Raf_kk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja z czystym sumieniem polecę ctr z zabrza. Program zrobiony starannie, łatwy dojazd...tuż przy autostradzie.
Armi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Goodhope:whistling:GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~ Robil kolega u nich jakieś autko lub zna kogos kto goscil w ich zakładzie?? Człowiek jest znany z innych for. Od nas robił u niego program Topor i chyba Aju. Wybierałem się do niego ze względu na darmowe korekty (tak jak u Spanky-ego) ale Spanky był bliżej.
Tommy Gun Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Z czystym sumieniem polecam Tomka z Tune-Soft w Tomaszowie Lubelskim. Indywidualne podejście do klienta, seria prób, program na podstawie logów. Po wszystkim kilka telefonów jak sprawuje się auto - bardzo profesjonalne podejście i wytłumaczenie co jak i gdzie. Tune soft
skorapl Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Goodhope:whistling:GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~ a cenowo jak tam wychodzi? dzisiaj dzwoniłem do oddziału w śremie ( tam mam najbliżej ) za podrasowianie mocy silnika samym programem wołają okolo 1 tys zł, dają gwarancje na swoje usługi, z tego co sie wypytałem, przyrost mocy to 20%. Co do terminów na dzień dzisiajeszy pierwszy wolny to 13 maja, Ja planuje swoja wizyte u nich w czerwcu, chyba, ze do tego czasu znajdzie sie ktoś pewniejszy z wlkp
Brusek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Panowie poszukuje dobrego tunera z okolic Wrocławia lub Zielonej góry. Czytałem o Ecuproject i Jetronic, znacie jakieś opinie na ich temat?
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ecuproject podobno wymiata we Wroclawiu. Ja robilem u znajomego w firmie C-tronic i tez jestem zadowolony. Hamownie maja taka sama jak w ecuproject.
wampir Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Czy ktoś zna ceny samej hamowni 4x4 w ecuprojecie, compsporcie?
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W c-tronic na takiej samej hamowni pomiar 150pln
Fazii Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pisałem do WSTR Wojciech Sarnowski - chiptuning, hamownia, serwis, tuning, usuwanie DPF i FAP koszt chipa wraz z pomiarami na hamowni, diagnostyką silnika oraz indywidualnym strojeniem to 790zl z VAT. Ktoś robił u nich?
kmink Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Grupowe chipowanie/usuwanie DPF Poznań & Kraków
Rzuq Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam. Czy wie ktoś jak mogę się skontaktować ze Spanky'im. Słyszałem, że jest dobry w tym co robi ale nie mogę się z nim skontaktować na forum na PW. Jestem w sumie nowy na tym forum. Dzięki za ewentualne info
artix.sweden Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Poczytalem troche o tunerach w tym watku, poniewaz sam mam B8 TDI. Przeczesalem strony z calego swiata o chipach i boxach i natrafilem na strone w Szwecji gdzie mieszkam Co jest z tymi 2.0 tdi Cr ? Jest ich tyle rodzai i kazdy tuner dodaje okolo 30-40 + hp a tu ? Kazdy na 191 HP i za ta sama cene Jezyk malo zrozumialy, ale na pewno znajdziecie tabelke z B8. Audi A4 - Trimsatser, chiptrim, trimma, uppgradering, optimering Zadzwonie tam w piatek i zapytam o blad w tekscie....
MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 tabelke maja kox... z AWX robia 405 Nm:facepalm:
wladca_pierscieni Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam Próbowałem znalesc ale nie ma nic o tunerach w okolicach Grudziądza czy polecicie kogos z tych terenow ?
krzysiek23 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Moze i ja bym troszku podniosl moc mojego autka... Orientuje sie ktos czy w zachodniopomorskim mozna znalezc godnego polecenia tunera magika? tune-up gdansk lub szczecin jest 1 gosc ale o namiary pytaj na spotach szczecinskich
Mav78 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 wladca_pierscieni kawałek drogi masz do Tune-up w gdańsku.Znajdziesz ich stronę w necie i namiary
wladca_pierscieni Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Mav78 w sumie masz racje Moze za planujemy tam grupowy Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ccartmanek Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Hej, prosze o opinie na temat KreatorMocy chiptuning Warszawa - chip tuning - modyfikacje - usuwanie fap - serwis - hamownie WWA, dzięki!
darecy Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Myślę nad KingSoft START - KingSoft mam tam bardzo blisko Proszę o opinie.
riddick74 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 chlopaki z A3-club jezdzą do KingSoft. KingSoft
Rekomendowane odpowiedzi