george Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 38 minut temu, kamil-vag napisał: Trzeba zacząć jeździć na niższych biegach by trzymać trochę większe egt, żeby syf się wypalał, do tego aktywny jest ten dynamic EGR, więc mam nadzieję, że trochę to ograniczy zbieranie się syfu Diesel i jazda na niskich obrotach zobowiązuje.
lewiatan1989 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Ja już dawno w mieście nie używałem wyższego biegu niż 3
Ivanek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Ja już dawno w mieście nie używałem wyższego biegu niż 3 Dziwnie jeździsz, nierzadko zapinam 6
kamil-vag Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Opublikowano 6 Lutego 2022 Panowie, sytuacja prawdopodobnie zmusi mnie do sprzedaży auta... i nie ma to być przesiadka na coś lepszego, nowszego...to raczej kwestia tego, że potrzebuję kasy ? Kilka osób już pytałem o to jaka cena, opinie są różne hehe...padło jest chyba dobrze wyposażone i utrzymane mechanicznie, oddać za cenę standardowej B6 nie ma raczej sensu... jakby ktoś mógł doradzić proszę o info na messengera czy PW. Ciężko się wycenia takie auta, tu niby ładne, dołożone to i owo, ale z drugiej strony 17 letnia skorupa ? Byłbym mega szczęśliwy jakby zostało na forum i mógłbym przeglądać kontynuację tematu, ale niejeden fajny projekt został sprzedany i kontynuacji tematu nie było niestety...
MaTeo85 Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Szkoda, ale doskonale rozumiem, w życiu czasem trzeba wybrać coś kosztem czegoś... Auto zadbane dobrze doposażone więc fajnie gdyby się znalazł ktoś godny kontynuacji. 1
K4rol81 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 23 godziny temu, kamil-vag napisał: Panowie, sytuacja prawdopodobnie zmusi mnie do sprzedaży auta... i nie ma to być przesiadka na coś lepszego, nowszego...to raczej kwestia tego, że potrzebuję kasy ? Kilka osób już pytałem o to jaka cena, opinie są różne hehe...padło jest chyba dobrze wyposażone i utrzymane mechanicznie, oddać za cenę standardowej B6 nie ma raczej sensu... jakby ktoś mógł doradzić proszę o info na messengera czy PW. Ciężko się wycenia takie auta, tu niby ładne, dołożone to i owo, ale z drugiej strony 17 letnia skorupa ? Byłbym mega szczęśliwy jakby zostało na forum i mógłbym przeglądać kontynuację tematu, ale niejeden fajny projekt został sprzedany i kontynuacji tematu nie było niestety... Szkoda że musisz sprzedać ale doskonale rozumiem , są rzeczy ważne i ważniejsze . Daj ogłoszenie ,wystaw cenę jaka uważasz, ale wcześniej zobacz po ile fajne sztuki chodzą , ceny samochodów teraz zwariowały , i za 17 letnią skorupę można fajne pieniądze wziąć 1
kris_91 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Myślę że spokojnie koło 20 możesz celować. Ceny zwariowały. Oglądałem perełki za 15k bo kolega szukał i była tragedia... 1
Ivanek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja też myślę że 2 z przodu w takim aucie to jest jak najbardziej do zrozumienia. Znajdzie się ktoś taki kto szuka dobrego i rzetelnego wozu to i da większy pieniądz. Wielu się znajdzie "ee jak za b6 w dieslu w 22 można chcieć 20 , dam 7.5 i będę jutro"
Langista Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja bym brał te 3 lata temu wiedząc, że taka sztuka jest
dekiel 13 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 No to dopiero news w poniedziałek rano. Trzymaj cenę perełki Kamil i musi pójść w dobre ręce.
kamil-vag Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) No tak myślę dać trochę cenę zaporową ? pójdzie to pójdzie, nie to będziemy jeździć dalej ? Szkoda sprzedawać, fakt. Mnóstwo czasu, pieniędzy i serca w to włożyłem. Ale są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu ? Edytowane 7 Lutego 2022 przez kamil-vag 3
biggman Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 A ja się wyłamię i powiem Kamil nie sprzedawaj, za rok będziesz znów szukał B6 i od nowa robił, znam już takie przypadki 1
dekiel 13 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Kamil ja dawno temu miałem jek wiesz e46 330Cd , dokokosowana była w hoooj , same carbony wewnątrz wyniosły ponad 4.5 tysia i to po rabacie w Cars Dream , które wtedy zavczynało . Ogólnie bardzo doinwestowane auto był . Gośc przyjechał poociągiem aż spod Kołobrzegu do Lublina , kupił nie dyskutował bo na forum e46 było wszystko opisane . Póżniej natomiast się dowiedziałem w czyje ręce trafił , upalanie na zimnym , masa wiejskich ledów pod progami , zabawy z hondziarzami pod remizą i takie tam . Żałowałem że nie przerowadziłem selekcji nabywcy bo ludzi masa dzwoniła a ten przyjechał z gotówką następnego dnia po ogłoszeniu. Także pomyśl o tym też.
Ivanek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 41 minut temu, dekiel 13 napisał: Kamil ja dawno temu miałem jek wiesz e46 330Cd , dokokosowana była w hoooj , same carbony wewnątrz wyniosły ponad 4.5 tysia i to po rabacie w Cars Dream , które wtedy zavczynało . Ogólnie bardzo doinwestowane auto był . Gośc przyjechał poociągiem aż spod Kołobrzegu do Lublina , kupił nie dyskutował bo na forum e46 było wszystko opisane . Póżniej natomiast się dowiedziałem w czyje ręce trafił , upalanie na zimnym , masa wiejskich ledów pod progami , zabawy z hondziarzami pod remizą i takie tam . Żałowałem że nie przerowadziłem selekcji nabywcy bo ludzi masa dzwoniła a ten przyjechał z gotówką następnego dnia po ogłoszeniu. Także pomyśl o tym też. Jeśli miałby to tak przemyślać to powiem Ci - niech lepiej nie sprzedaje nikomu, nigdy nie wiesz kto i jak będzie traktował auto a ma przecież prawo zrobić co zechce. Niestety to tylko rzecz materialna i jak się jej pozbywa to nie ma co płakać tylko znaleźć kolejną zajawkę którą się pokocha równie mocno albo i bardziej niż tą poprzednią, tyle
kamil-vag Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 Wystawiłem na razie na próbę z zaporową ceną na grupę na FB ? Zobaczymy. Pewnie będzie ciśnięte odnośnie ceny, ale co tam, poczytamy hehe 1
Ivanek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja wywaliłem facebooka z 4 miesiące temu i powiem Ci jestem szczęśliwszym człowiekiem, tam poziom rakowiska na grupach to jest naprawdę top of the top Cierpliwości pozostaje życzyć 1
dekiel 13 Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 38 minut temu, Ivanek napisał: Jeśli miałby to tak przemyślać to powiem Ci - niech lepiej nie sprzedaje nikomu, nigdy nie wiesz kto i jak będzie traktował auto a ma przecież prawo zrobić co zechce. Niestety to tylko rzecz materialna i jak się jej pozbywa to nie ma co płakać tylko znaleźć kolejną zajawkę którą się pokocha równie mocno albo i bardziej niż tą poprzednią, tyle Trochę racji masz Mateusz , ale może jak trafi w ręce forumowicza to jest szansa że będzie należycie się nią opiekował. Gwarancji nie ma ale większą szansa będzie poprostu szkoda by było. Inna sprawa ,że kupno takiego auta to zawsze większy lub mniejszy bonus dla kupującego i gwarancja jakości większą niż jakiego koleiek innego auta - tu na forum wszystko jest o nim poprostu. Zobaczymy ....
trepek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 A ja znowu powiem, @kamil-vag dobrze robisz. Sam dwa lata temu sprzedalem swoje B6 i tez bylo ciezko i tez ludzie mowili, abym zostawil etc. Ale prawda jest taka, ze projekty sa fajne, klikalne i lubialne ale czasami szkoda czasu i siana na nie wydawanego. Szczegolnie, ze budujesz dom a ceny rosna w gore szybciej niz drozdze w ciescie U mnie masz glos poparcia
Ivanek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 No ale po B6 kupi kolejny wóz i będzie kolejny wątek, czy to będzie Audi to niewiadomo ale fajnie byłoby do obserwowania
R4xx Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja też biję się z myślami odkąd kupiłem B8. Wszak B6 to moje oczko w głowie, ale nie ma co się oszukiwać, B8 technologicznie przewyższa ją pod każdym względem. Na pewno nie powinieneś schodzić z ceną niżej, jak 20 tyś. zł choć i to jest dla mnie ceną promocyjną.
Rekomendowane odpowiedzi