Hohe Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 6 godzin temu, komoornik napisał(a): Dziękuję bardzo. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wesołych świąt Bożego Narodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shkf Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witam, powie mi ktoś od czego są te dwa korki czy jak to się zwie. Ten na skrzyni niżej jest luźny, jak za niego złapię ma ruch góra dół czy tak ma być? Troszkę od oleju też są obsmarkane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 odpowietrznik skrzyni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shkf Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Te dwie czesci tez mnie interesuja. Ten u dołu cyka jak posrany po lekkim nagrzaniu samochodu. Czy tak ma być? Czy co z nim jest? IMG_3705.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Panowie czy do dystansów 3-4 mm trzeba zakładać dłuższe śruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 15 godzin temu, rafalpe napisał(a): Panowie czy do dystansów 3-4 mm trzeba zakładać dłuższe śruby? Nie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Panowie mam prośbę, potrzebuję numer końcówek wydechu, dyfuzora i tylnego zderzaka do s4 b8 polift. W skrócie to Pan zaparkował mojej narzeczonej w rogu auta, a ja swoje auto mam lekko przerobione i w serii było 3.0 tdi - nie chcę żeby mi po numerze VIN liczył. Potrzebuję dla rzeczoznawcy numery tych części. Tylny zderzak sline, dokładka 2x2 rury i dyfuzor. Sam nie mam jak rozebrać bo siedzę za granicą jeszcze przez kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) dokładka zderzaka 8K0 807 521 L poszycie zderzaka 8K5 807 067 C tłumiki końcowe 8K0 253 609 CF (strona prawa) Edytowane 12 Stycznia 2023 przez marcin_o23 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 13 minut temu, marcin_o23 napisał(a): dokładka zderzaka 8K0 807 521 L poszycie zderzaka 8K5 807 067 C tłumiki końcowe 8K0 253 609 CF (strona prawa) Ogromne dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Cześć. Szukam kogoś z dostępem do ori części VW w dobrych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 8 minut temu, Hohe napisał(a): Cześć. Szukam kogoś z dostępem do ori części VW w dobrych cenach. Pisz pw co tam potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 10 godzin temu, Hohe napisał(a): Cześć. Szukam kogoś z dostępem do ori części VW w dobrych cenach. @_małyTM_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 3 minuty temu, afroo. napisał(a): @_małyTM_ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Ktoś wie czy można włączyc side marker przód żeby świecił ze światłami dziennymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 4 godziny temu, marky2552 napisał(a): Ktoś wie czy można włączyc side marker przód żeby świecił ze światłami dziennymi ? Musisz pomieszać w adaptacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Kolega ma taka Kiere ze zdjecia od TTki i chce ją obszyc, kogo polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 PFI albo Kierownica Audi https://pl-pl.facebook.com/kierownica.audi/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Pytanie: Na ile wyceniacie komplet oryginalnych lamp (tył, przedlift) (foto) Chce je sprzedać bo mam założone (Ledowe) Zaznaczam że są w doskonałym stanie. Jaka jest cena max jaką mogę wystawić? Sprzedawał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Poszukaj na allegro i olx po ile chodzą ale halogenowe lampy to groszowa sprawa, więc nie spodziewaj się wielkich pieniędzy. Edytowane 19 Stycznia 2023 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi