black_edition Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja mam podstawowa wwrsje i mi pokazuje numery na fis
kamil-vag Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 @Kowi87 Dzięki mistrzu, przydało się, sam wstawiałem czasami jako przykład zdjęcia z tego hosta i w moich postach była lipa teraz chociażby w tym o poduszce skrzyni biegów wyświetlają się poprawnie. Niech każdy sobie zainstaluje tego fixa obowiązkowo ! I powinno to być gdzieś podpięte
RicS3 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Koledzy mamy kogoś na forum kto może sprawdzić historię auta po vin? Chodzi mi o A3
Rabbi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Panowie którymi przyciskami przyciemnić deko ekran RNSE? (oryginalny soft siedzi)
WydRos Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) 14 minut temu, Rabbi napisał: Panowie którymi przyciskami przyciemnić deko ekran RNSE? (oryginalny soft siedzi) Przyciskami nic nie zdziałasz, w liczniku jest czujnik światła ale możesz kodowanie zmienić w rnse I chyba w menu rnse było coś Edytowane 22 Listopada 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 CAR/SETUP/Display (dolny lewy pod "kołkiem ") i tyle 1
Rabbi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 2 godziny temu, WydRos napisał: CAR/SETUP/Display (dolny lewy pod "kołkiem ") i tyle O to chodziło. Dzięki
RicS3 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Panowie widział ktoś może jakaś A3 2006-2007r. na sprzedaż? Brachol szuka dobrego autka.
MAJKI Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zarzuci ktos nr zaślepki do fotela recaro bo z S line nie pasuje a gość w ASO jakiś nie kumaty i najlepiej żeby po Vinie dobrać a tłumacze mu że to fotele nie z mojego auta Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Hi Ktoś z was kupował na aliexpress dekle do avusów/ s-linów?Czekam na pakę z deklami z avusa .Dam Ci znać co warte.
WydRos Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie wrzucał ktoś inne lusterka zew. do b6/b7 (większe) jak Np z a3lift albo b8? Się zastanawiam czy jest jakaś opcja
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 panowie zna ktoś jakiś patent żeby otworzyć drzwi? zamek mi się chyba zepsul bo ani od środa ani z zewnątrz nie mogę otworzyć drzwi;/ wkladka również nie reaguje jak kluczyk wloze w zamek;/
WydRos Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) 10 minut temu, Rafal1988Lodz napisał: panowie zna ktoś jakiś patent żeby otworzyć drzwi? zamek mi się chyba zepsul bo ani od środa ani z zewnątrz nie mogę otworzyć drzwi;/ wkladka również nie reaguje jak kluczyk wloze w zamek;/ Jak nie masz wkładki w klapie bagażnika to spróbuj przytrzymać otwieranie na pilocie dłużej, powinny się szyby otworzyć jedynie wydłubać wkładkę i otworzyć śrubokrętem Edytowane 23 Listopada 2017 przez WydRos
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 zle może napisałem chodzi mi o drzwi kierowcy ani z zewnątrz ani od srodka nie mogę otworzyć i musze wsiadać od strony pasażera;/
WydRos Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 11 minut temu, Rafal1988Lodz napisał: zle może napisałem chodzi mi o drzwi kierowcy ani z zewnątrz ani od srodka nie mogę otworzyć i musze wsiadać od strony pasażera;/ Jak słychać ze coś tam się rusza po naciśnięciu to pewnie wyskoczył plastik z zamka i trzeba to czymś pociągnąć Ale jest jeszcze jedna opcja, masz pewnie włączona funkcje SAFE która blokuje wewnętrzna klamkę podepnij vcds i wejdź w sterownik drzwi daj output test albo awaryjne otwieranie drzwi, wystarczy ze jeden sterownik puści, bo są dwa silniczki, i otworzysz z wewnątrz i rozbierzesz tapicerkę do wymiany zamka 1
WydRos Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Na jednym zagranicznym forum chłopak z 10 minut otwierał i zamykał drzwi przyciskami,kluczykiem i ciągając za klamkę wewnętrzną i zewnętrzną aż w końcu się otworzyło Reasumując należy z wyczuciem pociągać wewnętrzną klamkę (w obszarze wyczuwalnego oporu) i jednocześnie zamykać i otwierać zamek z kluczyka lub przycisków wewnątrz auta. Takim działaniem mechanicznie popychamy rygiel (ten czerwony na filmiku) który jest zacięty, w momencie otwierania elektrycznego.
bjoern Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 15 godzin temu, Arturoo napisał: Hi Czekam na pakę z deklami z avusa . Dam Ci znać co warte. No to zobaczymy znaleźć już mi się udało ty masz avusy II czy III? Bo się zastanawiam czy pod dwójki wejdzie hebel 330 z tyłu?
Rekomendowane odpowiedzi