Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy ile warte teraz takie auto? Przelot obecnie ok 153 tysiące.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy jak kupie kabel usb pod AMI to czy podpięty telefon będzie się też ładował 

Opublikowano
Chłopaki - katastrofa się odwaliła.

W drodze do pracy, wylało mi się mleko na fotel pasażera (fotel jest skórzany (perforowany) z funkcją grzanego fotela i wentylacji), pod samą pracą wytarłem cały fotel ściereczkami nawilżonymi do kokpitu i tapicerki które zawsze wożę w schowku, ale martwię się, że mogło to wsiąknąć niżej. Rozbierać fotel czy od razu dać to do prania? Pilne, bo po pracy chce od razu się tym zająć.
No i mleko sie rozlało..... Trzeba bylo wpuścić kota to by wylizal :)
Opublikowano
Ja mam Xblitz Night. Podłączyłem pod lampkę. Włącza się przy otwarciu auta, wyłącza kilka min po zamknięciu.
A mozesz wrzucic zdjecie jak to wyglada po zamontowaniu? Jakies z zewnątrz i srodka....
Opublikowano
29 minut temu, ArkadiuS napisał:
11 godzin temu, JawoR36 napisał:
Ja mam Xblitz Night. Podłączyłem pod lampkę. Włącza się przy otwarciu auta, wyłącza kilka min po zamknięciu.

A mozesz wrzucic zdjecie jak to wyglada po zamontowaniu? Jakies z zewnątrz i srodka....

Jak chodzi o to czy nie wyglada zle, to moim zdaniem jest ok. Skitralem ja za lusterkiem z prawej strony i od strony kierowcy ledwo ja widac. Tez nie lubie zbednych gadżetów na szybie.

Opublikowano

przy okazji zmiany kół na zimowe przymierzyłem felgi 20 cali z nowej Q5, nawet fajnie wyglądają :)

0ebd2be747f31548.jpg

Opublikowano

No całkiem całkiem :naughty:

Żeby lampy z B6 chciały się tak fajnie i szybko rozklejać / rozkładać :whistling:

b9o7luS.jpg

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, KoJ@K napisał:

Żeby lampy z B6 chciały się tak fajnie i szybko rozklejać / rozkładać :whistling:

b9o7luS.jpg

A co jest nie tak z lampami w B6, rozklejałem lampy w oplu Vectra, w Lexusie i Ducato, poza tym że lampa Ducato nie chciało się zmieścić w piekarniku nie było żadnych problemów

Edytowane przez Góral65
Opublikowano
9 godzin temu, KoJ@K napisał:

No całkiem całkiem :naughty:

b9o7luS.jpg

Rozumiem ze poszło bardzo sprawnie i nie miałeś żadnych problemów z wyjęciem poszczególnych plastików i rozłożeniem lampy, to nie wiem dlaczego ja miałem problem z rozłożeniem lampy

Opublikowano

Panowie, czy te nakładki będą okej do A4 B8? Zamawiał ktoś może z tej aukcji?

Nakładki - Aliexpress

Opublikowano

Dlaczego do a4/a5 sa dwa rodzaje dojazdowek?
bd48687332f8c088294be08cc763fb71.jpgbab34b7f52d64426a042156c4e639ad9.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ta szersza dojazdówka występowała w S4 także. Jakbyś czasem szukał, to mam tą wąską na sell

Opublikowano
4 godziny temu, arturek986 napisał:

Rozumiem ze poszło bardzo sprawnie i nie miałeś żadnych problemów z wyjęciem poszczególnych plastików i rozłożeniem lampy, to nie wiem dlaczego ja miałem problem z rozłożeniem lampy

Dokładnie tak jak mówisz, no problemos :cool1: ani z rozklejeniem, ani z rozebraniem. Moment namyślunku miałem przy tej osłonie leda, bo bardzo mocno trzymały zaczepy i nie wiedzialem do konca co gdzie i jak ma wychodzic, ale poszło sprawnie, a reszta Szła za kolejnością. :hi:a rozklejenie trwało ze 3 minuty przyvpomocy suszarki ddo włosów.

Opublikowano
Jak chodzi o to czy nie wyglada zle, to moim zdaniem jest ok. Skitralem ja za lusterkiem z prawej strony i od strony kierowcy ledwo ja widac. Tez nie lubie zbednych gadżetów na szybie.

Wrzuć proszę zdjęcia :)
Opublikowano

Panowie wie ktoś czym różni się silnik diesla w b9 2.0 150Hp i 2.0 190 Hp ? 

Opublikowano
7 godzin temu, ArkadiuS napisał:

Wrzuć proszę zdjęcia :)

Skleroza mi nie pozwala o Tobie pamiętać :decayed:

Opublikowano
Ta szersza dojazdówka występowała w S4 także. Jakbyś czasem szukał, to mam tą wąską na sell

Właśnie wczoraj stałem się posiadaczem tez tej szerszej i nie wiedzialem którą sobie zostawić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Skleroza mi nie pozwala o Tobie pamiętać :decayed:
Bede przypominal :)
Opublikowano

Koledzy, Cieknie mi z pompki pod pedalem sprzegla. Do wymiany jest sama pompa sprzęgła, czy ktos moze mi pomóc i sprawdzic nr czesci. Znalazlem dwa numery i nie jestem pewnien ktory jest ten wlasciwy. Moj nr VIN WAUZZZ8K4DA041669 5161c0a5093cf045271c3ad012eb0bdb.jpg0df172c2c7740b25544cf93d1bd4a6c5.jpgc2b6182727b312236888aef8fc3e3eb4.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, ArkadiuS napisał:

Koledzy, Cieknie mi z pompki pod pedalem sprzegla. Do wymiany jest sama pompa sprzęgła, czy ktos moze mi pomóc i sprawdzic nr czesci. Znalazlem dwa numery i nie jestem pewnien ktory jest ten wlasciwy. Moj nr VIN WAUZZZ8K4DA041669 

ja znalazłem tylko jedną 8K1 721 401 E pasującą do twojego modelu:hi: