Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jakbyśmy mieli te gniazda, to ten wywożony by sobie pomyślał, że niezły z Ciebie gość, bo fura na wyspasie :).

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze co to sie porobilo...Kiedys bylo ambitnie ... Blutacze solardachy rns itp... a teraz mod na topie : gniazdki zapalniczki w bagaju... Kryzys czy jak ? :polew:

Opublikowano

Przeglądam schematy - fabrycznie osobny przewód zasilający o przekroju 2,5mm. Bezpiecznik 30A (nr 35).

...i ze względu na niewiadomą czyli zasilane urządzenie chyba lepiej tak to właśnie podpiąć.

Kurcze co to sie porobilo...Kiedys bylo ambitnie ... Blutacze solardachy rns itp... a teraz mod na topie : gniazdki zapalniczki w bagaju... Kryzys czy jak ? :polew:

Raczej nie ma co rezać :decayed: Wszystko już praktycznie opisane na forum (chyba tylko solar został :polew:)

Opublikowano

wiekszosc z nas ma jeszcze dluga liste planowanych modow u Bartka i Grzeska ta lista ma moze z 1/2 pozycje :gwizdanie:

Opublikowano

wiekszosc z nas ma jeszcze dluga liste planowanych modow u Bartka i Grzeska ta lista ma moze z 1/2 pozycje :gwizdanie:

i wez tu chlopakow dogon jak nam zostalo przynajmniej po 50 modow do zrobienie :polew:

Opublikowano

To na dobry początek zapalniczka w bagażniku. :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 08:34_________________________________________________

moze zalozymy klub B6 bez gniazdek 12V?

Logo już jest :)

:polew: :polew: :polew:

antzyapalnicyka.jpg

Opublikowano
ytat: MAGIC87 27 Grudzień 2010, 23:41

moze zalozymy klub B6 bez gniazdek 12V?

Logo już jest smiley

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

gniazdo kosztuje 1pln- na następnym spocie Stolk dostaniesz-wrzucisz do bagażnika :polew:

Opublikowano

cholera... :mysli::polew:

Opublikowano

e to macie kiepskie te wypasy bo ja gniazdo mam :naughty::wink4: musze sobe dopisać do wypasu (Gniazdko zapalniczki w bagażniku) :polew: :polew:

Opublikowano
e to macie kiepskie te wypasy bo ja gniazdo mam naughty wink4
'

:shocked: No way

Opublikowano

Ja też mam, dopłaciłem 7 tysięcy za ten wypas :naughty: :naughty:

Opublikowano

o k*rwa, czyli polowe wartosci tej Twojej padaczki :polew:

Opublikowano

UUUU. ja bym się obraził :kox:

Opublikowano

o k*rwa, czyli polowe wartosci tej Twojej padaczki :polew:

Czyli więcej niż twojego składaka :polew:

Opublikowano

a ja kupiłem swoja furę tylko dlatego, że ma to gniazdo. I jak raz w roku pojadę nad morze, podłącze sobie telefon pod ładowarkę kiedy będę spać w bagażniku :naughty:

Opublikowano

Nie no same wypasione fury na tym forum, tyle gniazd... :gwizdanie: No u mnie niestety nie ma ale dopiszę do listy rezania!

Opublikowano

ja też mam :naughty:

Opublikowano

Ja mam gniazdo zapalniczki w tunelu środkowym.. To dobrze? tu koło ręcznegoo... jak będę sprzedawał auto to zaznaczę ten fakt. i podniosę trochę cenę... :gwizdanie: :cool1::evil:

Opublikowano

to gniazdo każdy ma, ale w bagażniku jak masz to już jest wypas bo tego przeważnie nie ma :naughty: