slo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tzn inaczej, u mnie nie ma nikogo w okolicy kto by mi to zrobił z głową. Oki, napisałem do niego
pocas Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 łołoło. Fmic to nie taka łatwa sprawa. Nie oddawaj go byle panu Stasiowi co kiedyś coś spawał, a ostatnie co robił to płot...
slo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 łołoło. Fmic to nie taka łatwa sprawa. Nie oddawaj go byle panu Stasiowi co kiedyś coś spawał, a ostatnie co robił to płot... też dlatego się tutaj pytam
wladi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mistrzowie ma ktoś pogladowe zdjęcia jak by wyglądała srebrna B6 na czarnych kołach 18"-19" bo chcę moje pomalować ale nie wiem jak to będzie wyglądało:whistling:
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No rnsa ciężko za tysiaka wyrwać w idealnym stanie a listwy się już kupi znajdź mi takie listwy za tysiaka to ci się odwdzięczę Dzisiaj takie kupilem ale niestety trafia do mojej B6 ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- A moze ktos szuka carbonow do srodka? Automat 2 din:wink:
miszka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No rnsa ciężko za tysiaka wyrwać w idealnym stanie a listwy się już kupi znajdź mi takie listwy za tysiaka to ci się odwdzięczę Dzisiaj takie kupilem ale niestety trafia do mojej B6 farciarz ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- chyba temat tych listw odstawię na dalszy plan , zastanawiam się nad podniesieniem mocy bo dowiedziałem się właśnie że mam tu w UK speca z polskim paszportem , ciekawe na ile mój silniczek jeszcze stać
Fr0styyy. Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mistrzowie ma ktoś pogladowe zdjęcia jak by wyglądała srebrna B6 na czarnych kołach 18"-19" bo chcę moje pomalować ale nie wiem jak to będzie wyglądało:whistling: IMO wygląda świetnie i idę w takim kierunku
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nigdy mi ten czarny kolor nie podchodzil. O ile jeszcze na postoju to wyglada OK t w ruchu jakbys na stalakach latal:grin:
laki83 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wojtek podzielam twoje zdanie..przy szybkości czern feli zlewa sie z czernia opony i jest lipa moim zdaniem
Młody_drog Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kto z wlkp i okolic pomoże mi założyć FMICa za jakąś dobrą whisky lub whiskey? to drugie to chyba jakaś samoróbka czyt. bimberek Jaka samoróbka?? Jack Danielsa, Tullamore Dew, Bushmillsa uważasz za samoróbki? Już kiedyś się kłóciłem na ten temat z kimś, że i obie nazwy (whisky i whiskey) są poprawne:wink:
slo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kto z wlkp i okolic pomoże mi założyć FMICa za jakąś dobrą whisky lub whiskey? to drugie to chyba jakaś samoróbka czyt. bimberek Jaka samoróbka?? Jack Danielsa, Tullamore Dew, Bushmillsa uważasz za samoróbki? Już kiedyś się kłóciłem na ten temat z kimś, że i obie nazwy (whisky i whiskey) są poprawne:wink: Właśnie czekałem aż ktoś to napisze
Młody_drog Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 whisky - szkocka whiskey - Irlandzka / Amerykańska:hi:
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Młody o łiski wspomniał i cisza w temacie- wszyscy poszli smakować?? Plan na dzisiaj to motyl :-)
#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 No rnsa ciężko za tysiaka wyrwać w idealnym stanie a listwy się już kupi znajdź mi takie listwy za tysiaka to ci się odwdzięczę Dzisiaj takie kupilem ale niestety trafia do mojej B6 farciarz ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- chyba temat tych listw odstawię na dalszy plan , zastanawiam się nad podniesieniem mocy bo dowiedziałem się właśnie że mam tu w UK speca z polskim paszportem , ciekawe na ile mój silniczek jeszcze stać W sprawie listw odezwij się do siemian on handluje takimi rzeczami i wiem że wysyła też często części do UK.
Artur82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Który z gwintów polecacie? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wandej Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Kurfa lampy xenon od paska B5 wystawiłem na allegro i po godzinie za 450zł już poszły:decayed: Już jakiś rezacz z forum passata pewnie kupił
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Który z gwintów polecacie? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KW jakiś zmęczony, H&R niekompletny.. a reszta to...
Wandej Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Który z gwintów polecacie? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KW jakiś zmęczony, H&R niekompletny.. a reszta to... Tego H&R`a to bym przytulił 19` + gwint to by miażdzyło:kox:
turzol Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeśli gewinde to tylko KW ale najlepiej Inox variant 2 w góre albo H&R. Ew jak ktoś sra pieniędzmi to Bilstein PSS16, ale to raczej wyczynówka
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeśli gewinde to tylko KW ale najlepiej Inox variant 2 w góre albo H&R. Ew jak ktoś sra pieniędzmi to Bilstein PSS16, ale to raczej wyczynówka Są jeszcze inne ciekawe firmy, Koni, Weitec
Rekomendowane odpowiedzi