Langista Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Na to nie mamy niestety wpływu, co 'mondre' głowy zarządzą tak reszta musi się dostosować, 500+ samo się nie załata.? 1
Fido Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Pracuję ma małej prywatnej stacji paliw. My w hurcie kupujemy paliwa za tyle, co orlen ma dla klienta brutto na stacjach. Chyba wszystkie małe stacje pozamiatają bo nie da się handlować na zerowej marży. Szok. U mnie PB o ON jest po 6.10 zł.
pelonek1 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 42 minuty temu, Fido napisał: Chyba wszystkie małe stacje pozamiatają bo nie da się handlować na zerowej marży. Może taki mają cel
Dev Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) Kościerzyna przed chwilą Edytowane 6 Listopada 2021 przez Dev
pelonek1 Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) 36 minut temu, Dev napisał: Kościerzyna przed chwilą Tyle to jeszcze nie widziałem. W Olsztynie jeszcze 95 i ON poniżej 6 zł. Edytowane 6 Listopada 2021 przez pelonek1
MIRON 86 Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 na taczki i do lasu z nimi bo za chwile beda ludzie wspominac ze po 6zł to było tanio jak barszcz.. za gaz
Lu-Gi Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 W dniu 4.11.2021 o 15:23, Fido napisał: Pracuję ma małej prywatnej stacji paliw. My w hurcie kupujemy paliwa za tyle, co orlen ma dla klienta brutto na stacjach. Chyba wszystkie małe stacje pozamiatają bo nie da się handlować na zerowej marży. Szok. U mnie PB o ON jest po 6.10 zł. Niestety, rząd pisiorów nas wszystkich chce powoli wykończyć. Paliwa skoczyły by jeszcze bardziej i do rekordowej ceny hurtowej ale pisiory nie chcą do tego dopuścić dlatego żeby nie było drożej jak za pana Donalda. Największa męda to ten siusiumajtek Obmajtek. Raz że Orlen. Dwa idź do kiosku ruchu i sobie coś kup, wyrwie Cię z butów. Nawozy dla rolników cenami szokują i większości na nie nie stać. Wszystkim rządzi Orlen i ten obsraniec Obmajtek.
przem8 Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Ale przecież mamy najtansze paliwo w unii więc na co narzekacie, a to że tam zarabiają 3x więcej niż w tym pisdowym kraju to nieważne Będzie tylko lepiej...
pelonek1 Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Ostatnio Glapiński podnosząc stopy procentowe powiedział, że w PL jest eldorado dlatego jest taka inflacja. Ja się zastanawiam co będzie dalej jak ma być lepiej, bo eldorado już teraz jest przecież.
pila24 Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 17 minut temu, pelonek1 napisał: Ja się zastanawiam co będzie dalej jak ma być lepiej, bo eldorado już teraz jest przecież. Tylko sugerował że nasz poziom życia jest bardzo wysoki w porównaniu do plemion stepowych,i trzeba go zrównać ? 1
Langista Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Eldorado to będzie, jak się na konie ludzie przeniosą, bo taniej wyjdzie konia utrzymać jak auto W tedy to dopiero Vateusz otworzy sobie nowe drzwi do podatków od wody i trawy
pila24 Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 8 godzin temu, Langista napisał: Vateusz otworzy sobie nowe drzwi do podatków od wody i trawy Nie ma co się dziwić że on tak na kasę leci... Facebook.mp4
MIRON 86 Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 Panowie dno jest znacznie grubsze z tą pseudo władzą niż pokazują ale to nie ten dział , w kazdym razie głupie ,podzielone stado nie myśli i pójdzie pod nóż bo daje przyzwolenie na to co każdy ''Myślący'' widzi
Emejcz Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Koledzy, patrzycie tylko na te grosze w paliwie, a fakt jest taki, że to nie cena paliwa na stacjach zaboli najbardziej, a cena wszystkich produktów potrzebnych do codziennego życia. Póki co wszystko idzie zgodnie z planem "nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy".
tass Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Ceny paliw na stacjach rosną, węgiel cena chyba z kosmosu, cena prądu zaporowa. Domu węglem nie ogrzejesz bo nie możesz, albo Cię nie stać, prąd drogi i za dużo Polska go nie produkuje domu nie ogrzejesz, agregatu prądotwórczego nie odpalisz bo paliwo... Brak tylko ostrej zimy, a będzie taki recykling w piecach, jaki się najstarszym filozofom nie śnił. Zima tuż tuż, będzie ciemno zimno i do wiosny daleko.
pila24 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Myślę że to nadal dobry moment aby w kanistry zalać te kilkadziesiąt litrów benzyny/diesla póki jeszcze można. Może być to nieocenione....
Langista Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Jak za PRL można było wszystko załatwić za flache, tak powoli załatwisz wszystko za 5l beny ?
pelonek1 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 @Fido zrobiłem dzisiaj fotkę jak byłem u klienta (mała prywatna stacja). Jak widać ceny rozsądne jak na dzień dzisiejszy i nie wydaje mi się, żeby dokładał do interesu. Dla porównania jak mocno nas ..bią rządzący to 3,49 zł za litr LPG przy S7, tutaj akurat nie robiłem zdjęcia. Obie ceny z dzisiaj, na PISowej stacji 35 gr na litrze drożej, ponad 10% różnicy, chore ... .
Rekomendowane odpowiedzi