gluszczt Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ?
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 35 minut temu, gluszczt napisał: Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ? immo trzeba dopisać do tego kluczyka
MichałA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam, Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana.
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Bartek najlepszy będzie x-cess. Jak zacznie więcej brać możesz go potraktować valvo vr1 5w50 i się wyrówna
tomekhxc Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 19 godzin temu, Wandej napisał: Tomek doszły blachy? si , doszly
gluszczt Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 3 godziny temu, KoJ@K napisał: A pastylka imo w kluczyku jest? Tak , nie rozbierałem go ale to kompletny kluczyk z aso ... jeden magik od kodowania stwierdził ,że jak nowy to lepiej przez jakiś audi line system kodować w aso , bo on to coś tam coś tam i nie zrobił .... Nie ukrywam że w aso parę złotych więcej kosztuje taka usługa
KoJ@K Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Godzinę temu, MichałA4 napisał: Witam, Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana. Da rade spokojnie, rozkladasz kanape i elegancko wchodzi od przednich foteli do konca no chyba, ze kanapa nie skladana ?!
MichałA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:)
KoJ@K Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie
Rafal1988Lodz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ?
MichałA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzięki za odpowiedz , będę musiał to przemyśleć jeszcze czy warto się tak łamać 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie
rafi10612 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Masz powód do kolejnego moda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ? Nie bedzie... Niektóre urzedy komunikacji wymagaja jedynie napisania oświadzenia że auto przyjechało na lawecie i bez tablic Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Rafal1988Lodz napisał: Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ? Jak wymeldowane to nie musi mieć tablic. Oficjalnie powinno wygladac to tak że wieziesz je na lawecie na przegląd, robisz tłumaczenia, płacisz haracz Kaczyńskiemu i lecisz do wydziału komunikacji. U mnie we Wro robią to tak ze montują tłoczone tablice na auto, wykupuja na nie oc i lecą na przegląd na kołach. Potem do końca ubezpieczenia latają na tych tablicach z przegladem na kartce ale nie wiecej jak miesiąc. Przeglad na kartce jest ważny tylko miesiąc do czasu wbicia go w dowód. Wtedy działa już rok.
MichałA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 2 godziny temu, rafi10612 napisał: Masz powód do kolejnego moda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka No niby tak, ale u mnie problem z oparciami jest dość złożony kiedyś postanowiłem wymienić sobie tapicerkę i wpadł kpl skór, szczęśliwy z nowego moda zatrzasnąłem oparcia nie zmieniając zamków i co...... oczywiście zamki były zamknięte i teraz mam nie dzieloną kanapę, tak że tego albo ślusarz albo nie wiem co
JawoR36 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 21.04.2017 o 06:50, MichałA4 napisał: Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:) Wejdzie, wsadzasz przez przednie drzwi, pchasz do tyłu aż położy się na tylną półkę, zagłówki przód na maxa w górę (na nich będzie leżeć) i ogień. A tutaj na poprawę humoru wklejam nowy trend, co tam jedna lotka, jak można mieć dwie Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez JawoR36
Sedrak Dan Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pany czy po regeneracji pompy i magla jest potrzebna geometria kół ? Jakoś dziwnie mi się teraz jeździ nie wiem czy to przyzwyczajenie do rozwalonego wspomagania itp (bo trochę tak jeździłem ) czy coś jest dalej nie tak....
KoJ@K Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Drążki ruszane, końcówki ruszane, więc pasowałoby zrobić
Rekomendowane odpowiedzi