Mario82A4 Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 No jest kosa , z przodu wygląda super .
krzysiek_f Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Fajne foty Przedni zderzak ma inny odcień czy mi się wydaje?
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Opublikowano 17 Maja 2019 4 godziny temu, krzysiek_f napisał: Fajne foty Przedni zderzak ma inny odcień czy mi się wydaje? Nowa vs stara folia, postoi na słońcu to sie unormuje odcień.
Sebalbn Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 Kozacko wygląda, widziałem kiedyś na żywo przy okazji będąc w AudiElements i robi jeszcze lepszą robote.
Rabbi Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 Bardzo ładnie się prezentuje.Halogeny jakieś by się przydały i będzie malina
Brzeziak Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Będziesz gdzieś na zlocie w tym sezonie, co by szło pomacać na żywo? 1
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 3 godziny temu, Brzeziak napisał: Będziesz gdzieś na zlocie w tym sezonie, co by szło pomacać na żywo? Raczej nie wiele zwiedzę, Bałtów i Zamość w planie, może Ciechanów o ile droga będzie ogarnieta do tego czasu
Kowi87 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Auto ponownie trafiło do AudiElements, co prawda bardziej na przechowanie, niz mody, ale byłbym chory jakbym nie zmienił nic. Głównym powodem odstawienia było oddanie felg na polerkę rantów, od wtorku leżą w Profilu. Co wyjdzie, zobaczymy. Równoczesnie oddałem lampę do ponownego rozklejenia, ponieważ zbiera sie woda sordku w ilosciach wręcz ogromnych, powód nieznany. Noi 3 okazyjny temat to przespawanie boczków pasazera, jako ze udało sie zdobyć rarytas z rynku GB, boczek kierowcy teraz pasazera z głosniczkiem systemu telematic, daje mi to pełną symetryczność 2x głosnik dodatkowy. jako że przód bedzie robiony, kupiłem głosniki na podmiane, takie jak z tyłu Audiosystem M165evo, będą grały pod wzmakiem. Przydało by sie tylko wygłuszyć drzwi... Z innych rzeczy: Montaż fotelika - zakup oprawek pod usa - zakup lusterka fotochrom z kompasem Noi wpadły przejściowo nowe felgi XXR 530 Siadło nawet lepiej niż na moich
black4 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witaj, Świetny wzór felgi? Bdb wyszło ✌ Btw. Aż się prosi o ciemne szyby ? Pozdrawiam
Maxero Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tutaj to chyba zawsze coś się dzieje ? Podpowiedz lusterko wsteczne z a6 c5 kupiłeś z jakim numerem oem żeby podeszło ,bo zacząłem się interesować?
szafa Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Kowi pier**l rant, koluj monobloka bo robi przeciag to kolo w Twojej budzie po modach ?
Kowi87 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 W dniu 15.06.2019 o 21:00, Maxero napisał: Tutaj to chyba zawsze coś się dzieje ? Podpowiedz lusterko wsteczne z a6 c5 kupiłeś z jakim numerem oem żeby podeszło ,bo zacząłem się interesować? Wzorauje sie tym tematem Lusterko z allroada, ale jest jedynie na rynek usa, wiec ciezki temat do zdobycia.
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2019 Lusterko okazało sie jednym z najszybszych modów z ostatnich dokonań, jako ze instalacja fotochromu była fabrycznie, to wystarczyło tylko podmienić lusterka ? tapicerka drzwi już zamontowana, głosniki z przodu podmienione, czekam na felgi i lampy i auto będzie odgruzowane po przygodach swapu.
xBladex Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Kowi felga pasuje idealnie ,ale kur... te końcówki wydechu psują wszystko. ? i może zamiast tego ramienia wycieraczki tylnej do żuka daj chociaż od golfa V . Edytowane 27 Czerwca 2019 przez xBladex
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Opublikowano 9 Lipca 2019 Felgi były na przestój, wczoraj odebrałem swoje z renowacji. Jutro odbieram lampy też z renowacji(było akwarium). Auto wraca do użytku już w 100%. Udało sie zmienić boczki na wersje rarytas, czyli dorwałem w AudiElements boczek pasażera z wersji GB z dodatkowym głosniczkiem telematic. Wizyta u plastikmena zaowocowała przeszczep łokcia z wersji EU i powstało coś takiego Lusterko zamontowane, montaż P&P ponieważ miałem fotochrom fabrycznie, kompas działa bez żadnych problemów. Przy okazji zmiany boczków wleciały na przód nowe głosniki Audiosystem M165evo, także obecnie mam już 4xAudiosystem w drzwiach zasilane wzmakiem.
Kowi87 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 59 minut temu, PiterA4 napisał: Gdzie lały lampy? Nie doszlismy, bebechy wleciały do drugiej obudowy, jak bedzie dalej sie lało to robie dziury spustowe...
Rekomendowane odpowiedzi