marky2552 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Hej, kluczyk keyless się ładuje jakoś ? Czy wymiana baterii wchodzi tylko w grę, bo wyskakuje na liczniku że niski stan baterii kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 24 minuty temu, marky2552 napisał: Hej, kluczyk keyless się ładuje jakoś ? Czy wymiana baterii wchodzi tylko w grę, bo wyskakuje na liczniku że niski stan baterii kluczyka Wymieniasz baterię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Rain sensor włączony a wycieraczki stoją o co chodzi czujnik uszkodzony ? Dodam że szyba była wymieniana wtyczki siedzą dobrze bo sam tego pilnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Manetka wycieraczek w pozycji Auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Nie ma tu auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jest, te kreseczki czyli interwał automatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Manetki raz do góry i powinien działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Dałem do góry i nie działa szyba mokra nic nie widać i nie załączają się, działają jedynie od czasu do czasu ale na postoju jak jadę to ani drgną muszę wyłączyć czujnik w mmi i ustawiać prędkość wycieraczki na manetce. Nie powiem wam czy wcześniej działało bo nie mam pojęcia Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Podepnij pod komputer i sczytaj błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Jestem trochę elektrycznym laikiem: czy ktoś podpowie, które kable w tylnej lampie w przedlifcie sedanie z żarówkami odpowiadają za co? Który kabel to masa? Ktoryś konkretny kolor zarówno w lampie w klapie jak i błotniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Masa to brązowy przewód. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 50 minut temu, Muskel1 napisał: Masa to brązowy przewód. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 W dniu 13.08.2022 o 14:12, Muskel1 napisał: Podepnij pod komputer i sczytaj błędy. Komputer nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Zrób sobie zdjęcie czujnika telefonem, tylko nie iPhone, bo one mają filtr podczerwieni w kamerze i nie będzie tego widać. Na zdjęciu powinieneś widzieć kilka świecących punktów. Jeżeli nie świecą to czujnik nie działa jak należy. Jeżeli świecą musisz udać się do kogoś z oscyloskopem i grypsem, kto będzie w stanie zdiadnozować poprawność komunikacji po szynie LIN BUS pomiędzy czujnikiam a BCM1 Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afik Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 witam!! Panowie( i Panie ewentualnie ) mam problem w aucie znajomego świeciło się service due , olej filtry zmienione. Skasowałem inspekcje olejowa oraz przegląd główny ( na mmi pokazuje dobry czas obu przeglądów ) natomiast ikonka service due z licznika nie chce zniknąć… kasowałem inspekcje autelem i automatycznie i potem ręcznie po kanałach …. Ktoś jakiś pomysł??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Źle skasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afik Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Źle skasowane. Ok , a może coś konkretniej pokazywałem wszystkie kanały z instrukcji z forum nie pomogło… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Sterownik 17, adaptacje, kanał 55, czas od ostatniej inspekcji, nowa wartość 0. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Panowie co może być nie tak auto zgasło podczas jazdy nie można go zapalić po 5 min auto odpala ale po 5 km znów gaśnie skończyło się na lawecie pod domem sprawdzam vcds pokazuje że pompa paliwa usunąłem błędy check zgasł i auto znów jeździ jak wcześniej czego tu się mogę czepić żeby się nie powtórzyło silnik tfsi 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Pompa paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi