marky2552 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) Może ktoś miał taki przypadek w MMI 3G+ podłączam telefon poprzez bluetooth wszystko się łączy muzyka gra itp. Wyświetla się ikonka telefon strzałka i samochód wchodze wtedy w kontakty i są wszystkie kontakty z telefonu. Po 2-3 minutach wszystko znika i wyświetla się brak dostępnych wpisów. Czasami wraca spowrotem za 10 km a czasem trzeba wejść w ustawienia bt/ połączone urządzenia wybrać mój telefon i kliknąć książka adresowa połącz. Wcześniej wszystko działało normalnie bez udziwnień a teraz nawet jak ktoś dzwoni to nie działa tryb głośnomówiący ja nie słysze rozmówcy ani rozmówca mnie muszę wyłączać bt w telefonie i rozmawiać normalnie przez telefon. Kiedyś się pojawiał też zasięg sieci z telefonu koło znaczka BT a teraz tego nie ma Edytowane 15 Maja 2023 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Wykasuj telefon z MMI i sparuj na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Panowie widziałem że gdzieś było, z pół godziny szukam i znaleźć nie mogę. Potrzebuje numer spinek oslony pasa przedniego, tej nakładki nad grillem. No każdy wie o co chodzi albo jakiś link do allegro które zamienniki mogą pasować. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @Awraktóre cyferki Ci podać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Godzinę temu, Hugo napisał(a): @Awraktóre cyferki Ci podać? To chyba nr 17, no zobacz jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 minuty temu, Awra napisał(a): To chyba nr 17 To się nazywa nit rozprężny i ma numer 8T0807300A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Cześć, pytanie do osób mających zestaw kół i zawieszenia 9x19 ET33 z oponami 235/40 + eibach prokit (lub podobne sprężyny/zawieszenie obniżające). Jakie macie modele opon i czy nie ocierają o nadkola? Kupiłem nokiana poweproof i pierdzielony jest tak szeroki i ma tak grubą ściankę, że obcierają mi koła o nadkola przy rancie błotnika (jest łączenie mniej więcej po środku), kiedy jadę na przykład w 4 osoby. Negatyw na tylnej osi mam na skraju tolerancji. Wcześniej jezdziłem na conti sport contact 3 235/40 i nie obcierało (ale wtedy też miałem dużo większy negatyw na tylnej osi - około 3 stopnie czy nawet trochę powyżej, co powodowało dość szybkie ścieranie opony od wewnętrznej strony). Myślę, czy nie zmienić rozmiaru na 235/35, ale mam wrażenie, że opona będzie za niska i nie będzie to dobrze wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 W dniu 15.05.2023 o 17:25, Muskel1 napisał(a): Wykasuj telefon z MMI i sparuj na nowo. Usunąłem tel z mmi ale nic się nie zmieniło, ale naprawiłem . Trzebabyło w zielonym menu jedną opcję zaznaczyć i teraz działa może przez aktualizację softu się coś poprzestawiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Nie powinno się w sumie po update coś przestawić ale skoro działa to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiollekk Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 W dniu 14.05.2023 o 21:44, pelonek1 napisał(a): Wiem bo sam mam takie jeszcze w B7, jednak to co kupione w sklepie motoryzacyjnym to już nie będzie to co szło kiedyś na pierwszy montaż. Montujesz TRW jako zamiennik? Jak to wygląda jakościowo bo cena w porównaniu do Lema czy Meyle HD jest bdb? To jak z tymi wahaczami? Bo musze zamawiać i nie wiem które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) Nie mam pojęcia ale przed aktualizacją działało, ale po włączeniu tej opcji i resecie samo mmi zapytało czy chcę używać telefonu do rozmów przez bt czy z karty sim mmi Edytowane 22 Maja 2023 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waltz Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Panowie (i Panie jeśli obecne), mam pytanie o panoramę - czy panorama z wersji B9 (zaczynająca się od 8W9...) pasuje do B8 ? Muszę wymienić swojej i jakoś łatwiej mi znaleźć. Z góry dziękuję za podpowiedź/pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Na 100 % nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waltz Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Na 100 % nie. Ok, dziękuję za odpowiedź. W takim razie szukam dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiollekk Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 22.05.2023 o 20:33, Osiollekk napisał(a): To jak z tymi wahaczami? Bo musze zamawiać i nie wiem które Zamówiony Lemforder - 460 zł za dwa górne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Panowie, takie szybkie pytanie. Czy w tylnich klockach, w serii jest czujnik zużycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 14 minut temu, Hohe napisał(a): Panowie, takie szybkie pytanie. Czy w tylnich klockach, w serii jest czujnik zużycia? tył niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 8 minut temu, _małyTM_ napisał(a): tył niet Dzięki!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Panowie pierścienie chce zmienić również przy remoncie silnika i firma Borsehung dobra jest ? Miał ktoś styczność z nią ? Bo ori w aso wychodza 1200zl a te kosztują 1/3 tego… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Jak masz możliwość to bierz z Mahle. Edytowane 24 Maja 2023 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi