kamil-vag Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Pany ma ktoś może zwykłą kierę MF i powie czy obsługuje ona odbieranie telefonu po zestawie BT ? czy był inny moduł i inna kiera do tego (z ikonką R/T i telefonem): Może to tylko kwestia kodowania a funkcjonalnośc ta sama ? tylko ikonki na przyciskach inne ? ? ?
luki19862121 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Obsługuje.Kwestia kodowania jak napisałeś. Prawy przycisk na dole pełni funkcję odbierania lewego nie testowałem, ale po kodowaniu na telefon nie zmienia np numerów płyt w zmieniarce.
kamil-vag Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Łukasz dzieki za info to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ?
luki19862121 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Łukasz dzieki za info [emoji6] to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery [emoji4] A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ? Tu masz opis modułówhttps://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność
MaTeo85 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 4 minuty temu, luki19862121 napisał: Tu masz opis modułówhttps://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/ U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisie
luki19862121 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisieOoooo chyba nie robiłem. Podłącze się jutro zerkne. W chwili obecnej jeśli ja lub ktoś dzwoni wyświetla "TELEFON".
staniek Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 20 godzin temu, Suli napisał: Cześć wszystkim Koledzy, czy ktoś z Was orientuje się, czy jakakolwiek firma zaproponowała do B6/B7 amortyzatory o zmiennej sile tłumienia? Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne.
kamil-vag Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Łukasz wiem, że Q i AA ale mi chodzi właśnie o to czy np ma ktoś z końcówką D i bez problemu łączy się z obecnymi smartfonami ? Nie zależy mi na high...
Suli Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Ja fabrycznie miałem moduł D i nie wyświetlał mi kto dzwoni. Nawet numeru, o zczytywaniu i przypisaniu do książki nie wspominając. Zmieniłem na Q i dopiero wtedy zaczęło hulać. Niestety ale D ma na prawdę wyłącznie podstawową funkcjonalność. Tj. odbiera rozmowy. Edytowane 19 Listopada 2017 przez Suli
kamil-vag Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Oki. Czyli trzeba szukać któryś z tych dwóch Q lub AA
greg2505 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Ja mam moduł D i pokazuje na fis-ie książkę i kto dzwoni
kamil-vag Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Ale jak to jest on pokazuje nr z telefonu czy z książki z rns ? Bo ja mam zwykły concert i jak to będzie działać jak np ktoś dzwoni ? Pokaże nazwę taką jak w telefonie czy tylko info że dzwoni ?
greg2505 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Mam concert III i pokazuje tak jak mam w telefonie , tylko nie ma polskich znaków
Suli Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 3 godziny temu, staniek napisał: Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne. Podziękował. A kojarzycie jakieś opinie na temat Koni? Dobre, złe/ szmelc/ sypie się?
staniek Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ogólnie Koni to co najmniej poziom Bilstein'a. Kiedyś czytałem trochę o FSD i opinie zasadniczo były rodzaju "takie se/bez rewelacji". Koni sport są fajne i mają manualną regulację twardości,ale trzeba je demontować do regulacji.
KoJ@K Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 To chyba pozostaje jeszcze opcja gwintu z regulacją twardości.
staniek Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opcja fajna, ale mocno kosztowna niestety
RicS3 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opcja fajna, ale mocno kosztowna niestety [emoji20] staniek dzięki za pomoc z montażem IC-ka, audi wypluło 201.5KM i 429NM
staniek Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Spoko, nie ma sprawy Ładny wynik, mniej więcej tyle (no może odrobinę więce)j by mnie zadowalało, oczywiście jak w końcu dojdę do etapu mocy w moim gnojowozie Jakie turbo w końcu masz u siebie?
Rekomendowane odpowiedzi