Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

alvaro

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, kluczyk keyless się ładuje jakoś ? Czy wymiana baterii wchodzi tylko w grę, bo wyskakuje na liczniku że niski stan baterii kluczyka 

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1820

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

24 minuty temu, marky2552 napisał:

Hej, kluczyk keyless się ładuje jakoś ? Czy wymiana baterii wchodzi tylko w grę, bo wyskakuje na liczniku że niski stan baterii kluczyka 

Wymieniasz baterię :wink:

• Lubię to 1

Rain sensor włączony a wycieraczki stoją o co chodzi czujnik uszkodzony ? Dodam że szyba była wymieniana wtyczki siedzą dobrze bo sam tego pilnowałem 

20220813_130539.thumb.jpg.647d0aaaacd6de14edd133db69066522.jpg

Dałem do góry i nie działa szyba mokra nic nie widać i nie załączają się, działają jedynie od czasu do czasu ale na postoju jak jadę to ani drgną muszę wyłączyć czujnik w mmi i ustawiać prędkość wycieraczki na manetce.

Nie powiem wam czy wcześniej działało bo nie mam pojęcia 

Edytowane przez marky2552

Jestem trochę elektrycznym laikiem: czy ktoś podpowie, które kable w tylnej lampie w przedlifcie sedanie z żarówkami odpowiadają za co? Który kabel to masa? Ktoryś konkretny kolor zarówno w lampie w klapie jak i błotniku?

Zrób sobie zdjęcie czujnika telefonem, tylko nie iPhone, bo one mają filtr podczerwieni w kamerze i nie będzie tego widać. Na zdjęciu powinieneś widzieć kilka świecących punktów. Jeżeli nie świecą to czujnik nie działa jak należy. 

Jeżeli świecą musisz udać się do kogoś z oscyloskopem i grypsem, kto będzie w stanie zdiadnozować poprawność komunikacji po szynie LIN BUS pomiędzy czujnikiam a BCM1

Screenshot_20220816-212732_Opera.jpg

Edytowane przez Muskel1

witam!!

Panowie( i Panie ewentualnie :decayed:) mam problem w aucie znajomego świeciło się service due , olej filtry zmienione. Skasowałem inspekcje olejowa oraz przegląd główny ( na mmi pokazuje dobry czas obu przeglądów ) natomiast ikonka service due z licznika nie chce zniknąć… kasowałem inspekcje autelem i automatycznie i potem ręcznie po kanałach …. Ktoś jakiś pomysł???

2 minuty temu, Muskel1 napisał:

Źle skasowane. 

Ok , a może coś konkretniej pokazywałem wszystkie kanały z instrukcji z forum nie pomogło…

Panowie co może być nie tak auto zgasło podczas jazdy nie można go zapalić po 5 min auto odpala ale po 5 km znów gaśnie skończyło się na lawecie pod domem sprawdzam vcds pokazuje że pompa paliwa usunąłem błędy check zgasł i auto znów jeździ jak wcześniej czego tu się mogę czepić żeby się nie powtórzyło silnik tfsi 2.0 

20220818_183158.thumb.jpg.788461147b891bc2341f255cbd5942e3.jpg

20220818_183130.thumb.jpg.277b468604d25fe2c2b13c43d2b11b41.jpg