w jakich soczewkach macie je zalozone? B8 ? Moglibyscie pstryknac fotke, jak wyglada linia odciecia na scianie? "duzo jasniejszy" - tzn chodzi Ci o barwe/kolor swiatla, czy ze mocniej swieca w porownaniu do tamtych? Macie te 5500K ? Braliscie z jakiegos sprawdzonego zrodla ? [emoji6] OSRAM D2S COOL BLUE INTENSE d2s,soczewka b8 liftWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 18.01.2017 o 14:43, Sedrak Dan napisał: Ja teraz latam na Motulu 5W30 uważasz , że warto na LM się przesiąść ? Ja obecnie zalałem benzynkę LM SHT 5W40, full synth (baza olejowa: PAO), ale w ciągu ostatnich kilku tys.km zdążyłem go "rozcieńczyć" litrową buteleczką Motula X-cess 5W40, który wg. producenta jest niby 100% syntetykiem, choć gdzieś wyczytałem, że nie jest to do końca prawda... generalnie u mnie lepiej się spisuje jakikolwiek 5W40 od 5W30 (Motul X-clean+), więc moim zdaniem warto przejść na olej zgodny z normą VW502.00 Poczytaj: Mini poradnik olejowy Wyszczególniono tam które oleje to prawdziwe syntetyki a które są farbowanymi lisami BTW, coś czuję, że następnym olejem jaki kupię będzie Specol 5W40 Gold... baza: 100% PAO, a flaszka 4l kosztuje ~60zł Edytowane 20 Stycznia 2017 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Siema Pany Pytanko da rajechać po zmianie kiedy na b7 bez kodowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 12 minut temu, MARCIN607 napisał: Siema Pany Pytanko da rajechać po zmianie kiedy na b7 bez kodowania? Do! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja też wrzuciłem dziś Taka różnica naciepane z kalkulatora S7 Soczewki b8 liftnaciepane z kalkulatora S7 OSRAM D2S COOL BLUE INTENSE d2s,soczewka b8 liftWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka D2s pasuje też do soczewek b8 lift wtyczka jest ta sama czy poprostu trzeba coś przerobić??naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 32 minuty temu, secio84 napisał: Ja też wrzuciłem dziś Taka różnica naciepane z kalkulatora S7 Soczewki b8 lift naciepane z kalkulatora S7 D2s pasuje też do soczewek b8 lift wtyczka jest ta sama czy poprostu trzeba coś przerobić?? naciepane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Kto sprzedaje blaszki pod zaciski 320mm?? Nawet bez napisów czy malowania, sam bym ogarnał... Ktos cos???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 34 minuty temu, secio84 napisał: Ja też wrzuciłem dziś Taka różnica naciepane z kalkulatora S7 Soczewki b8 lift naciepane z kalkulatora S7 D2s pasuje też do soczewek b8 lift wtyczka jest ta sama czy poprostu trzeba coś przerobić?? naciepane z kalkulatora Soczewka pasuje bez przerabiania, zmieniłem przetwornice na d2s i przerobiłem dekielki 37 minut temu, secio84 napisał: Ja też wrzuciłem dziś Taka różnica naciepane z kalkulatora S7 Soczewki b8 lift naciepane z kalkulatora S7 D2s pasuje też do soczewek b8 lift wtyczka jest ta sama czy poprostu trzeba coś przerobić?? naciepane z kalkulatora Soczewka pasuje bez przerabiania, zmieniłem przetwornice na d2s i przerobiłem dekielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Spoko dzięki za info naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Secio - no i jak z barwą tych zarnikow, bardzo niebieskawe, czy raczej taki mocno zimny bialy ? Skad brales, jakies sprawdzone zrodlo, no i ile za szt? Zadowolony? Muzin - z czego masz przetworki ? Edytowane 21 Stycznia 2017 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Secio - no i jak z barwą tych zarnikow, bardzo niebieskawe, czy raczej taki mocno zimny bialy ? Skad brales, jakies sprawdzone zrodlo, no i ile za szt? Zadowolony? Muzin - z czego masz przetworki ? Koito z RenaultWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi