Gregory87 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 W zasadzie skosy są najważniejsze, bo od nich zależy jak kratka się wpasuje w ramkę. Zobacz sobie u mnie w temacie, ostatnio się z tym bawiłem bez żadnych szablonów.
bartekzks Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam kto u nas na forum zajmuje sie częściami do A4 B6/B7 konkretnie chodzi mi o przeguby zewnętrzne i wewnętrzne . Mam jeszcze takie pytanie mam a4 B6 ( była to oska i automat ) przełożone na quattro manual z tym ,że swap quattro był z B7 (skrzynia z 2.0 TFSI ) pytanie o przeguby różnią sie te z b7 od tych z B6 bo muszę kupić a nie wiem jakie brać ?? Ewentualnie nr ori takich które będą pasować ktoś by mógł podesłać ?? Zdrowych wesołych wszystkim Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez bartekzks
dydek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Wesołych Pytanie do starych wyjadaczy:) Kolor dyfuzora zderzaka s4 b6 to L7DL grau matt???
piotrekb_tt Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Panowie nie ma ktoś jakiś śmietników foteli do b6/B7? Potrzebuje same dolne mocowania pasów bezpieczeństwa. Chętnie zapłacę jakiś grosz jeśli komuś by się chciało je odciąć i wysłać [emoji41]
greg2505 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Mam rozkręcony fotel , to może to mam , przydała by się jakaś fotka o co dokładnie chodzi
turzol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Wesołych [emoji4] Pytanie do starych wyjadaczy:) Kolor dyfuzora zderzaka s4 b6 to L7DL grau matt???Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotrekb_tt Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Mam rozkręcony fotel , to może to mam , przydała by się jakaś fotka o co dokładnie chodzi Chodzi dokładnie o ten grzybek razem z kawałkiem płaskownika na który zakładasz sprzączkę pasa
greg2505 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 7 minut temu, piotrekb_tt napisał: Chodzi dokładnie o ten grzybek razem z kawałkiem płaskownika na który zakładasz sprzączkę pasa Jutro sprawdzę
piotrekb_tt Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ok to proszę sprawdz. Jest szansa że bedziesz miał dwa takie elementy ?
dydek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 . 2 godziny temu, turzol napisał: Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki Arturo
vblpl Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Cześć! Widziałem nie raz na forum, że ktoś zakładał do swojej B6 stalowy oplot. Mam u siebie 320/288 i chciałbym założyć stalowy oplot. Może ktoś konkretnie podpowiedzieć, co i jak i wysłać link? Ja znalazłem coś takiego: KLIK Na forum znalazłem wypowiedź Deva i pisze on, że podobno do Quattro idzie 6 przewodów, nie 4? Dziękuję za pomoc.
staniek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 W b5 quattro idzie sześć. W b6 czy to fwd czy quattro przewody są takie same.
xxKOLOMBOxx Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam Mam problem z kodowaniem komfortu Koduje wg załączonego zdjęcia ale pomimo wprowadzenia otwierania szyberdachu z pilota nie działa... Próbowałem też zakodować żeby chociaż kluczyka i też nic. Szyby działają bez problemu a szyber działa tylko zamykanie natomiast otwieranie nie.
staniek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Panowie/Panie w końcu będę chyba rezał biksa i w związku z tym takie pytanie, czy lampy przednie "angliki", a dokładniej obudowy i klosze lamp są identyczne jak w "europejczykach"? Soczewki mnie nie interesują, chodzi mi jedynie o klosz i obudowę na części. I jeszcze jedna sprawa, mając do wyboru soczewki hella3 i intemo, czy któreś z nich dadzą lepsze światła mijania (długie nie są dla mnie tak ważne, bo nawet te ze zwykłego xenonu są dla mnie wystarczające)? Ma ktoś wiedzę/porównanie? Bardziej skłaniam się do hella3 bo są całe metalowe. Pozdr
MichałA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Siemanko Panowie pytanie do osób które mają zawieszenia ori s-line i eibach pro kit, powiedzcie ile cm od ziemi macie do rantu na tyle w waszych furkach? Najlepiej gdyby ktoś z sedana zdają miare, mam mały problem ze swoim setupem (sportline) bo auto opadlo mi z tylu na 62 cm na felach 18" i potrzebuje je ok 2cm podnieść i nie wiem w co zainwestować czy bawić sie w pro kita czy moze ori s-line zapakować.
staniek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jeśli potrzebujesz niecałe 2cm to możesz dać podkładki do zawieszenia na złe drogi 1BR i tył pójdzie Ci jakieś 1,5 cm (może odrobinę więcej) do góry. Ja na prokicie + podkładki 1BR mam jakieś 65 cm do nadkola na 225/45/17
KoJ@K Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 12 godzin temu, staniek napisał: Panowie/Panie w końcu będę chyba rezał biksa i w związku z tym takie pytanie, czy lampy przednie "angliki", a dokładniej obudowy i klosze lamp są identyczne jak w "europejczykach"? Soczewki mnie nie interesują, chodzi mi jedynie o klosz i obudowę na części. I jeszcze jedna sprawa, mając do wyboru soczewki hella3 i intemo, czy któreś z nich dadzą lepsze światła mijania (długie nie są dla mnie tak ważne, bo nawet te ze zwykłego xenonu są dla mnie wystarczające)? Ma ktoś wiedzę/porównanie? Bardziej skłaniam się do hella3 bo są całe metalowe. Pozdr Montuj panie z b8 polifty i bedziesz zadowolony, nie jest warta rzeźba na Intemo...
MichałA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ja bym chciał uzyskać 64 cm tak jak stoi przód mniej więcej, Czarek a pamiętasz może ile te podkładki BD są wyższe od standardowych?
staniek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Montuj panie z b8 polifty i bedziesz zadowolony, nie jest warta rzeźba na Intemo... Gdybym miał ori biksy to właśnie tak bym zrobił, ale mam ori xenon, a tam podobno już ciężko upchnąć polifty Wolałbym mniejszą niż większą rzeźbę 26 minut temu, MichałA4 napisał: pamiętasz może ile te podkładki BD są wyższe od standardowych? Te podkładki mają około 12 mm chyba, u Kolegi w temacie jest foto tych podkładek, ale pełnych dwóch centymetrów na nich nie uzyskasz
Rekomendowane odpowiedzi