Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pisałem już, że trudno coś znaleźć sensownego do 10 tys :P

Ale jako takie paści udało się kupić :)

274679282_3083427328641109_2253837688204006056_n.thumb.jpg.00746eefa8a74bfdc3311f3a586dc62f.jpg

Na ten moment jeździ lepiej jak wygląda i w sumie nie mam zamiaru w to auto inwestować, ma służyć jako wół roboczy na budowę, jedynie jak wiecie sprawy mechaniczne u mnie muszą być dobrze ogarnięte... wracałem nim 40km, demon predkosci to nie jest, ale te 105KM wystarczy, jak nie zrobi się jakiego sofcika :) Kolor może dyskusyjny, ale żona mówi, że ok hehe. 

Mam nadzieję, że jak ogarnę budowę to wrócę tu jeszcze z jakimś audi ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, kamil-vag napisał:

Pisałem już, że trudno coś znaleźć sensownego do 10 tys :P

Ale jako takie paści udało się kupić :)

274679282_3083427328641109_2253837688204006056_n.thumb.jpg.00746eefa8a74bfdc3311f3a586dc62f.jpg

Na ten moment jeździ lepiej jak wygląda i w sumie nie mam zamiaru w to auto inwestować, ma służyć jako wół roboczy na budowę, jedynie jak wiecie sprawy mechaniczne u mnie muszą być dobrze ogarnięte... wracałem nim 40km, demon predkosci to nie jest, ale te 105KM wystarczy, jak nie zrobi się jakiego sofcika :) Kolor może dyskusyjny, ale żona mówi, że ok hehe. 

Mam nadzieję, że jak ogarnę budowę to wrócę tu jeszcze z jakimś audi ;)

:oklasky: aby dobrze służył.

Opublikowano

Dokładnie, niech dobrze służy :)

Opublikowano

No i fajnie, oby wszystko mechanicznie grało, a reszta w takim aucie roboczym to mniej istotna sprawa.

Opublikowano

Spokojnie, lada moment będzie mu za słabo drogę oświecać to biledy wlecą :grin:

Opublikowano

Gratuluję Kamilu, najbardziej będzie Ci brakować lamp z b6 :)

Opublikowano
2 godziny temu, kosik25 napisał:

najbardziej będzie Ci brakować lamp z b6 :)

Może jeszcze wróci do tematu. ;)

Opublikowano
23 minuty temu, george napisał:

Może jeszcze wróci do tematu. ;)

Zapewne tak, do audi zawsze się wraca :grin:

Opublikowano

No i klawo. Problem z głowy Kamilu, rodzinny furacz no i na dzialke w sam raz , siodła tylne wyjmiesz i transportowiec gotowy. :thumbup1:

Opublikowano

Nie widzę listy modów :decayed:

Podzielam zdanie żony - kolorek ciekawy. 

bezawaryjności!

Opublikowano
  • Autor

hehe lista modów ? nawet nie wiedziałem ale siedzi tu BCM high, więc daje możliwości ?

ale, wracając na ziemię, jutro jadę zrobić przegląd, więc się okaże co tam do roboty ewentualnie, zamówiłem już dodatek i płukankę do oleju, jeszcze filtry... czyli taka podstawa po zakupie, bo kartki nie ma a gość oczywiście nie wiedział co mechanik wlewał :D Napewno czeka mnie zainwestowanie w nowe opony, chcąc nie chcąc, coś będę musiał dołożyć, ale to chyba tylko na forum oddają uczciwie auta... ? rozrząd jeszcze 20 tys lub 3 lata więc z moją jazdą to tak akurat zgra się jedno z drugim. 

Opublikowano
7 minut temu, kamil-vag napisał:

nawet nie wiedziałem ale siedzi tu BCM high, więc daje możliwości ?

Zaczęło się :grin: jakie np.? :cool1:

9 minut temu, kamil-vag napisał:

ale, wracając na ziemię, jutro jadę zrobić przegląd, więc się okaże co tam do roboty ewentualnie, zamówiłem już dodatek i płukankę do oleju, jeszcze filtry... czyli taka podstawa po zakupie, bo kartki nie ma a gość oczywiście nie wiedział co mechanik wlewał :D Napewno czeka mnie zainwestowanie w nowe opony, chcąc nie chcąc, coś będę musiał dołożyć, ale to chyba tylko na forum oddają uczciwie auta... ? rozrząd jeszcze 20 tys lub 3 lata więc z moją jazdą to tak akurat zgra się jedno z drugim. 

Odpocznie to auto przy Tobie :decayed:

Opublikowano

Cześć! Wczoraj była słoneczna sobota więc przy granatowej audi można było trochę pogrzebać. Auto po zakupie przyjęło nowe imię Jagoda. Audi jest już przerejstrowane i zrobiło od zakupu tysiąc kilometrów. Był to bardzo dobry zakup i tutaj podziękowania dla Kamila za tak dobrze utrzymane auto mechanicznie oraz wizualnie. Największy problem był w wyborze, którym autem ma teraz jeździć moja. Jeździła tydzień tym i tydzień tym i finalnie bierze moje audi bo ma zawieszenie 1be i lżej chodzi kierownica. Ja wziąłem Jagodę i zamierzam ją za zgodą Kamila trochę zmienić. Tutaj kilka fotek z zmian :

- schowek z lodówką i zmieniarką,

- nowe rnse, klimatronik 2din oraz popielniczka,

- fotele sline z audi a4 b7 połskóry z materiałem speed,

-  oryginalna kierownica z audi a4 b7 sline, ścięta u dołu oraz dołożone bicepsy, kolor nici sline,

20220306_121921.thumb.jpg.881e367a4f174af8ad19335ca39269bd.jpg20220306_121739.thumb.jpg.897584eab47dd95d570ef13e29f4cc29.jpg20220306_121719.thumb.jpg.148a3d7b55f5d766ae78dd7fa169b297.jpg

20220306_121845.jpg

Opublikowano
  • Autor

@kosik25 dzięki za fotki, miło się to ogląda :wub: fotele to akurat była najsłabsza strona tego wnętrza, więc fajnie, że zmienione :thumbup1:

Dopieścisz ją i będzie jeszcze służyć :thumbup1:

ja dopiero teraz widzę, w tym Touranie jaka jest przepaść pomiędzy autami, wygłuszenie, blacharka, pod spodem jedna wielka korozja, ogólnie wieje tandetą hehe, będzie mi brakować tej elegancji, ale może z tęsknoty jeszcze kiedyś wrócę do B6/B7 :lol:

kupiłem auto i na start już dołożyłem 2 tys, ale B6 uratowała mi sytuację bo mam i czym jeździć i kupiony styropian na dom i jeszcze trochę zostało na budowę...

czekamy na dalsze fotki Dawid !!!

Opublikowano
20 minut temu, kamil-vag napisał:

@kosik25 

czekamy na dalsze fotki Dawid !!!

Powiem tak lista zmian jest dosyć krótka   wewnątrz i zewnątrz dzięki Tobie, bo prawie wszystko to co chciałem mieć już jest. Ale jest kilka rzeczy których mi brakuje i część z nich już leży i czeka na montaż. 

Jeżeli chodzi o VW to na budowę dobry samochód, a te auta też jakoś szczególnie nie tracą na wartości więc możliwe, że to co wlożysz w niego to się zwróci. A przy sprzedaży nowy kupujący na pewno będzie zadowolony :grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się szykuje...

received_445430427376477.jpeg

received_1968015173401379.jpeg

20220328_145604.jpg

Opublikowano

Dobrze jest. :thumbup1:

Końcówy wydechu ori ? :mysli:

Opublikowano
5 godzin temu, dekiel 13 napisał:

Dobrze jest. :thumbup1:

Końcówy wydechu ori ? :mysli:

Ori od 2.5tdi tylko końcówki ozdobne za prawie 500zl :grin:

Opublikowano

Czym różni się wydech od 1.9q względem 2.5 tdi? 

Opublikowano
  • Autor

d*pa na dwie fify daje super look w B6, a jeszcze jak to jest zderzak od S4 ?