Ivanek Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 1 minuta temu, kosik25 napisał(a): Moje też mają 8 i 9 lat muszą według przepisów jeździć na podkładce, ale zawsze w plecy cieplej Ty masz półskórę więc mają lepiej, na full skórach to trochę gorzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kolejny zimowy modzik Kto wie co będzie dokładane? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 56 minut temu, kosik25 napisał(a): Kolejny zimowy modzik Kto wie co będzie dokładane? Poduszki boczne w boczkach tylnej kanapy🤔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Też dokładałem kilka lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W dniu 21.01.2024 o 14:34, Ivanek napisał(a): Tył ma grzaną dupke i plecki? Jak cenowo zestaw w skórze? Tył w ogóle był w odmianie sport czy po prostu skóra? Ja u siebie mam grzane, w pół skórach z alcantarą.Ogólnie ciężko dostać, grzaną kanapę ,a jak już jest to cenowa przepaść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Dawno mnie tutaj nie było... Ledzik z seata exeo otrzymał nowe funkcje: Logo startowe S4: Etykiety stacji radiowych: Odblokowanie funkcji TV: Prędkość na liczniku, nazwę ulicy i numer drogi: Dodatkowo mapy czyta z karty SD, można utworzyć etykiety do piosenek mp3, oraz przewijać utwory mp3. I kilka jeszcze dodatkowych funkcji mniej znaczących. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Godzinę temu, kosik25 napisał(a): Dawno mnie tutaj nie było... Ledzik z seata exeo otrzymał nowe funkcje: Logo startowe S4: Etykiety stacji radiowych: Odblokowanie funkcji TV: Prędkość na liczniku, nazwę ulicy i numer drogi: Dodatkowo mapy czyta z karty SD, można utworzyć etykiety do piosenek mp3, oraz przewijać utwory mp3. I kilka jeszcze dodatkowych funkcji mniej znaczących. 👍👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Magicznie 300 000 km niebawem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 3 godziny temu, george napisał(a): Magicznie 300 000 km niebawem. Może do wakacji Jagoda wokół komina krąży, na wyjazdy do trójmiasta biorę lx7z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Dopieszczony jak zawsze. 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jagoda na dzień kobiet dostała też droższy prezent Lecz z braku czasu dopiero dzisiaj prezent zamontowany. Jak dla mnie bardzo duża zmiana wizualna. Dzięki @rs dziadek za idealną kierownice oraz @Lukasz_mk2 za pomoc z paypalem. Stara kierownica: Nowa kierownica: 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca W dniu 13.03.2024 o 15:58, kosik25 napisał(a): Etykiety stacji radiowych: Można wiedzieć jak to zrobiłeś? Ja mam tylko etykiety MP3 z karty Jakiś nowy soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pety k Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca RNS-E Firmware | Home RNSE.PCBBC.CO.UK RNS-E Custom Firmware, VIM, Digital Speedo, SD Card Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ok już mam tą aktualizację, ale umieściłem pliki jpg 256x256 w folderze radioart na karcie w lewym slocie i nic. czasem pojawia się jedna grafika w zakładce szukaj, a reszty nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 46 minut temu, szpakuziom napisał(a): Ok już mam tą aktualizację, ale umieściłem pliki jpg 256x256 w folderze radioart na karcie w lewym slocie i nic. czasem pojawia się jedna grafika w zakładce szukaj, a reszty nie widać. Napisz jakie masz rnse zwykłe czy led. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Wersja LED 193PU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) A czy prawidłowo nazwałeś pliki JPG? One najlepiej jak mają nazwę ID danej stacji radiowej. Tu masz stronę gdzie znajdziesz kody. RadioPolska • Baza kodów PI / Service ID RADIOPOLSKA.PL Nazywasz plik ID.jpg np. 3205.jpg dla radia zet. Edit. Oczywiście aby to działało trzeba wykupić feature pack dla naszej jednostki jak jeszcze nie masz. Otrzymasz plik licence.key (jak dobrze pamietam) nagrywasz go do głównego folderu na SD i wtedy działa. Edytowane 16 Marca przez MaTeo85 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 4 godziny temu, szpakuziom napisał(a): Wersja LED 193PU Wyślij na priv adres email to wyśle Ci loga stacji @Lukasz_mk2 mi zrobił pod leda i chyba się nie obrazi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) Such nice updates , how did you manage to get a street name on the cluster gage display , can you get it on , let's say eBay 2 din , who can have , sim , Wi-Fi , Bluetooth etc. , or it must be OEM rns . Steering wheel is so nice , is it from a3 or? So what On 1/26/2024 at 5:34 PM, kosik25 said: Another winter mod Who knows what will be added? So what was a cable for? I didn't know that b6/b7 had an option for heated back on rear seats ? Edytowane 16 Marca przez MarioR34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) 3 godziny temu, kosik25 napisał(a): Wyślij na priv adres email to wyśle Ci loga stacji @Lukasz_mk2 mi zrobił pod leda i chyba się nie obrazi Dzięki. Właściwie to grafikę jakąś sobie już porobiłem (nie chcę kopiować od innych na siłę :)), ale mam problem z tymi plikami JPG 256x256, bo ich nie czyta. Coś administrator tej strony od RNS-E napisał, że można też pliki nazwać kodami stacji od RDS, ale gdzie tych kodów szukać w tym ukrytym menu 7 godzin temu, MaTeo85 napisał(a): A czy prawidłowo nazwałeś pliki JPG? One najlepiej jak mają nazwę ID danej stacji radiowej. Tu masz stronę gdzie znajdziesz kody. RadioPolska • Baza kodów PI / Service ID RADIOPOLSKA.PL Nazywasz plik ID.jpg np. 3205.jpg dla radia zet. Edit. Oczywiście aby to działało trzeba wykupić feature pack dla naszej jednostki jak jeszcze nie masz. Otrzymasz plik licence.key (jak dobrze pamietam) nagrywasz go do głównego folderu na SD i wtedy działa. Dzięki bardzo. Spróbuje. Aktualizacje z licencją mam kupioną Edytowane 16 Marca przez szpakuziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi