Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ? 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A pastylka imo w kluczyku jest?

Opublikowano
35 minut temu, gluszczt napisał:

Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ? 

immo trzeba dopisać do tego kluczyka

Opublikowano

Witam,

Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana.

Opublikowano

Bartek najlepszy będzie x-cess. Jak zacznie więcej brać możesz go potraktować valvo vr1 5w50 i się wyrówna:hi:

Opublikowano
19 godzin temu, Wandej napisał:

Tomek doszły blachy?

si , doszly :hi:

Opublikowano
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

A pastylka imo w kluczyku jest?

Tak , nie rozbierałem go ale to kompletny kluczyk z aso ... jeden magik od kodowania stwierdził ,że jak nowy to lepiej przez jakiś audi line system kodować w aso , bo on to coś tam coś tam i nie zrobił .... 

Nie ukrywam że w aso parę złotych więcej kosztuje taka usługa 

Opublikowano
Godzinę temu, MichałA4 napisał:

Witam,

Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana.

Da rade spokojnie, rozkladasz kanape i elegancko wchodzi od przednich foteli do konca :) no chyba, ze kanapa nie skladana ?! :eusathink:

Opublikowano

Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:)

Opublikowano

Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie :wink:

Opublikowano

Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz , będę musiał to przemyśleć jeszcze czy warto się tak łamać:decayed:

2 godziny temu, KoJ@K napisał:

Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie :wink:

Opublikowano

Masz powód do kolejnego moda :D

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ?

Nie bedzie... Niektóre urzedy komunikacji wymagaja jedynie napisania oświadzenia że auto przyjechało na lawecie i bez tablic ;)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, Rafal1988Lodz napisał:

Jak wymeldowane to nie musi mieć tablic. Oficjalnie powinno wygladac to tak że wieziesz je na lawecie na przegląd, robisz tłumaczenia, płacisz haracz Kaczyńskiemu i lecisz do wydziału komunikacji. U mnie we Wro robią to tak ze montują tłoczone tablice na auto, wykupuja na nie oc i lecą na przegląd na kołach. Potem do końca ubezpieczenia latają na tych tablicach z przegladem na kartce ale nie wiecej jak miesiąc. Przeglad na kartce jest ważny tylko miesiąc do czasu wbicia go w dowód. Wtedy działa już rok.

Opublikowano
2 godziny temu, rafi10612 napisał:

Masz powód do kolejnego moda :D

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

No niby tak, ale u mnie problem z oparciami jest dość złożony :decayed: kiedyś postanowiłem wymienić sobie tapicerkę i wpadł kpl skór, szczęśliwy z nowego moda zatrzasnąłem oparcia nie zmieniając zamków i co...... oczywiście zamki były zamknięte i teraz mam nie dzieloną kanapę, tak że tego albo ślusarz albo nie wiem co :facepalm:

Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.04.2017 o 06:50, MichałA4 napisał:

Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:)

Wejdzie, wsadzasz przez przednie drzwi, pchasz do tyłu aż położy się na tylną półkę, zagłówki przód na maxa w górę (na nich będzie leżeć) i ogień.

A tutaj na poprawę humoru wklejam nowy trend, co tam jedna lotka, jak można mieć dwie :grin:

$_86.JPG

Edytowane przez JawoR36
Opublikowano

Pany czy po regeneracji pompy i magla jest potrzebna geometria kół ? Jakoś dziwnie mi się teraz jeździ nie wiem czy to przyzwyczajenie do rozwalonego wspomagania itp (bo trochę tak jeździłem ) czy coś jest dalej nie tak....

Opublikowano

Drążki ruszane, końcówki ruszane, więc pasowałoby zrobić :wink: