marcin4x4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) A kto powiedział że domowy zły ? Mój pierwszy program kilka lat temu zrobiłem w firmie lokalnej polecanej na forum, profesjonaliści z rolkami. Dostałem gotowca ogólnie dostępnego w sieci, po kilku tygodniach auto zaczęło ciężko odpalać na zimnym, głośno pracować i czasem jakby słabnąć (wtedy człowiek był totalnym noobem). Pojechałem do kumpla który kleci w domowym zaciszu, pierwszy rzut oka wtryski solidne korekty, turbo na overboostach itd. Wykopał ori soft, zrobił wszystko od podstaw i się unormowało a po kilku tygodniach wtryski chodziły jak w zegarku. Po pół roku zrobiłem kreski i auto wypluło ponad 10 koni więcej. Przyszła wczesna jesień i sterownik nie dawał się programować, wybebeszyliśmy ECU a tam akwarium... 2 śruby tylko chwycone, brak sylikonu nic.. (brak obudowy z tworzywa jak w audi). środek wszystko biało - brązowe. Reguły nie ma. Jak z mechanikiem, dobry się nie reklamuje, nie ma kolorowych szyldów bo nie potrzebuje. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez marcin4x4
Important Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam;) Czytam ten wątek ale ponad 110 stron to ponad moje siły szukam jakiegoś speca w Lublinie do mojego 1.9 w B7 pozdrawiam
Galetto Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Zapraszam do siebie. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Galetto
marlad Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nawet się tam nie waż jechać a czemu kolego tak bardzo odradzasz tę firmę ?
audicoman Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam;) Czytam ten wątek ale ponad 110 stron to ponad moje siły szukam jakiegoś speca w Lublinie do mojego 1.9 w B7 pozdrawiam Prochip Nałęczów
booolek Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszytskich.Panowie jestescie w stanie polecic mi kogos z wielkopolski i okolic ? mam na mysli tylko sama zmiana softa z na maks,ale mieszczac sie w bezpiecznej granicy. No i jaki cennik jest tak mniej wiecej jesli chodzi tylko w zmiane samego softa ? B5 1,8T apu Edytowane 16 Stycznia 2016 przez booolek
damip16 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PD
snajper1998 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 u Rogala robił coś ktoś ostatnio ?
dzieju-Lublin Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Lubelszczyzna - zdecydowanie polecam Darona z Poniatowej !!!
marcin4x4 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PD że niby się uczyli czy jak
pyra111 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Nie polecam http://www.dieselsoft.pl/ Diesel Soft Płock - w rzeczywistosci moc jest inna, mało ma się do rzeczywistości. Po za tym opinie: http://dobrymechanik.pl/mechanicy/plock/auto-mechanika-zielinski-kazimierz.html
Blachu Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Jak z Płocka jesteś to trzeba było uderzyć do naszego forumowego kolegi na softa - Juby_p
nedwed Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PDże niby się uczyli czy jak pierwszym w Polsce był Rogal i jego zawsze polecalem i bede polecac mimo ze ma dosc wysoką cenę. Ja juz robilem u niego 4 samochody i z kazdego byłem bardzo zadowolony, tak jak jestem z tego teraz Edytowane 24 Marca 2016 przez nedwed
Wiesław a4 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 jakis dobry specjalista okolice Płock Toruń Włocławek Sierpc ??
Blachu Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 jakis dobry specjalista okolice Płock Toruń Włocławek Sierpc ?? Juby_p z Płocka, znajdziesz na forum
David91gtr Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Lubelskie - Daron z Poniatowej Warszawa - Rogal Otwock - Spanky Tam robiłem, i naprawdę do dnia dzisijeszego jestem zadwolony Edytowane 25 Marca 2016 przez David91gtr
bartekzks Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Panowie , TUNE UP lub Turbo elita GDAŃSK jakieś opinie warto oddać im auto ?? Ktoś w podobnej odległości od Torunia może być w stronę Łodzi i tak auto na lawecie musi jechać , BRK Tuning zawalone robotą tka bym im oddał ComSport myślałem w ostateczności nie mam nic do niech wiem ,że by zrobili jak należy ale to nie jest nie wiadomo co poza tym nie chce przepłacać za coś co inni ogarną w bardziej przystępnej kasie
juby_p Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Nie polecam http://www.dieselsoft.pl/ Diesel Soft Płock - w rzeczywistosci moc jest inna, mało ma się do rzeczywistości. Po za tym opinie: http://dobrymechanik.pl/mechanicy/plock/auto-mechanika-zielinski-kazimierz.html Daj jakieś konkrety bo takiego posta może napisać każdy o każdym.
Rekomendowane odpowiedzi