darooo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja bym wymienił na czarne materiał speed tez z elektryką i blendami. Niestety zmiana go nie interesuje bo mu to zostało po wymianie foteli jak kupił komplet... tylko leżą i się kurzą...
jozek726 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Domin to daj na PW ile za te wsuwki i wysyłaj
domin79 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Domin to daj na PW ile za te wsuwki i wysyłaj przestań do bukowiny wezme:grin: chyba ze sie pali to za 5 zeta powinno polecieć
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: Ja nie mam ciśnienia na samo oparcie więc możesz śmiało zabierać. Ja potrzebuje cały komplet szmat czyli dwa fotele, oparcie i siedzisko najlepiej same szmaty.
Rafi78 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: No problem z tym że odbiór osobisty w Mińsku
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Da się jakoś ustawić w RNS żeby randomo odtwarzało mi utwory? Irytuje mnie jak odtwarza wszystkie wg. alfabetu
miki Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Niestety nie postarali się, tak jak z szybkim przewijaniem.. Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 A playliste pomieszaną wrzucić można?
miki Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Playlisty czyta w formacie m3u Tapnięte z SGS III
kris-krzysztof Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 hyyyyy ciekawe NAKŁADKI NA PEDAŁY PODSTOPNICA AUDI RS4 A4 B6 B7 (2948236967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.dobra cena, szkoda ze nadal takie drogie Ostatnio pytałem sie w salonie vw to taniej wychodziło 480 chyba. Detal 570-560
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Da się jakoś ustawić w RNS żeby randomo odtwarzało mi utwory? Irytuje mnie jak odtwarza wszystkie wg. alfabetu Oczywiście że da radę wchodzisz w mp3ctrl dolny lewy przycisk pod dużą gałką wybierasz na wyświetlonym kółku mix i hula:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:)
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie postarali się, tak jak z szybkim przewijaniem.. Tapnięte z SGS III Jak nie, jak jest, tylko odtwarza utwory losowo z całej karty SD
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie postarali się, tak jak z szybkim przewijaniem.. Tapnięte z SGS III Jak nie, jak jest, tylko odtwarza utwory losowo z całej karty SD Mnie się wydaje że chyba z danego folderu jak masz odpalony folder:whistling:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie postarali się, tak jak z szybkim przewijaniem.. Tapnięte z SGS III Jak nie, jak jest, tylko odtwarza utwory losowo z całej karty SD Mnie się wydaje że chyba z danego folderu jak masz odpalony folder:whistling: To nie winamp
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Sprawdzę jeszcze bo miałem odpalony folder i wydawało mi się że przerzucają się utwory w tym folderze:whistling:
miki Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 No dobra, to znajdźcie jeszcze sposób na szybkie przewijanie bo przy tym można się zestarzeć... Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 No dobra, to znajdźcie jeszcze sposób na szybkie przewijanie bo przy tym można się zestarzeć... Tapnięte z SGS III No z tym to chyba nic się nie da zrobć
miki Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ale jak to..... już myślałem że jest jakaś nadzieja... Tapnięte z SGS III
Rekomendowane odpowiedzi