marky2552 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Norbas napisał(a): Uszczelka okulara nr 29 ma teraz inny numer WHT007212B bo zmiana była. Kup cała pokrywę i z bani. O ten element ci chodzi w sensie o ten magnes ?? Bo nic innego w etce nie znalazlem Edytowane 9 Grudnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Miał ktoś może problem z zapieczoną ośką klapki w EGR? u mnie stoi dęba i nie ma zbytnio jej jak wyczyścić i rozruszać chyba że jest na to patent, nigdy się nie zagłębiałem bo zawsze wymieniamy całe nie regenerujemy ale z racji że to mój chętnie bym ominął koszty dokładniej to taki z 2.0 TDI CJCA, a chodzi o ośkę którą ciągnie sztanga z gruszki podciśnieniowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shkf Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, zauważyłem ostatnio że w tym miejscu zaznaczonym pojawił się olej, wokół tej kostki i gdzieś od góry się ciągnie, ciężko tam dojść aparatem itd ale chciałbym zasięgnąć waszej opinii z kąd może wyciekać olej w to miejsce i czy mógł uszkodzić kostkę i za co ta kostka odpowiada. Nie jestem znawcą oraz mechanikiem proszę o wyrozumiałość i jakieś wskazówki może ktoś miał podobnie lub po prostu wie z kąd może zbierać się tam olej. Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Shkf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zrób zdjęcie u siebie po zdjęciu górnej osłony silnika, będzie wiadomo czy to z pokrywy zaworów się sączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Pewnie z pod pokrywy sobie wędruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 A ta pokrywa jest na uszczelce czy silikonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Jest tak uszczelka, niby w instrukcji serwisowej powinno się dawać tylko uszczelkę, dokręcić na odpowiedni moment i powinno być ok. Wielu mechaników jednak daje uszczelkę na sylikonie dodatkowo (sylikon na obudowę wałków) i przykręca mocniej. Może gdyby mocniej nie przykręcali, to uszczelki by tak nie wykrzywiało i by nie ciekło, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ale w samej etce nie ma uszczelki dla tfsi ? czy źle widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Faktycznie, dziwna sprawa.. Coobcio rozbierał te silniki z Michałem na nagraniach na YouTube, obejrzyj czy tam jest uszczelka. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Langista 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Hey, cos mi sie porobiło z moim kablem VCDs. Jaki jest teraz najnowy dostepny w wersji PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Jak chodzi o Ori vcds to wejdź na adako.com i sprawdź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 nie, chce kupic klona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 29 minut temu, ArkadiuS napisał(a): nie, chce kupic klona 49 minut temu, Langista napisał(a): Jak chodzi o Ori vcds to wejdź na adako.com i sprawdź.. ostatnio mialem 15.7 ale chyba polaczylem sie z netem i mi go zablokowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, ArkadiuS napisał(a): ostatnio mialem 15.7 ale chyba polaczylem sie z netem i mi go zablokowalo To szperaj wiecie jak to odwróć, ktoś tu ma forum miał ten sam problem i go naprawił. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Mam pytanie odnośnie do lusterka ,,fotochrom (zdjęcie) Mam zamiar zamontować właśnie takie jak na zdjęciu. Mam teraz czujniki deszczu i zmierzchu i czy po zamontowaniu tego lusterka też to będzie? Czy asystent świateł mijania też będzie można bez problemu zamontować i rejestrator oryginalny Audi Universal Traffic Recorder? Edytowane 22 Grudnia 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Chyba musisz szukać lusterka z fotochrom i asystentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 43 minuty temu, NelsonPL napisał(a): Mam pytanie odnośnie do lusterka ,,fotochrom (zdjęcie) Mam zamiar zamontować właśnie takie jak na zdjęciu. Mam teraz czujniki deszczu i zmierzchu i czy po zamontowaniu tego lusterka też to będzie? Czy asystent świateł mijania też będzie można bez problemu zamontować i rejestrator oryginalny Audi Universal Traffic Recorder? A co ma piernik do wiatraka? czujniki masz w szybie, wideorejestratora i tak nie zamontujesz ale tak czy inaczej nie ma to znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 19 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Mam teraz czujniki deszczu i zmierzchu i czy po zamontowaniu tego lusterka też to będzie? Czy asystent świateł mijania też będzie można bez problemu zamontować i rejestrator oryginalny Audi Universal Traffic Recorder? To na Twoim zdjęciu ma fotochrom , ale żeby miał asystenta światem to musi być jeszcze taka kamerka od przodu . Jeśli chodzi o rejestrator Audi to lusterko nie ma znaczenia Edytowane 23 Grudnia 2022 przez mariusz36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Panowie prośbę mam. Potrzebuję się dowiedzieć czy moduł 7H0 937 049 AA się na coś wymienia. Możliwe, że na 7H0 937 049 AE, ale nie mam pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi