Awra Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Cz ten zestaw pod tarczę 300mm występował tylko w S4 B5? Bo nie mogę znaleźć tego na allegro wgl. Że tak powiem motam się pomiędzy tym 288 a 300mm, 288 łatwiej dostać ale jak ma mi to lepiej działać to chyba lepiej dołożyć tylko gdzie kupić jak nigdzie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Cz ten zestaw pod tarczę 300mm występował tylko w S4 B5? Bo nie mogę znaleźć tego na allegro wgl. Że tak powiem motam się pomiędzy tym 288 a 300mm, 288 łatwiej dostać ale jak ma mi to lepiej działać to chyba lepiej dołożyć tylko gdzie kupić jak nigdzie nie widać S4 b6/b7 Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ludziska, powinno sie zmienic kodowanie po zmianie na 320/288? Żeby Ci się nie zeszło tyle co z montażem:polew: CYC jeden no ---------- Post dopisany 08-07-2014 at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2014 at 23:36 ---------- DEV jarzmo 663 to pod 345? jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pany mógłby ktoś podać numer reperaturki TRW zacisków przednich audi a6 c6 na tłoczek 60? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 wrzuć mi Piotr na pw vin to Ci podam numerek zestaw naprawczy zacisku hamulcowego z autofrena masz D4394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 osłony AutoFrena trzeba podcinac ostrym nozykiem bo będą Ci spadać z zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 osłony AutoFrena trzeba podcinac ostrym nozykiem bo będą Ci spadać z zacisku A orientujesz się jaki numer jest tych z trw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie ma do tego oslon TRW bo to zacisk Ate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie ma do tego oslon TRW bo to zacisk Ate A ATE robi do nich zestawy naprawcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 D..... zawracasz, kup AF i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czy do przejścia z tarcz 245 na 255 trzeba zmieniać z tyłu jarzma i zaciski? Czy gdy tylna tarcz ma lekkie wyżłobienia na całości, nie jest gładka jest już do wymiany? Czy zmiana z 288/245 na 312/255 warta jest inwestycji dla serii awx?? Podobno seryjne osłony podchodzą, czy to prawda? Czy zacisk tylny jest wkręcany czy wciskany? Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Gdybyś przeczytał trochę tego wątku to wszystko byś wiedział bo te pytania walkowane są co kilka stron i dlatego ten wątek jest tak długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganjaq Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pany co to za heble i jaka jest ich wartość klocki i tarcze przeplatane tysiąc km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pany od golfa v zacisk podejdzie pod 288 u nas? Bo budowe mam podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 ganjaq zacisk to brembo 4 tloki ale jaka to jest tarcza srednica itp to nikt ci raczej nie powie, na pewno cos powyzej 345mm wandej powinien podejsc od golfa pinć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 pewnie i wiekszy no w 19" malo juz miejsca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dev mozna do c6 wrzucic zaciski z s4 b8/q5 3.0tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Mozna ale trzeba robic przerobke z przewodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro51 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mam zaciski 6 tlokow zr18 pod tarcze 345mm teraz mam 312mmm jam z oslona tarczy? Wymiana obowiazkowa ? Idzie od czegos podpasowac? Moze slabo kopie ale nie moge zbytnio nic znalezc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 oslone ja mam przerobiona z 345mm s4 b6 pod porsche set, 345 na porsche zacisku masz p&p do twojego modelu,tylko do tarczy 345mm kup klocki od zaciskow zl/zr 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi